Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Crede-ma, nici unui player nu i-a pasat, nu ii pasa si nu ii va pasa vreodata de vreun antrenament, m-as bucura sa nu se faca niciodata, mi se pare o prostie. Avem antrenament zilnic cu suspectii, nu are rost sa simulam prostii.

Ai MARE dreptate.. antrenamentul chiar este o pierdere de timp, dar .. tre' sa ne supunem.

Pentru cei care nu cunosc motivul serverului down : http://forum.b-zone....e/#entry1872487

Edited by Djteolik

Clar frate, ce rea e ciuda asta, ii roade pe dinauntru...

Mna, asta este, sa speram ca serverul va revenii cat de curand.. si fara probleme ( gen pierderi de conturi, bunuri etc. )

Deci, ne vedem maine...sper.:D

Noapte buna.

Fa tu sa fie vreme buna, ca atunci o sa iesim si afara.

Acum am văzut pe geam că plouă și e urât, sincer azi am lenevit toată ziua și n-am observat.

# Rectific acum: Mai stați și voi în casă și uitați-vă la TV. :) până revine serverul.

Acum am văzut pe geam că plouă și e urât, sincer azi am lenevit toată ziua și n-am observat.

# Rectific acum: Mai stați și voi în casă și uitați-vă la TV. :) până revine serverul.

Nu ne uitam la TV, numai dobitoci acolo. Crudu', Capatos cu emisiunile lui, etc.

Ma bag si eu la somn. E tarziu

Ce oameni ma. Isi exprima ei frustrarile si ne ataca serverul.

Faceti ceva util. Nu postati intruna " cand revine ?", fiindca nimeni nu stie asta.

Sper sa nu ne pierdem bunuri si banii. Respect points se fac usor.

Pe maine. Noapte buna !

Clar frate, ce rea e ciuda asta, ii roade pe dinauntru...

Mna, asta este, sa speram ca serverul va revenii cat de curand.. si fara probleme ( gen pierderi de conturi, bunuri etc. )

Deci, ne vedem maine...sper. :D

Noapte buna.

Pierderi de bunuri ma??? Pai la cat am donat eu daca pierd ceva sa mii dea bobo inpoi. :D

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic