Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

1 minute ago, shocks said:

Nu mă cunoşti deloc. Crede-mă.

Sunt n lucruri care se schimbă, din cauza unor motive.

Ok, nu te cunosc deloc, de acord. 

Dar din moment ce a fost o simplă întrebare nu înțeleg ce te face să fii așa „dur”. 

Just now, A I M Snowye said:

Ok, nu te cunosc deloc, de acord. 

Dar din moment ce a fost o simplă întrebare nu înțeleg ce te face să fii așa „dur”. 

Bun, atunci dacă nu mă cunoşti, te rog să nu faci afirmaţii greşite la adresa mea.

Era normal să reacţionez aşa din moment ce tu îmi spui într-un fel şi eu ştiu şi cei care mă cunosc ştiu că nu e aşa (pentru că evident, nu mă int. ceea ce crezi tu).

Bazează-te pe ceva ce este adevărat.

1 minute ago, shocks said:

Bun, atunci dacă nu mă cunoşti, te rog să nu faci afirmaţii greşite la adresa mea.

Era normal să reacţionez aşa din moment ce tu îmi spui într-un fel şi eu ştiu şi cei care mă cunosc ştiu că nu e aşa (pentru că evident, nu mă int. ceea ce crezi tu).

Bazează-te pe ceva ce este adevărat.

What the actual fuck? Nu am voie să mai spun nimic de acum că gata, sar toți la mine.. Uh, awesome. Nu înțeleg ce parte din afirmația mea te-a făcut să sari chiar în acest hal =)) .. Oricum, e funny... acum realizez de fapt că nu te cunosc chiar deloc și nu înțeleg nici ce rost au avut intervențiile tale (știi tu la ce mă refer). 

Anyway, să ai o zi superbă, nu are rost să mai spun nimic. #pace.

Just now, A I M Snowye said:

What the actual fuck? Nu am voie să mai spun nimic de acum că gata, sar toți la mine.. Uh, awesome. Nu înțeleg ce parte din afirmația mea te-a făcut să sari chiar în acest hal =)) .. Oricum, e funny... acum realizez de fapt că nu te cunosc chiar deloc și nu înțeleg nici ce rost au avut intervențiile tale (știi tu la ce mă refer). 

Anyway, să ai o zi superbă, nu are rost să mai spun nimic. #pace.

Nu văd nimic de râs. Nu a sărit nimeni aiurea, nu consider că am sărit aiurea.

Dacă aş fii făcut o afirmaţie greşită la adresa ta (cum au facut şi alţii, pe ts), nu ţi-ar fii convenit.

Nu era vorba că nu puteai spune nimic, poţi să spui orice vrei tu, că eşti liberă şi nu te condiţionează nimeni. Dar bazează-te pe ceea ce este adevărat.

Nu mă cunoşti pentru că nu ai vrut să mă cunoşti, dar eu pot spune contrariul (ştii tu la ce mă refer), right? :))

Şi nu, eu chiar nu ştiu la ce te referi tu.

16 hours ago, shocks said:

Ah da, asta era ultima.

Aha

16 hours ago, Snowye said:

Nu am timp cu munca. 

Nu prea se poate numi vacanță :))

Ai vreo problemă cu mine? :)))) 

Munca asta...

10 hours ago, Snowye said:

Te întrebam. Știu că tu ești schimbător :)) 

După ce-mi dau demisia, soon enough. ^^ 

CE DEMISIA AI ZIS ACOLO? HA? SA NU TE AUD...

2 hours ago, Snowye said:

Nu țipa la mine că te încing. Ia zi, la ce demisie ți-a fugit gândul? 

Nu tip, doar ai zis ca-ti pui demisia, sau cel putin asa am vazut eu. Tu nu iesi de aici niciodata, clar? =)) 

22 hours ago, North Enduro said:

Nu tip, doar ai zis ca-ti pui demisia, sau cel putin asa am vazut eu. Tu nu iesi de aici niciodata, clar? =)) 

Dacă erai puțin atent ai fi observat că mă refeream la munca din viața reală, nu la facțiune. :)) 

Nu-mi las eu secundul singur. :P 

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic