Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Video proaspat, frumos, elegant cat de cat

Ce mai faceti pretenasi? V-ati apucat de raport? :))

Baaa, ai un aliasing ca dracu la joc. Trebuie sa ti-l setezi pe 16x, ti se vad soselele negre si blurate pana ajungi langa ele, la fel si shadow-urile. Daca vrei sa te ajut eu, da un Pm. Pwp praduitorule.

Baaa, ai un aliasing ca dracu la joc. Trebuie sa ti-l setezi pe 16x, ti se vad soselele negre si blurate pana ajungi langa ele, la fel si shadow-urile. Daca vrei sa te ajut eu, da un Pm. Pwp praduitorule.

ATENTIE ! Vorbeste Edge, PC MASTER !

Nici aici nu scap de tine. :))

@@LF Felix,asta sa stii ca nu se bate la cap un lider sa-ti dea rank-up, te plangi ca ai 2 saptamani de cand n-ai primit, sa-mi fie cu iertare ca de fiecare data cand eram on pe server ii spuneai subtil lui Sabin sa-ti dea rank, bafta in mafie, tine cont de ce ti-am zis daca vrei bine inteles.

@@LF Felix,asta sa stii ca nu se bate la cap un lider sa-ti dea rank-up, te plangi ca ai 2 saptamani de cand n-ai primit, sa-mi fie cu iertare ca de fiecare data cand eram on pe server ii spuneai subtil lui Sabin sa-ti dea rank, bafta in mafie, tine cont de ce ti-am zis daca vrei bine inteles.

Multumesc ca mi-ai deschis ochii. Raman in SFPD, oare ce-a fost in capul meu

Salutare pretenasi, tot cu munca? Uite ca am mai facut un episod, lasa-ti si voi un like ca barosanii :)

Baa, rezolva neaparat cu aliasing-u ala ca strica toata calitatea videoului. Daca nu stii cum, te ajut eu.

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic