Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Znoss, ai mai rezolvat ceva cu PC-ul?

Nup

Ce mai faceţi?

@, am văzut că Xtazy nu mai are lider la SFPD, revii cumva, faci o surpriză? :>

A vazut ca ne descurcam si singuri. Si asa nu avea ce face :).

Am pus punct carierei mele de lider chiar acum.V-a multumesc pentru ajutor.Chiar daca unii au stat si mi s-au dat prieteni pentru rank, tot membrii mei au fost.Sper ca nu v-am deranjat, rank ati avut la timp majoritatea.O sa va veghez in continuare ca civil :). Bafta mai departe SFPD, iubesc foarte mult departamentul acesta sper sa nu ajunga pe maini rele.Doresc sa le multumesc in special lui Draco, Regenesis, Rikos, S4bin ,Edward_Nisan, xTm si Spookie.

Cei propusi sunt: Edward_Nisan,Regenesis,S4bin,Spookie,xTm.

Edited by AIM zNoss

Nu te vom uita nici macar o data ! Te asteptam in SFPD cu bratele deschise <3 :* Mai facem o caterinca, ceva.. pacat ca a trebuit sa iesi din factiune pt pc-ul tau(cazan de tuica) :)) ... Sper sa revii cat mai repede pe server si sa mai schimbam o vorba, ceva... sa nu ne uiti :*

Znoss imi pare rau sa aud ca pleci. Iti urez bafta mai departe si sper sa-ti repari PC-ul cat mai repede sa mai vb pe skype.

Ne auzim cand revi. :*

Nisan Avispa scrie pe noi :))) Ban renko

zNoss vreau sa iti multumesc pentru sansa acordata de a face parte din acest departament. Consider ca ai fost un lider aproape perfect si chiar imi pare rau ca aici se termina cariera ta din cauza PC-ului deoarece stiu ca dorinta ta era sa continui cat mai mult la carma factiunii. De un lucru poti fii sigur ca cei care au fost propusi vor face tot posibilul sa duca munca ta mai departe, iar noi ceilalti ne vom stradui sa ii urmam cat putem noi de bine. Multa bafta mai departe Chief.

Mai intai sa mai acord niste rankuri

Sper ca intr-o buna zi sa revi in departament, o sa ne lipsesti si sincer, fara caterinca ta o sa fie destul de monoton, in orice caz, sper ca o sa iti repari calculatorul rapid ca sa revi, iti urez noroc in continuare atat in joc cat si in viata reala si vreau sa iti multumesc enorm de mult pentru sansa oferita, precum am spus mai sus, sper sa revi intr-o buna zi.

Znoaseeeeee unde te dusesi baaaa.... Imi pare rau ca pleci din cauza unui laptop, chiar ai fost un lider bun nab, caterinca, FW-uri, detoate ne-ai dat. Sper ca o sa vii inapoi cand iti repari laptopul, daca nu in factiune macar sa ne vizitezi. Imi ramai la corason!

@, multa bafta zNoss. Sa speram ca urmatorul lider nu va fi la fel de nab ca tine :)). Iti las mai jos o dedicatie speciala.

Victoria nr. 1

Ai facut o treaba foarte buna cu departamentul si sunt sigur ca le-ai dat la multi, cei care se intrebau cum ai luat tu lider, peste nas, bafta mai departe in ceea ce iti propui!

P.S: mersi pentru nominalizare!

Edited by AT S4bin95

@, ai fost un lider bun, cel putin in astea aproape 2 luni, cat am stat eu aici, bafta, prietene, ne mai intalnim noi, ori in joc, ori in viata reala, ma gasesti in Cover Pub aproape in fiecare sambata seara :)). Succes mai departe cu cariera pe SAMP :*

@,Multa bafta zNoss,Nu te voi uita de pe /d :D

Sper sa revii cat mai curand intr-un departament,Iti multumesc pentru toate sfaturile bune primite de la tine de cand ai luat lider cat si cele de inainte! Si iti urez succes atat in viata virtuala cat si in viata reala! :*

PS:Acum nu mai am de la cine sa cer voie la infernus =))

Stiu ca veti incepe cu report pentru ca am postat aici,dar asta e!

Bafta SFPD Chief zNoss!!

Nu stiu xtm.Gabita ne auzim pe skype

La ora 20:30 se va vota noul lider, sper sa fim in numar cat mai mare pentru ca este important sa votam viitorul departamentului.

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic