Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Shtory.- Un baiat de treaba,chiar daca am avut une certuri nu asta conteaza.Conteaza prietenia care am formato in aceste zile petrecute cu tine in SFPD.Nu credeam ca vei pleca la rank 2 dar fiecare cum vrea,eu iti urez multa bafta in continuare. :-H

Buna dimineata colegi, la mine la Constanta a plouat toata noaptea.

Shtory ai fost un coleg de treaba care m-a ajutat chiar inainte de /invite cu sfaturi care ma vor ajuta si care ma vor tine bine in fata post hunterilor, succes amice :(.

Shtory.- Un baiat de treaba,chiar daca am avut une certuri nu asta conteaza.Conteaza prietenia care am formato in aceste zile petrecute cu tine in SFPD.Nu credeam ca vei pleca la rank 2 dar fiecare cum vrea,eu iti urez multa bafta in continuare. :-H

Multumesc baieti, si mie mi-a parut bine sa lucrez cu voi si tineti-o tot asa..

@ Steh n-avea incontoro, vorbim noi in joc.

Bafta in continuare.

Salut baieti acm am reusit sa imi fac si eu pc ma poate ajuta cineva sa imi fac sampu? lasatimi un id de mess.

Te voi ajuta eu maine ca acum ies maine imi dai PM cand esti on pe messenger ca sa stiu cand sa intru pe mess ca nu prea stau pe el.

Felicitari claudiu, ti-am zis eu ca tu esti pe lista :)).

Welcome celor noi, sa nu luati FW intrebati pe /r cand nu suteti siguri eu si acum dupa 3 saptamani mai unele intrebari, fara frica :D

name='GF Dejan88' timestamp='1379266279' post='2358215']

Hi Collegs ! Back home !

[/b]

Oh nooooooooooooooooo :(, you hate me and you are big post hunter :(( omg wtf omg nooooooo =))

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic