ToVarasu MariaN Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 Cam atat a fost pentru mine. Bafta tuturor la joc si in real life, poate o sa mai intru din cand in cand pe contu' lu' fratemiu. Cat despre cont, nu cred ca aveam pass usoara (salvadorcabanas) daca si asta e usoara...aveam 3 parole diferite, pe email, joc, forum, toate 3 mi-au fost sparte, presupun ca am avut un keylogger ceva in pc. Nu are rost sa ma mai chinui sa fac functii pe server daca vine cate unu si isi baga ceva in tot. In fine...aveti grija de factiune si ce n-am putut sa fac eu, faceti voi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToVarasu Gaaby Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 Cam atat a fost pentru mine. Bafta tuturor la joc si in real life, poate o sa mai intru din cand in cand pe contu' lu' fratemiu. Cat despre cont, nu cred ca aveam pass usoara (salvadorcabanas) daca si asta e usoara...aveam 3 parole diferite, pe email, joc, forum, toate 3 mi-au fost sparte, presupun ca am avut un keylogger ceva in pc. Nu are rost sa ma mai chinui sa fac functii pe server daca vine cate unu si isi baga ceva in tot. In fine...aveti grija de factiune si ce n-am putut sa fac eu, faceti voi Nu stiu cum ti se intampla numai tie, asta e a 2-a oara, poate o sa iti recuperezi o parte din ce aveai. Succes in viata reala, tuturor ne vine vremea sa ne lasam, unora intr-un context mai nefavorabil ca altora... Bafta, prietene! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihaittzza V I P Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 @, imi pare rau pentru tine. Am fost alaturi de tine si data trecuta si sunt si acum. Este un joc, Lord. Nu merita sa-ti pierzi timpul, sa te enervezi, superi, pentru asa ceva. Asta a fost bafta ta, ia-o ca pe un semn. Acorda mai multa atentie vietii tale reale, jocul asta e asa ceva 4fun. Succes, sper sa mai aud de tine. Un player, un sublider, un politisit si nu in ultimul rand un om cu un caracter deosebit cum rar mai vezi pe aceasta comunitate. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LF NightMare Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 Succes mai departe Kush. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Alin Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 Cam atat a fost pentru mine. Bafta tuturor la joc si in real life, poate o sa mai intru din cand in cand pe contu' lu' fratemiu. Cat despre cont, nu cred ca aveam pass usoara (salvadorcabanas) daca si asta e usoara...aveam 3 parole diferite, pe email, joc, forum, toate 3 mi-au fost sparte, presupun ca am avut un keylogger ceva in pc. Nu are rost sa ma mai chinui sa fac functii pe server daca vine cate unu si isi baga ceva in tot. In fine...aveti grija de factiune si ce n-am putut sa fac eu, faceti voi Ba plush imi pare rau pt tine, sper sa revi aici la noi. Tu ai fost ca fratele meu si vei ramane mereu, in caz ca nu mai reintri mai tinem legatura in game.PWP frate Link to comment Share on other sites More sharing options...
North TheRipper Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 (edited) Gata dragilor , o noua săptămână. Se vede ca a început școala căci ieri cam bătea vântul pe lista de wanted. Va sfătuiesc sa adunați puncte de raport din timp căci în weekend bag de seama ca o sa fie tare aglomerat P.S ba plush , lasa ca nu e capăt de lume , sper din suflet sa rezolvi cumva. Cu ocazia asta va atrag atenția referitor la porcăriile ce le primiți pe Skype de la așa ziși prieteni , un keylogger e tare ușor de strecurat cuiva . Grija mare la ce fișiere acceptați Edited May 10, 2016 by TheRipper Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Alin Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 @, ba Style ce naibi facusi ma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew ToV Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 MariaN Z E WNaspa de tine sa ti sa intamplat asa ceva, de cand am intrat in factiune tu m-ai ajutat, cum ne bateam noi la deagle in hq. Bafta mai departe si sper sa revi in factiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToVarasu Gaaby Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 (edited) @, ba Style ce naibi facusi ma?Stai ca inca nu stiu nici eu. Acum vazui ce se intampla Edited May 10, 2016 by CapitanuL StyleTM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regenesis Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 Cam atat a fost pentru mine. Bafta tuturor la joc si in real life, poate o sa mai intru din cand in cand pe contu' lu' fratemiu. Cat despre cont, nu cred ca aveam pass usoara (salvadorcabanas) daca si asta e usoara...aveam 3 parole diferite, pe email, joc, forum, toate 3 mi-au fost sparte, presupun ca am avut un keylogger ceva in pc. Nu are rost sa ma mai chinui sa fac functii pe server daca vine cate unu si isi baga ceva in tot. In fine...aveti grija de factiune si ce n-am putut sa fac eu, faceti voi Mulți ajung să spargă acele conturi din invidie, sau au nevoi speciale să își umple conturile de banii altora. Măcar de ai fi aflat cine a fost cel care a spart contul. Eu îți urez succes în viață, nu e nevoie să te complici cu ce se întâmplă pe aici, dacă unuia din staff îi va fi spart contul, cu siguranță staff-ul va lucra să îl recupereze. În fine, lăsăm așa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToVarasu Gaaby Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 Dragi colegi si prieteni, se pare ca aici se incheie si cariera mea pe SAMP! Cum, de ce, oare chiar a luat StyleTM ban? Asa este, daca a m fost bleg, acum csf, n-am csf. Au fost aproape 9 luni in acest departament cu suisuri si coborasuri, 9 luni frumoase, de asta sunt convins. Multumesc pentru sansa de a ma alatura acestei familii, mi-a facut o deosebita placere sa va intalnesc, pe fiecare dintre voi. Nu va scriu romane, sunt pe mate-info, n-am cuvintele la mine . Bafta mai departe in tot ceea ce va propuneti sa realizati. #RememberCaptainStyleTM. #LegendaNuVaMoare 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReveNGe HUNTER Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 Bafta Style fratele meu ;((( pwp Suscces in real plush! Link to comment Share on other sites More sharing options...
North TheRipper Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 Style tati, cum zic americanii , "thank you for your service" . Nu trebuie sa pui la suflet pentru ca pana la urma urmei este doar un joc , o chestie virtuala. Nu prea ne-am cunoscut pentru ca eu am un program destul de ciudat în joc , dar mereu e trist când un membru cu vechime pleacă . Succes în viața reală și sa ne auzim sănătoși . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToVarasu MariaN Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 @@South Regenesis, Stiu Rege, pentru unii se baga adminii, da' pentru altcineva nu se baga. E putina nesimtire, cica nu se baga la conturi sparte. Pai asa se duce de rapa comunitatea 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToVarasu Gaaby Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 @@South Regenesis, Stiu Rege, pentru unii se baga adminii, da' pentru altcineva nu se baga. E putina nesimtire, cica nu se baga la conturi sparte. Pai asa se duce de rapa comunitatea s-a dus deja, Kush, tata, eu am luat ban de la o postare pe fb, intr-un grup de 10.000 membri, pana aici au ajuns post hunterii astia... Style tati, cum zic americanii , "thank you for your service" . Nu trebuie sa pui la suflet pentru ca pana la urma urmei este doar un joc , o chestie virtuala. Nu prea ne-am cunoscut pentru ca eu am un program destul de ciudat în joc , dar mereu e trist când un membru cu vechime pleacă . Succes în viața reală și sa ne auzim sănătoși . multumesc, chiar sunt dezamagit de staff, am zis si in quote-ul lui Marian, pana unde a ajuns post hunting-ul asta ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
South SilenT Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 Toti cei importanti ori iau ban ori pleaca ce se intampla adminii ne vizeaza doar pe noi.....Nu se poate asa ceva..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
robica Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 Imi pare rau pentru cele intamplate de curand, kush speram sa revii. Succes mai departe Style in tot ceea ce iti propui, te asteptam si pe tine inapoi ! P.S: Ce faceti baietii? Ne auzim pe joc, spor la puncte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew ToV Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 CapitanuL StyleTMBafta mai departe, sper sa vi inapoi la noi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LF Felix Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 (edited) s-a dus deja, Kush, tata, eu am luat ban de la o postare pe fb, intr-un grup de 10.000 membri, pana aici au ajuns post hunterii astia... multumesc, chiar sunt dezamagit de staff, am zis si in quote-ul lui Marian, pana unde a ajuns post hunting-ul asta ... Mie chiar imi pare raubca pleci, mi-ai fost ca un frate. Mult succes in viata! P.S: Eu nu voi iesi din factiune in viitorul apropiat, doar mai am 2 ani si ceva pana la liceu cand nu voi mai avea timp. Edited May 10, 2016 by SilviuN SFPD Link to comment Share on other sites More sharing options...
North TheRipper Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 A mai fost o criza de personal în perioada ianuarie-februarie , când mai mulți membrii Rank 4+ au luat ban. Nu știu , eu zic ca avem pur și simplu ghinion. Sau na, depinde și de om , căci unii au recunoscut faptul ca au facut-o intentionat. Pana la urma urmei cei ce pleacă lasă loc la alți colegi noi , și dacă au făcut întradevăr ceva memorabil pentru SFPD îi va tine minte lumea mult timp de acum înainte. După cum am zis mai devreme , e ceva virtual , e un joc și trebuie tratat ca atare . Oamenii pleacă , vin alții în locul lor. Celor care au plecat pana acum va doresc succes în viața și de ce nu si în joc , căci lumea nu se termină aici. Va salut 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regenesis Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 @@TheRipper, Mă irită modul în care l-ai aruncat pe ”domnul virgulă” într-o prăpastie adâncă, te rog să nu îi mai faci asta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
North TheRipper Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Îmi cer scuze . Au facut prostia ai mei sa ma trimită la o școală cu predare in alta limba. Ar trebui totuși să dezactivez și autocorrect-ul căci mai mult încurcă decât ajută. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regenesis Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 @@TheRipper, Predarea în limba maghiară presupun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxim ZEW Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 @@South Regenesis, Du-te tu raule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regenesis Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 @@South Regenesis, Du-te tu raule. Tu treci înapoi în RDT şi lasă-ne pe noi în pace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts