Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Neata, acum o sa plec si eu spre scoala, ne vedem in joc mai pe seara. Pana atunci am si eu o intrebare: ce recomandati Bandicam sau Fraps? Pana acum folosesc Bandicam dar nu e versiunea full si e cam enervant, in plus face si video-uri destul de mari...

Eu folosesc fraps si zic ca e mai bun decat bandicam, cu bandicam aveam lag.

Eu folosesc fraps si zic ca e mai bun decat bandicam, cu bandicam aveam lag.

Frapsul este praf, îți filmează 10 secunde 100 MB. Bandicam este mai bun decât fraps. Îl recomand.

Salut baieti. In urma cu 2 zile s-a facut un update care ne afecteaza si pe noi in privinta realizarii si sortarii pozelor in care avem suspecti ucisi. Parerea mea este ca metoda veche era mai buna decat cea actuala. Daca sunteti de acord bine, daca nu tot bine. Propunerea o gasiti aici: http://forum.b-zone....ente/?p=3982921

Sper ca nu v-am deranjat. Bafta la puncte :)

EDIT: + http://forum.b-zone.ro/topic/263979-propunere-departamente/si http://forum.b-zone.ro/topic/263912-propunere-departamente/?p=3980702

Edited by Major maxim16

@@Rough, ofiterul lunii se va posta urmatoare saptamana ? Ca sa stiu si eu sa nu mai intreb pe [/r] si sa nu-mi raspunda nimeni.

Pe 1 aprilie o să aflați concret cine este ofițerul lunii, atât swat cât și roads.

Salut!

Topicul legendelor a fost reactualizat si redeschis.

Aveti grija mare la rapoarte in saptamana ce vine, nu uitati ca pentru fiecare sanctiune data trebuie sa aveti dovezi clare.Daca nu sunteti sigur de ceva, nu actionati, daca aveti nelamuriri / dubii imi dati mie pm sau intrebati un rank 4+.

Succes in saptamana aceasta!

Hello!

Legend's topic was refreshed and reopened.

Be careful with your activity reports, don't forget that for every sanction you give you must have evidences.If you are not sure about something, do not act, if you got any doubts give me PM or ask a member with rank 4+.

Good luck in the new week!

Edited by DonGambetta

@, Puteai sa-i confirmi ca ai inteles prin simplul fapt evitand sa faci un post inutil aici. Puteai sa-i dai /sms sau sa-l suni in joc. But.. poti sa-ti iei suspend pe forum pentru asta sau warn...

Edited by Rough

Salutări tuturor, sunt noul vostru coleg, sper să ne înțelegem cât mai bine și să facem treabă bună împreună. Ți s-a împlinit dorința Bluri :)).

Ne auzim în joc, spor la wanted / amenzi / licențe.

@, Si ala din spate care se ineca cu erai tu? =))))

Ba.. eu macar ma arunc prin balti... tu pe deasupra, mai esti si fata.. esti admina.... si... NU-TI PASA!

@, Si ala din spate care se ineca cu erai tu? =))))

Ba.. eu macar ma arunc prin balti... tu pe deasupra, mai esti si fata.. esti admina.... si... NU-TI PASA!

Uite-l ba pe Danut cu artele martiale!

Eu am ieșit, noapte bună tuturor, ne auzim mâine. Spor la wanted / amenzi / permise..și da, prima zi, prima reclamație :)).

Aveți grijă de voi.

Eu am ieșit, noapte bună tuturor, ne auzim mâine. Spor la wanted / amenzi / permise..și da, prima zi, prima reclamație :)).

Aveți grijă de voi.

Pacat ca, contul amigo e spart ;(

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic