Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Sunt ban-uri date aiurea. Sunt sigur, o sa vedeti, cel putin Ansife ia sigur unban. Sunt multi admini noi si e foame de puncte. Asa e si la Helperi. In 2-3 saptamani o sa dai /report si nu o sa raspunda nimeni. Nu inteleg totusi ce au cu SFPD. Mi se pare frustrant sa pierzi rank-uri mari in continuu pe motive d-astea banale. Nu e prima oara cand se intampla, a mai fost o runda cand i-au luat pe Coroiu, Sz_Roby, Mutex, Mihaittzza, etc., numai rankuri mari.

Voi instalati-va TeamViewer si AeroAdmin!

Edit: Felicitari pentrur Unban, urmeaza Ansife.

Edited by AT S4bin95

Am luat unban pentru ca nu am facut niciodata nimic neregulamentar si am fost iertat insa data viitoare nu va mai fi asa :/ si pana ce nu am posibiliatatea de a face inactivitate nu am cum sa repar calucaltorul pentru care am luat ban , kelton a spus sa il repar inainte sa reintru dar nu am cum :/ ma rog trebuie sa risc , sa sper ca nu ma ia din nou in urmatoarele 3 saptamani cand am sa am sansa de a pune inactivitate din nou si sa il repar.

Am luat unban pentru ca nu am facut niciodata nimic neregulamentar si am fost iertat insa data viitoare nu va mai fi asa :/ si pana ce nu am posibiliatatea de a face inactivitate nu am cum sa repar calucaltorul pentru care am luat ban , kelton a spus sa il repar inainte sa reintru dar nu am cum :/ ma rog trebuie sa risc , sa sper ca nu ma ia din nou in urmatoarele 3 saptamani cand am sa am sansa de a pune inactivitate din nou si sa il repar.

Incearca sa iti instalezi TW sau daca nu, AeroAdmin sau alt program din lista aia.

Edit: A luat si Alifie Unban, ce v-am zis. #Nostradamus

Edited by AT S4bin95

Ce mai faceti ba praduitorilor, tot cu raportul, tot cu raportul?

Ati auzit bomba anului 2016? Ansfie si Clock au Helper, iar rikos este noul sublider al factiunii.

Edited by SilviuN SFPD

@, Ce tare. Nici că am putea avea mai multă onoare. Aștept să văd cât o să mai continue să ne vină la conducerea facțiunii bibelouri de porțelan. Sau e o modă mai nouă să îți aduci 10 admini sublideri ca să ai pile pe unde te duci după aceea? Sau mai nou așa se câștigă respectul? Dacă da, înseamnă că eu sunt învechit, pe vremea mea câștigai respectul altora prin moduri mai civilizate.

@, Ce tare. Nici că am putea avea mai multă onoare. Aștept să văd cât o să mai continue să ne vină la conducerea facțiunii bibelouri de porțelan. Sau e o modă mai nouă să îți aduci 10 admini sublideri ca să ai pile pe unde te duci după aceea? Sau mai nou așa se câștigă respectul? Dacă da, înseamnă că eu sunt învechit, pe vremea mea câștigai respectul altora prin moduri mai civilizate.

Nu ma bag man

Ce tare. Nici că am putea avea mai multă onoare. Aștept să văd cât o să mai continue să ne vină la conducerea facțiunii bibelouri de porțelan. Sau e o modă mai nouă să îți aduci 10 admini sublideri ca să ai pile pe unde te duci după aceea? Sau mai nou așa se câștigă respectul? Dacă da, înseamnă că eu sunt învechit, pe vremea mea câștigai respectul altora prin moduri mai civilizate.

O moda mai noua e sa te plangi si sa faci tot felul de teorii ale conspiratiei.

Alegerea lui Rikos nu are nicio treaba cu faptul ca e admin. Eu ma cunosc cu Rikos de cand el era Helper 1. A fost persoana cu care m-am inteles poate cel mai bine in SFPD cand am intrat si pana a iesit. E un jucator serios, cu un comportament bun si cu trecut in SFPD. Daca intamplarea a facut ca el sa se tina de treaba si sa ajunga Admin 3 ce legatura are? Nu mai are voie sa fie sublider?

Lord_Kush era admin? Creepy era admin? Probabil ca da, i-am pus sa ma pun bine pe langa ei, "sa am pile". Daca tu asa gandesti nu inseamna ca si restul gandesc la fel, eu nu m-am gandit nicio clipa sa fac asta. Unde sa ma duc dupa aceea de am nevoie de "pile"? Poate ne lamuresti tu. Ah, m-ai prins, vreau sa fiu Owner peste Bobo si am nevoie de pile, ca nu am avut functii pana sa fiu lider si sa dau sublider ca sa le obtin.

Daca tu in loc sa vezi elementul comun al subliderilor alesi, si anume faptul ca sunt persoane cu care eu ma inteleg bine, care mi-au castigat increderea si care sunt seriosi, si creezi teorii ale conspiratiei n-am ce sa iti fac. Macar pastreaza-le pentru tine.

Ah, si ca vorbeai de respect, respectul sigur nu se castiga desconsiderand pe altii doar pentru ca asa ai visat tu aseara.

i think rikos was best option for subleader because he is an english player and can help every english member.Thanks S4bin95 for that.

and wasn't any protection for english players.as you know many english players like nexter_brate and Youssef left after what happend in training for me.i talked with them and they said when they don't respect you as a rank 5 so how we can stay?

because they see there is not chance for them when every romanian member act with them with disrespect.

i wanted to resign too and go FBI because i heard they respect to english players.but because rikos came back and now is my subleader i stay.

SFPD need change.

Congratulations rikos

@@AT S4bin95, Știi ce înseamă să îți aduci oameni din afară, că să îți conducă facțiunea? Înseamnă că tu nu dai 2 bani pe membrii tăi, și că toți sunt inapți și incapabili de a avea o funcție, și cu toții sunt incapabili să ia această responsabilitate pe umerii lor. Citește ce am scris mai jos, n-am să traduc de 2 ori.

Clock. SFPD needs change? The change starts from the inside, from the members, from the superior ranks, from the leader. Bringing the change from the outside won't change anything, but quite the opposite, it will create a small revolution among the superior ranks. Let's take a look at LSPD, did they bring subleaders from outside? No, because they respect their players, they train their players in order to be able to reach high, to be good officers. Here we're staying in the passive state, waiting for a miracle, nobody gives a single flying damn, everybody it's for himself. It wasn't like this when I came, it was a united faction, with massive ammouts of players who knew how to deal with their job. I'm trying to help as much as I can, to be that faction, but when you do things like this...and you like shitting on your members because you're the boss and you don't give a damn about your members and you bring only your friends to lead your faction, that's bullcrap. When this things happen it means that you failed as a leader, you failed in a terrible way, when you can't show to the others what members you have, what members you have trained, on what you have worked the hole time, while emphasizing about having 6 months as a leader and showing that you have no results as a leader...well, that kinda' sucks, isn't it?

Remember, I didn't came in your faction, you came where I was already.

17579359162_d2881a2f9f_b.jpg

Gata cu cearta ma, as vrea eu sa-i scriu ceva lu prietenu meu de deasupra lui rege cu postu dar tac :)) Rikos stie cat de cat romana, las ca-i bine !

PS: Buna dimineata dragilor, sa aveti un weekend placut !!

Ne auzim pe joc

Edited by Roby Legend

Gata cu cearta ma, as vrea eu sa-i scriu ceva lu prietenu meu de deasupra lui rege cu postu dar tac :)) Rikos stie cat de cat romana, las ca-i bine !

PS: Buna dimineata dragilor, sa aveti un weekend placut !!

Ne auzim pe joc

Multumesc, la fel

@@South Regenesis, what do you mean outside? You really forgot what have I done for the SFPD? You reall forgot this? You really forgot that I had stayed around 7 months awaiting for that precious rank 6, which I never took it? I changed 5 leaders, who none of them gave me that chance. And now what? Rikos is coming from the outside? Is that you playing in the account? Or did you gift to a friend of yours? I start to be scared of what you are saying and believe about me. I remember another Regenesis in the past.

Good morning SFPD! :)

@@AT S4bin95, Știi ce înseamă să îți aduci oameni din afară, că să îți conducă facțiunea? Înseamnă că tu nu dai 2 bani pe membrii tăi, și că toți sunt inapți și incapabili de a avea o funcție, și cu toții sunt incapabili să ia această responsabilitate pe umerii lor. Citește ce am scris mai jos, n-am să traduc de 2 ori.

Clock. SFPD needs change? The change starts from the inside, from the members, from the superior ranks, from the leader. Bringing the change from the outside won't change anything, but quite the opposite, it will create a small revolution among the superior ranks. Let's take a look at LSPD, did they bring subleaders from outside? No, because they respect their players, they train their players in order to be able to reach high, to be good officers. Here we're staying in the passive state, waiting for a miracle, nobody gives a single flying damn, everybody it's for himself. It wasn't like this when I came, it was a united faction, with massive ammouts of players who knew how to deal with their job. I'm trying to help as much as I can, to be that faction, but when you do things like this...and you like shitting on your members because you're the boss and you don't give a damn about your members and you bring only your friends to lead your faction, that's bullcrap. When this things happen it means that you failed as a leader, you failed in a terrible way, when you can't show to the others what members you have, what members you have trained, on what you have worked the hole time, while emphasizing about having 6 months as a leader and showing that you have no results as a leader...well, that kinda' sucks, isn't it?

Remember, I didn't came in your faction, you came where I was already.

17579359162_d2881a2f9f_b.jpg

De la tine chiar nu ma asteptam sa zici ca Rikos e "din afara". Eu sunt de un an in SFPD iar cel putin jumate din timpul asta, Rikos mi-a fost coleg. Ti se pare ca Rikos nu are nicio tangenta cu SFPD? Nu e un membru "crescut" de SFPD, care a stat peste 1 an in Departamentul asta? Ti se pare ca e vreun civil lvl 15?

Ca tot compari cu LSPD, spune-mi si mie, cati rank 5 are LSPD? 4? Tu crezi ca nu m-am uitat la cei de rank 5 de la mine? Daca am analizat si am stabilit ca momentan ei nu sunt inca pregatiti pentru sublider, ce vrei sa fac? Le-am zis la fiecare ce i-a tras in jos in alegerea asta, iar daca ei o sa isi remedieze problema respectiva, cu cea mai mare bucurie o sa le acord o sansa.

Ti se pare ca eu nu incerc sa ii pregatesc pentru functii? Spune-mi si mie daca in LSPD se da sansa la orice rank 3+ sa organizeze un antrenament in care ei: invata sa organizeze un grup de oameni, sa tina o evidenta, sa capete abilitati de leadership, sa aiba responsabilitati, etc.

Salut colegii, sunt "noul" vostru coleg :)) sper sa ne intelegem bine ;) succes la rapoarte copii :*

rikos felicitari nabule pentru sublider il meriti bro :*

Edited by DuDaa

@@AT S4bin95, Îmi bat capul degeaba oricum, fă ceea ce vrei, descurcă-te. E facțiunea ta, adu pe cine vrei și fă ceea ce vrei, însă în ochii mei ai decăzut enorm. M-ai dezamăgit din toate punctele de vedere, și nu, nu voiam eu subliderul ăla, fiindcă sunt conștient că nu pot dedica suficient timp jocului încât să fiu sublider, eu sunt mereu cu gândul la alții.

Edited by South Regenesis

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic