Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Se pare ca aici se termina cariera mea in SFPD, din cauza unei greseli care încă nu mi-o pot inchipuii si cât e prost am putut fii. Nu faceti abuz ca mine, sper sa nu ma uitati, REMEMBER SERGEANT AURELVALOARE [VIP]

Edited by AURelValoare VIP

Se pare ca aici se termina cariera mea in SFPD, din cauza unei greseli care încă nu mi-o pot inchipuii si cât e prost am putut fii. Nu faceti abuz ca mine, sper sa nu ma uitati, REMEMBER SERGEANT AURELVALOARE [VIP]

Salut aurele si bafta mai departe sper sa ne auzim pe /d sau poate pe /r.M-am inteles foarte bine cu tine pwp.Remember Sergeant AurelValoare[VIP]

@@AT S4bin95, S4bin, mai uita-te odata peste sugestie. Daca ii dai amenda dar nu are bani, nu ti se pune punct.

Nu poti modifica wanted-ul Neplata doar in anumite cazuri. Nu ai cum ca pentru acelasi eveniment (neplata amenzii) o data sa dai Neconformare alta data Neplata. Ori il dai ori nu il mai dai deloc. Sa fim seriosi, sunt foarte putine cazurile cand un jucator nu are 1k macar in mana. Pentru 2-3 cazuri nu poti schimba si sa scoti wanted-ul Neplatat de tot. La ce punctaje minime sunt la rapoarte nici daca dai numa peste jucatori care nu platesc tot nu ai cum sa nu faci raport-ul. Nu mai fiti asa lenesi.

Uite ce sa facem..

Eu unul ma uitam peste demisii, cred ca nu sunt singurul care observa ca ultimii care si-au dat demisia au motivul "Nu mai am timp/Nu mai pot", dar daca te uiti la log-uri si stai sa te gandesti, ei au iesit ori pentru ca au luat FW ori pentru ca n-au luat rank-up la timp, ca ultimii 2 care si-au dat demisia astazi si ieri. Nu vreau sa barfesc, dar cred ca oamenii de genul nu merita sa fie catalogati "Membrii".Pe langa asta, cei care si-au dat demsia pe astfel de motive, peste maxim o saptamana ii vezi in alta factiune sau ii vezi cu 100+ ore jucate in luna asta. Prea tare oamenii.

Anyway, maine e vineri, deci... roads au ce face, inclusiv swat :D.

Edited by Madness

Uite ce sa facem..

Eu unul ma uitam peste demisii, cred ca nu sunt singurul care observa ca ultimii care si-au dat demisia au motivul "Nu mai am timp/Nu mai pot", dar daca te uiti la log-uri si stai sa te gandesti, ei au iesit ori pentru ca au luat FW ori pentru ca n-au luat rank-up la timp, ca ultimii 2 care si-au dat demisia astazi si ieri. Nu vreau sa barfesc, dar cred ca oamenii de genul nu merita sa fie catalogati "Membrii".Pe langa asta, cei care si-au dat demsia pe astfel de motive, peste maxim o saptamana ii vezi in alta factiune sau ii vezi cu 100+ ore jucate in luna asta. Prea tare oamenii.

.

Eu ar trebui sa am pe puţin 20 de demisii până acum...dacă e să o luăm după motivele ultimelor demisii.

Uite ce sa facem..

Fiecare are dreptul sa faca ce vrea. Daca toti ar intra si ar exceptionali ar fi plin de rank 5 in factiune. Daca ei pleaca pentru ca au luat un FW sau nu au luat rank up la perioada minima, foarte bine, inseamna ca nici nu meritau. Eu nu resping nicio demisie tocmai pentru a ramane exact cine trebuie in factiune.

Uite ce sa facem..

Adevarat , chiar asa este insa mna nu ai ce sa le faci , mentalitate de copil de 10-12 ani.

Dada vineri si sambata si la ora 3 seara sunt 700 deci este de munca , bafta la arestari , amendari si confiscari baieti.

Aici s-a incheiat cariera mea in SFPD, mai bine spuns cariera mea pe San Andreas Multi Player. Am si un motiv pentru asta si anume ca adminii au prea mari cerinte pentru un jucator. Avem si noi viata reala, nu ne traim SAMPu. O sa ma intru din cand in cand in joc sa va salut pe sms, o sa mai tinem legatura. Multumesc mult, Sabine ca mi-ai acordat aceasta sansa si un mare multumesc lui Sz_Roby13 (Stie el pentru ce). Am petrecut aproape un sfert dintr-un an cu voi si nu-mi pare rau ca v-am cunoscut. Am intalnit aici oameni de treaba, de la care am luat exemplu si eu. Vreau sa-i urez bafta mai departe lui Str_Razvan cu youtube-u --> https://www.youtube.com/channel/UCa1F8XjTYG0uBQh9GMO7wiA, lui Regenesis sa-si construiasca mai repede statuia lui pe la HQ :D, bafta mai departe Lord_Jush ca sublider acestei factiuni, esti baiat de treaba, meriti aceasta functie! Sabine, esti un lider dintre cei mai buni si te rog, uita bre de casa aia pe care nu ti-am dat-o :) Si bafta la fiecare-n parte! V-am pupat, dragi colegi :*:*:* Bun venit celor noi, pe care nici n-am dovedit sa-i cunosc, va spun din start ca e o factiune faina, sa nu va fie ciuda ca ati intrat aici. Va multumesc pentru atentie. Sunteti cei mai faini! =:) Organizati si voi acolo un eveniment daca doriti cu Remember BvD Dorin. V-am pupat :(

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic