Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

http://imgur.com/a/ERg1a

Pozele, nu vreau sa fiu nesimtit fata de el, dar nu mi se pare ok sa vorbeasca asa despre colegii lui si despre comunitate. Se vede numele unui server, nu am vurt sa sterg nimic din poza.

Nu e un coleg dintr-un departament, nu are skin si nici chat de /d, oricum, nu cred ca l-a bagat cineva in seama pt ca e un argument banal sa compari 2 comunitati. M-am distrat rau azi seara pe /d =)))))) doamne... =))))))))

Nu e un coleg dintr-un departament, nu are skin si nici chat de /d, oricum, nu cred ca l-a bagat cineva in seama pt ca e un argument banal sa compari 2 comunitati. M-am distrat rau azi seara pe /d =)))))) doamne... =))))))))

Da si eu, oricum,credeam.ca are ceva skin, o sa sterg postul, spor, duminica faina. ??

Buna seara, sper ca nu deranjez. Topicul cu legende a fost refacut in proportie de 95%. Puteti arunca o privire aici: https://forum.b-zone.ro/topic/139277-the-legends-of-b-zone-community-rpg1-server/. Multumesc pentru rabdare si scuze de deranj. Aveti acolo criteriile pentru a ajunge pe lista.

Mda, ajung acasa, intru frumos pe joc si vad ca imi e banat IP-ul....e a doua oara cand patesc asta :) prima data pt nu stiu ce reclame si acum pt cheats :)) Sper sa ne auzim astazi.

Avand in vedere ca de Craciun nu o sa pot sa va transmit urarile mele va zic de acum: Va urez un craciun fericit si un an nou cu cat mai putine FW-uri ;)

Aveti grija ce faceti cat sunt eu plecat :)

Sarbatori Fericite! #SFPDPOWER

Avand in vedere ca de Craciun nu o sa pot sa va transmit urarile mele va zic de acum: Va urez un craciun fericit si un an nou cu cat mai putine FW-uri ;)

Ce sa facem, intram pt log sa nu luam uninvite, sarbatori fericite si tie. N o sa ma vedeti in joc mai mult de 5 minute, macar acum sa petrec timpul cum trebuie, pwp

Vacanta placuta :))

Sa nu uiti de Craciun ce ai zis, hihihihi

#Sãf dã paginã.

R4ForeverMrJelly

Edited by MrJelly

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic