Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Baieti se pare ca aici s-a sfarsit, se pare ca am primit crash in timpul testelor dat de Shanker si am luat ban 14 zile pentru Refuz teste :'( . Daca o sa mai am posibilitatea dupa ce iau unban si dupa ce trec acele 2 saptamani sa mai pot intra, as face-o cu mare placere, bineinteles daca ar mai vrea si Sabin. A vrut TW 11, si eu nu il aveam, aveam TW 10, l-am descarcat si cand sa intru Crash, m-am enervat asa de tare pentru treaba asta, am vrut sa repar repede, m-am bagat la 1 minut pe server si imi trimite Shanker " Imi pare rau ai avut destul timp sa ti-l descarci". Nu trecuse nici 3 minute. Asta este, sper sa ne auzim peste 14 zile cu drag, ce sa va zic, mult succes in continuare, voi imi ramneti familia, aici am putut sa stau cel mai bine, sa ma simt foarte bine cu voi, si sper sa nu faceti prostii. Sabin, ai toate respectele mele pentru ca mi-ai oferit aceasta sansa, de a face parte dintr-un departament, Lord, mersi mult pentru ajutorul care mi l-ai putut da in aceste 5 luni spre 6 cat am avut posibilitatea,Ansife ne auzim pe /ac si esti baiat de treaba sper sa fii cuminte in continuare, Regenesis, multa bafta in plan profesional, am vazut ca esti destept si chiar imi place de tine, Style, tu esti nab, vezi ce faci, sa ai grija de tine, Confuz, multumeste-i lui Shanker pentru acel ban, Relike, baiat bun, mi-a facut placere sa facem echipa la no-drepti, Alin, tot ramai my friend-ul meu, chiar daca am avut mai multe certuri cand eram rank-uri mai mici, razvan, sa fii putin mai activ, cine stie poate te vad sublider, Jenny, i love you, va iubesc pe toti, asta este, se mai intampla, dar a fost putin cam aiurea,imi zice am am timp 3 minute, nu a durat nici macar atat, dar na, am luat crash, acum asta este Lieutenant T.I.B.I ( 4 ) va doreste mult succes si in viata reala cat si in game! Poate cine stie, o sa ne mai auzim pe /r, chiar as vrea. Ne vedem peste 14 zile! Spor! Nici acum nu imi vine sa scred..............

Tibi pare rau frt, tu ai fostm prima persoana din SFPD pe care o cunosteam cand am intrat in acest minunat Departament tu m-ai ajutat, m-ai indrumat imi dateai locul tau la car-rent mereu :).

Stiu ca am avut acel mic conflict intre noi dar tot fratele meleu ramai,sper sa ne auzim pe /r cat mai repede te pwp :*

Se pare ca exista un Dumnezeu, am primit Unban, vreau sa-i multumesc lui Shanker pentru treaba aceasta! Stiu ca se uita la postare! Data viitoare o sa fiu mult mai atent, mi-am invatat lectia! Am revenit <3 <3 <3 Nu pot sa dau MultiQuate, zic sa bem <3

Edited by LF TIBERIU

Oh god. Ce bine , esti unul dintre cei mai de treaba membrii al factiunii si ar fi fost pacat sa iesi asa usor pentru un crash.

Ce mai faceti? Merge raportul? sau sta?

Se pare ca exista un Dumnezeu, am primit Unban, vreau sa-i multumesc lui Shanker pentru treaba aceasta! Stiu ca se uita la postare! Data viitoare o sa fiu mult mai atent, mi-am invatat lectia! Am revenit <3 <3 <3 Nu pot sa dau MultiQuate, zic sa bem <3

S-a făcut dreptate în sfârşit. Se mai întâmplă să se facă şi dreptate.

Bine ba Tibi, te-am zis ca o sa iei unban :):*

Se pare ca aici se termina cariera mea in SFPD pana ce imi trece banul pe motiv refuz teste din cauza unui calculator handicapat , am o problema de vreo 3 luni si nu stiu ce are . nu imi descarca fisiere mai mici de 10 MB doar daca e in format RAR si sunt cateva aplicatii pe care nu le instaleaza , una dintre ele este si teamviewer , am mai incercat si acum o luna sa il descarc si nu mergea , in fiecare zi aveam in gand ca daca ma ia la teste iau ban prin motiv refuz fiindca nu am cum sa il descarc si uite ca aceasta zi a venit azi. Tot ce faceam zilnic e arestatul si vorbitul cu anumite persoane si colegi, era singurul lucru care ma pasiona , PDul si cand mai aveam poate cateva saptamani pana la rank 3 si masinii faine care imi plac. Mersi shanker! =((

O sa imi lipsiti si sper sa revin dupa unban in caz ca nu iau unban mai repede insa nu cred.

T.I.B.I. , mersi pentru ajutorul si glumele bune cand erai la arrest cu mine , sper sa ne mai auzim.

Ansife , un baiat de treaba , te vad sublider intr-o zi daca nu iti dai demisia , oricum cu tine am dat testele si m-ai ajutat de cateva ori la inceput , ne mai vedem sper.

Sabine , esti un lider de nota 10 , de treaba , intelegator si cu minte si spirit de echipa.

StyleTM , nu prea am avut ocazia sa te cunosc insa pari un tip de treaba cu mult umor .

SI restu' erati ca o familie pentru mine , radeam vorbeam si ne prosteam in /r , o sa imi lipseasca. Asta este viata merge mai departe.

Va pup si sper sa ne mai auzim. :-J

Edited by LF NightMare007

Se pare ca aici se termina cariera mea in SFPD pana ce imi trece banul pe motiv refuz teste din cauza unui calculator handicapat , am o problema de vreo 3 luni si nu stiu ce are . nu imi descarca fisiere mai mici de 10 MB doar daca e in format RAR si sunt cateva aplicatii pe care nu le instaleaza , una dintre ele este si teamviewer , am mai incercat si acum o luna sa il descarc si nu mergea , in fiecare zi aveam in gand ca daca ma ia la teste iau ban prin motiv refuz fiindca nu am cum sa il descarc si uite ca aceasta zi a venit azi. Tot ce faceam zilnic e arestatul si vorbitul cu anumite persoane si colegi, era singurul lucru care ma pasiona , PDul si cand mai aveam poate cateva saptamani pana la rank 3 si masinii faine care imi plac. Mersi shanker! =((

O sa imi lipsiti si sper sa revin dupa unban in caz ca nu iau unban mai repede insa nu cred.

T.I.B.I. , mersi pentru ajutorul si glumele bune cand erai la arrest cu mine , sper sa ne mai auzim.

Ansife , un baiat de treaba , te vad sublider intr-o zi daca nu iti dai demisia , oricum cu tine am dat testele si m-ai ajutat de cateva ori la inceput , ne mai vedem sper.

Sabine , esti un lider de nota 10 , de treaba , intelegator si cu minte si spirit de echipa.

StyleTM , nu prea am avut ocazia sa te cunosc insa pari un tip de treaba cu mult umor .

SI restu' erati ca o familie pentru mine , radeam vorbeam si ne prosteam in /r , o sa imi lipseasca. Asta este viata merge mai departe.

Va pup si sper sa ne mai auzim. :-J

Imi pare rau chiar rau pentru ce ti s-a intamplat, macar incearca sa faci cerere de unban, totutsi si la mine erau sanse foarte mici si tot am primit unban, sper sa ne mai auzim, si pe /c si pe /r, mi-a facut placere sa fim colegi de factiune cat si de clan. Totusi ti-am zis, poate poate ai noroc-ul sa iei unban, oricum este aiurea, faci atatea si na te ia la teste iti strica tot log-ul cat si munca depusa... Bafta! Vezi ce faci! Ne mai auzim! :(

Voi stiati ca kidimag si gabryel sunt pe acelasi ip?

No [uN]gabryel [uS]DropZZ 08.04.2016 19:14 08.05.2016 19:14 Cheats (Renko) pe Kidimag

nu suntem pe acelasi ip a venit intr-o zi la mine si a intrat pe website pe contul lui.

#SEF DE PAGINA

Eh se pare ca cariera mea in SFPD s-a terminat,cat si cariera mea pe Sa-Mp.Ce sa zic am luat ban.

T.I.B.I-tu ai fost cel mai de treaba coleg pe care l-am avut

Sabine chiar imi pare rau pentru asta vroiam sa raman pana la rank 5 dar na se pare ca viata nu e asa de roza.Multumesc lu Sz_Roby13 pentru ca m-a adus in aceasta factiune.Multumesc tuturor colegilor pentru tot sper sa ne mai auzim pe /r sau /d dar nu cred.

Edited by Gabryel Legend

No [uN]gabryel [uS]DropZZ 08.04.2016 19:14 08.05.2016 19:14 Cheats (Renko) pe Kidimag

Soarta

Ghinionul tau

In fine, mie imi pare rau si chiar te-am considerat un coleg bun

Edited by SilviuN SFPD

Da, am intrat unul la altul pe conturi, dar cu mai mult de 1 luna in urma....am fost colegi de clasa pana anul trecut si acum colegi de liceu....

Se pare ca am avut renko prin calculator, mna, asta e, nu stiu de unde e si cum....

Bafta tuturor!

Pwp Marcela :*

norocul tau , eu nu am luat unban la banu' meu ... astept un raspuns pana maine si daca nu , ii mai scriu si la kelton ca nu am avut sansa sa imi dovedesc nevinovatia din cauza calculatorului care nu este vina mea , nu am avut nimic de ascuns ca nu am folosit niciodata vreun cheat sau mod illegal. :(

Salutare dragilor. Deci imi pare nespus de rau ca am avut lag de la server si am primit ban aiurea. Pur si simplu i-am dat teamviwer mi-a spus ca nu ii merge ca nu stiu ce problema are si dupa mi-a cerut aeroadmin am incercat sa il descarc si nu stiu ce avea internetul probabil aveam flood sau habar nu am, nu cred ca o sa primesc unban dar eu zic ca a fost necinstit. Nu mi se pare corect. Asta este va iubesc pe toti. Va pup pe toti. In cazul in care nu primesc unban o sa incerc sa ma intorc in aceasta factiune. Oricum eu nu am folosit coduri stiti bine. Sper sa se faca dreptate, in ultimul timp mi s-a spus ca nu le pasa ca cei de la telekom au lag... pe alte servere nu am, off, nedreptatea asta...

Edited by AnSifE Versace

mai mai mai , adminii au boala pe SFPD sau ce? Kidimag , gabryel , T.I.B.I , ansife si eu am luat ban pana acum si majoritatea pe nedrept daca nu gresesc insa asta e viata, saracu' Sabin oare cum se simte acum ca admini ii golesc factiunea . :-J

E urata treaba, au intrat prea tare in noi, daca dai un faill, pac " Ai 3 minute sa-mi dai TW " unde e libertatea.. Dai un /report pac " Ai 3 minute sa-mi dai TW " Ok, il dau, iau crash, se intampla din greseala sa iei pac ban, aici mi se pare o greseala, sa iei crash si tu sa dai ban. Ansife, imi pare rau, daca iei unban te astept pe /r ba, daca nu tot o sa ne revedem daca reaplici iar! Succes la unban-uri si aveti grija sa nu mai luati!

Eu fara report sau ceva genu' . La 18:46 am intrat in joc am bagat pinu' si peste 2 minute iau PM ai 5 minute sa dai TW 11 sau Ban. Stiu si eu nu am facut nimic si tot ma ia la teste interesant.

@, @, @@Kidimag,

i hope get unban soon with admins guys.when i saw your names in ban list made me sad.because i believe admin test is not fair because maybe that player get a problem.and new admins just looking for points.

any way i wish come back soon....

Interesantă toată chestia asta, cred că vor să transforme facțiunea SFPD într-o facțiune engleză și caută acum să ne scoată din facțiune pe aștia cu rank mare, ca să nu apară discuții și plângeri.

Interesantă toată chestia asta, cred că vor să transforme facțiunea SFPD într-o facțiune engleză și caută acum să ne scoată din facțiune pe aștia cu rank mare, ca să nu apară discuții și plângeri.

Da si eu m-am gandit la chestia asta Slava domnului ca am luat unban

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic