Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut, baieti ce plictiseala la informatica asta, in sfarsit mai este 2 saptamanii si terminam si noi scoala =)))

Salut, baieti ce plictiseala la informatica asta, in sfarsit mai este 2 saptamanii si terminam si noi scoala =)))

Da, care vreo 2 luni cu tot cu asta? :))

Daca chiulesti, e partea a doua, dar na ..

Salut, imi puteti da si mie un link unde vad cate puncte am de facut la raport? Nu am gasit nicaieri.

Notă:

1. Rapoartele ce nu respectă modelul de postare vor fi anulate.

2. Rapoartele cu două sau mai multe greşeli vor fi anulate (vezi mai jos unele cazuri des intalnite).

3. Daca aveţi doar o greşeala se va scădea din punctajul total valoarea acelei greseli (în puncte).

4. Membrii noi ce nu postează primul raport de activitate sau acesta este anulat vor fi DEMIŞI cu FP.

5. Jucătorii ce intră în facţiune Vineri / Sâmbătă / Duminică sunt scutiţi de raportul de activitate din acea săptămână, şi se pot apuca de raportul pentru săptămâna viitoare.

6. Punctajul minim pentru echipa Rutieră este de 50 de puncte.

7. Punctajul minim pentru echipa SWAT este de 70 de puncte.

8. Cine refuza să ajute in mod intentionat un jucător incepător va fi demis fară discuţii, având si interdicţie in departamente.

9. Un raport anulat vă aduce automat un FactionWarn iar următorul raport va avea acelaşi numar cu cel anulat.

10. Daca pentru un obiect confiscate (arme,drugs,mats) nu aveti poza la /frisk se va considera o greseala.

11. Raportul de activitate trebuie sa fie urcat doar pe aceste site'uri:

- www.imgur.com

- www.picasaweb.google.com

- www.photobucket.com

Atentie: Orice raport urcat pe alte siteuri (ex: postimage) va fi anulat!

Greşeli des întâlnite la raport:

Amendă doar platită (nu şi dată).

O poză de mai multe ori.

O poză pusă aiurea.

Calcularea greşită a punctajului unei secţiuni.

Link care nu merge / Poze dispărute.

Nerespectarea modelului de postare.

Neîndeplinirea punctajului minim.

Åži altele...

Acesta este din topicul Raport de activitate, citeste tot de mai sus.

Welcome celor sper sa faceti o treaba buna !

Oricand aveti nelamuriri sau intrebari apelati la rank 3+ pe /r, sau puteti consulta topicul ,, Ghidul Incepatorului " ----> click

@ si @, multumesc!

Sa cresti mare, daca vrei citeste si acest topic pentru niste informatii in plus, criteriul pe level la amenzi nu a fost modificat inca in acest topic, dar in rest e BUN la rank1 si 2.

Check: http://forum.b-zone.ro/topic/200777-sf-police-department-ghidul-incepaeftorului-beginners-guide/.

Pentru alte intrebari / nelamuriri poti apela la orice rank 3+, imi poti da PM pe forum sa ma suni in game sau sa ma intrebi pe /r sunt aici sa te ajut mai ales ca ai dat testul cu mine, iti sunt si indrumator :).

Vaiii, ce e cu voi?

Postati prea mult !!

Glumeam, sa contiuam :))

Salutare colegi welcome celor noi!

E usor raportul, nu va plangeti

Salut.Maine teza la istorie din independenta...Cam urat.

Saptamana foarte grea->nu mai fac best dar nu e o problema :)))

Scrii despre independenta din SA:MP,cum te-ai inregistrat,cum ai facut level cum ai ajuns in SFPD :))

# Am plecat la somn,ne vedem maine ( zi grea maine,teza la romana,ascultare la mate [...] )

Hoho,am iesit ofiterul lunii :))

Nu stiu cum am iesit, dar nu conteaza.Imi place :D .

App, pe 10 e ziua mea :) !!

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic