Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ca fost membru SFPD aș dori să îl felicit pe Alin pentru funcția pe care a primit-o. Sperăm că va duce această facțiune pe un drum și mai bun decat a fost până acum. Mult succes în cariera ta, și ține mereu minte că această facțiune a fost susținută de oameni cu renume, nu lăsa amintirea și munca oamenilor care s-au dedicat acestei facțiuni să fie în zadar. Încă o dată îți urez succes.

Assistant Chief/Captain Regenesis.

Din cauza unor probleme personale sedinta din aceasta seara se amana.Ori voi face o sedinta in cursul saptamani ori duminica viitoare, va voi anunta ori cum.Cel mai probabil la sedinta voi acorda si al 2-lea sublider.

In aceasta seara se va organzai doar antrenamentul.Robi te rog sa te ocupi cum trebuie de acest antrenament.

@@South Alin, BINE BAA! DECI NU CRED ca ai luat lider. FELICITARI BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

Acuma poti sa-l dai afara pe relike =))) glumesc.

Astept sublider, ah stai, am luat ban =)))

Kidda, new sublider(ita), se stie!

Te-am lasat ca iau warn, noapte buna si cauta-ma pe skype!

Neața colegii,

Sunt noul vostru coleg si ma bucur foarte mult ca am primit șansa de a face parte dinou intr-un departament ca acesta, sper sa facem o treaba buna in echipa

Multumesc liderului Alin. si colegului Gaaby PTR. sansa acordata esti un om deosebit, respect.

O zi buna tuturor va doresc !

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic