Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 📑 Aplicații | Applications 📑

Kelton
 Share

Recommended Posts

• Nickname:Rekill
• Nickname-uri anterioare:kataa.bb
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:2 ani pe acest cont.
• Level:65
• Vârsta reală:17 ani.
• Sexul (real):Masculin.
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:0/3
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Nu am fost banat.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):

Cuneo Family-Rank 1

Paramedic-Rank 2

Tattaglia-Rank 1

School Instructors-Rank 2

Taxi Company-Rank 1

Vietnamese Boys-Rank 4

LSPD-Rank 2

El Loco Cartel-Rank 2

Vietnamese Boys-Rank 3

Tow Truck-Rank 1

Green Street Bloods-Rank 2

Vietnamese Boys-Rank 2

Green Street Bloods-Rank 4.
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Vroiam sa renunt la sa-mp dar mai dau o sansa ...sper sa merite.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):GSB-VTB
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:
Am facut parte din LSPD si am fost nevoit sa-l parasesc deoarece am fost chemat inapoi acasa.
• Sunteți activi pe forum?:Da.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Imi asum responsabilitatea.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?Da.
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?Desigur.
• De ce doriți să intrați în Police Department?:Deoarece de cateva luni bune am stat doar in gang-uri si m-am saturat de certuri/coduri.
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): Click
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:
5-6 ore.
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da.
• O scurtă autocaracterizare:Ma numesc Catalin, am 17 ani si sunt din apropierea orasului TG-JIU. Sunt in clasa 11-e si treaba merge destul de bine. Timpul liber il petrec cu prietena sau pe sa-mp. Hobby-urile mele sunt : fotbal, pescuit si masini.

Retrag...chiar nu mai am pofta de joc ma retrag pentru un timp.

Edited by Rekill

• Nickname: DonDelir
• Nickname-uri anterioare: Nu am.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Aproximativ 1 an.
• Level: 18
• Vârsta reală: 15 ani.
• Sexul (real): Masculin.
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Am avut ban 5 zile pentru un transfer ilegal.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Rank 1 in school instructor.
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Mi-am dat demisia.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):
http://forum.b-zone.ro/topic/8164-school-instructors-demisii-resignations/page-53
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am mai facut parte.
• Sunteți activi pe forum?: Intru din 10 in 10 minute.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Desigur.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Desigur.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Desigur.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in Police Departament pentru a lupta impotriva celor care incalca legea si nu respecta regulile de circulatie. Si pentru a-mi face prieteni noi.
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://imgur.com/OuBxdAp
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 3-4 ore , uneori si mai mult.
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur.
• O scurtă autocaracterizare: Va salut ! Ma numesc Sas Darius - Bogdan , sunt nascut in data de 8 februarie 1999 , sunt dintr-un orasel mai micut numit Agnita din jud. Sibiu. Sunt o fire deschisa , comunicativa , amuzanta , prietenoasa , serioasa , careia ii place munca in echipa. De accea imi place sa ma distrez si sa ies cu prietenii in oras.

Nickname:SergiuYo1998

• Nickname-uri anterioare:Nu am

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:De 1 an

• Level:37

• Vârsta reală:15

• Sexul (real):Masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:Nu am 0/3

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Nu am fost

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):SFPD Rank 2/Paramedics rank 4

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Din SFPD pot sa va zic ca am demisionat in anul 2013 iar din paramedics 28-3-2014

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):http://forum.b-zone.ro/topic/8096-paramedics-demisii-resignations/?p=2906230 De la SFPD Nu il mai gasesc.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Da, am mai fost si am iesit considerand ca nu eram foarte bine pregatit, dar acum consider ca sunt.

• Sunteți activi pe forum?:Da.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?:Doresc sa intru deoarece ma pasioneaza aceasta factiune si activitatea acestora

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):http://imgur.com/ZniCCOn

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 5-6 ore

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu ma aflu.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da.

• O scurtă autocaracterizare:Salut ma numesc, Cozma Sergiu am 15 ani sunt o persoana sociabila care se integreaza repede si imi place sa muncesc pentru a obtine ceea ce imi doresc.

• Nickname: Caps
• Nickname-uri anterioare: CapsStar, [OC]Caps

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Nu stiu exact, mult dar si cu 2 pauze simtitoare.
• Level: 46
• Vârsta reală: 18
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: -
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): News Reporter - 6, Paterno Family - 5, Hitman Agency - 2, Paterno Family - 4, News Reporter - 5, Cuneo Family - 3, Stracci Family - Don, Taxi Cab - 1, Police Department - 1, LVPD - 3.
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Inactivitate in ambele cazuri.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): --
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, de 2 ori chiar. In Police Department cel general cand Armando_Corttez a lasat liderul si a urmat un wipe iar din LVPD pentru inactivitate.
• Sunteți activi pe forum?: Bineinteles.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da, da.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Of corse.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Bineinteles.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece aici m-am simtit super ok si daca nu interveneau problemele care au intervenit in viata mea probabil si acum faceam parte din aces Departament, regret ca s-a intamplat astfel.
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/XELJQUH.png
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: Deocamdata abea m-am reapucat. probabil 4-5 ore dar nu voi neglija raportul de activitate. Niciodata n-am facut asta.
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu, n-am fost niciodata.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur dar nu este cazul.
• O scurtă autocaracterizare:
Ma numesc Claudiu, am 18 ani. Am un temperament jumate coleric jumate melancolic, in general sun serios dar am momentele mele cand innebunesc, sunt perseverent, muncitor, atent. Imi place sa risc pentru ca merg pe premiza "Daca nu risti nu castigi". Imi plac jocurile de noroc, joc poker in timpul liber si pot spune ca din asta imi castig existenta momentan.

• Nickname: AmitHadad
• Previous nicknames:

• Since when are you playing SA-MP on B-Zone ?: one or tow years
• Level: 29
• Real age: 16
• (Real) Gender: Male
• Number of ingame warnings and the reason you got them: 0/3
• Were you ever banned? If yes, why?:
• Previous factions and the rank you had in them (in order):
Paterno x2(rank1) Barzini x2(rank 1) Cuneo(rank 1) FBI(rank 2) SFPD(rank 1) Avispa Rifa(rank 4) National Guard(rank 1)
• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?: i left Avispa rifa beacuse i want to try other factions(
08.07.2013-07.11.2013), and on national guard i computer has broken :((09.11.2013-17.11.2013)

• Resignation link to the last two factions you have been in (if any): ONLY on Avispa Rifa (i will edit a link)
• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?: i was SFPD(
wanted to try other faction), FBI (wanted to try other faction), National guard( computer has broken)

• Are you active on the forum?: yes
• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?: yes
• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: yes
• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?: yes
• Why do you want to join the Police Department?: i want to join LVPD beacuse i know the rules and the job, i like the depertment, and its FUN.

• Are you capable of teamwork ? sure
• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory): sa_mp_016.jpg
• How many hours do you play daily withouth being AFK?: 7+
• You are on the BlackList at a faction?: no
• If yes, you agree to pay to be removed from it?: yes
• A short characterisation of yourself: I live in Israel, in ness ziona, i am frinely, im kind man, on computer games i like to play- SAMP on b-zone, COD and more...

Edited by ZeX1oNAmit

• Nickname:bYbu
• Nickname-uri anterioare:Nu am avut.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:Aproximativ 2 ani.
• Level:29
• Vârsta reală:16 ani.
• Sexul (real):Masculin.
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:Am 1/3 warn-uri pentru o jignire minora,acum muult timp.
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Nu.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):Paramedics -rank 1,Avispa Rifa-rank 2,F.B.I.-rank 2,The Tsar Bratva -rank 3,G.S.B.-rank 1.
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Am iesit din The Tsar Bratva deoarece vream sa incerc altceva,iar din G.S.B. ma lasasem de sa:mp.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):Exista dar nu le mai gasesc..
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Da din F.B.I. , si l-am parasit din cauza scolii,eram prin clasa a-8-a si trebuia sa dau niste examene..
• Sunteți activi pe forum?:Da
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?:Da
• De ce doriți să intrați în Police Department?:In primul rand doresc sa ma alatur acestu departament deoarece este unul respectat,serios si membrii sunt cu bun simt. In al doilea rand , deoarece am mai facut parte dintr-un departament si m-am simtit extrem de fain si mi-as dori sa mai traiesc aceasta experienta.
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):http://s29.postimg.org/viqpo54t3/sa_mp_016.png
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:6-7
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da
• O scurtă autocaracterizare:Ma numesc Silviu,am varsta de 16 ani si locuiesc in orasul Tecuci,judetul Galati.Sunt o fire prietenoasa,sociabila,ma integrez repede in orice grup. Imi place sa imi fac simtita prezenta iar oamenii sa se simta bine in prezenta mea.

Edited by bYbu

Nickname:-pamatuf
• Nickname-uri anterioare:
night[]Rici
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:03.12.2010
• Level:23
• Vârsta reală:18
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:2/3 , (/ad cu rob)(dm aiurea)
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Nu
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):Lv Taxi-rank 1/
Southern Pimps-rank 1/Ls Taxi-rank 2
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Din Sounthern Pimps in data de 23.05.2013 20:59 nu mai stiu motivul/ Din Ls Taxi in date de 27.06.2013 21:56 doarece nu m-am mai putut juca find plecat din tara..
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): -
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?Da
• De ce doriți să intrați în Police Department?:Admir foarte mult acesta Factiune , este una dintre cele mai tari posibile.
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):
post-45949-0-71659200-1396090039_thumb.png
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:761
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da
• O scurtă autocaracterizare:Numele meu este Dan,sunt din Hunedoara,am 18 anisori,sunt o fire calma,glumeata dar si serioasa cand trebuie.

Nickname: Biancaaaa
• Nickname-uri anterioare: Bianca1234

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Joc SA-MP pe B-zone din Octombrie,dar pe acest cont din Februarie
• Level:16
• Vârsta reală:12
• Sexul (real): Feminin
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Pe acest cont,nu
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Los Santos Taxi - rank 1
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am parasit Los Santos Taxi in urma unei certi cu un rank 5 , pe data de 28.03.2014

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există) :-
• Sunteți activi pe forum?: Da
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca sunt buna la arme , am capacitatea de a lucra in echipa si indeplinesc toate criteriile pentru a intra intr-un Police Department
http://postimg.org/image/scmuzkk27/
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 4-5 ore in Timpul saptamanii , in Weekend 8-9 ore
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Daca va fi cazul,da
• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Bianca,am varsta de 12 ani si locuiesc in Iasi . Ma pasioneaza calaria si pianul , si timpul liber il petrec iesind cu prietenii sau jucand SA:MP . Nu stiu daca trebuie sa faca parte din caracterizarea mea , dar tin sa mentionez ca de cand nu mai joc pe Bianca1234 m-am schimbat mult si sper sa primesc o sansa .

Edited by Biancaaaa

• Nickname: mafff
• Nickname-uri anterioare:
-
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Join date 16.08.2013 16:12
• Level: 20
• Vârsta reală: 17 ani.
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Fire & Medic Departament ( Rank 2 )
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Cerere Demisie.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone....nations/page-77
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu.
• Sunteți activi pe forum?: Da.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?
: Da.
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa ma alatur acestu departament deoarece este unul respectat,serios si membrii sunt cu bun simt.
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): /stats + /time http://s29.postimg.o...z/sa_mp_050.png /skill http://s14.postimg.o...l/sa_mp_052.png
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 4-5 ore.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da.
• O scurtă autocaracterizare: Salut! Ma numesc Bogdan, locuiesc in orasul Iasi, invat la CFR Iasi, imi place sa ma distrez, imi plac manelele, sunt foarte amuzant si imi place sa socializez, i-mi place sa ajut oameni cu ce pot si cat pot.

Edited by mafff

Nickname: LALAROCK
• Nickname-uri anterioare:--

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: de ~ 3 luni jumatate
• Level: 15+
• Vârsta reală:15 ani
• Sexul (real): masculin
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:2/3, deoarece aveam level destul de mic (4) si nu stiam ce se intampla daca dai /call 112 la event. Imi pare foarte, foarte rau ca le am.
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:--
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):--
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:--
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):--
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:--
• Sunteți activi pe forum?: Desigur cand deschid jocul deschid si forumul.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Absolut
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Sigur ca da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Bineinteles

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Mie imi place la nebunie sa lucrez in echipa.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece este un departament si ador toate departamentele. Liderul Inferno27 este foarte activ, la fel si membrii. Mie imi place dreptate si sa ii indrum pe cei ce au luat-o pe cai gresite.
http://imgur.com/5b1TRE1 (lucrez la detectiv)
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: minim 4 ore in timpul saptamanii, iar in weekend stau 7+
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): NU
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Sigur
• O scurtă autocaracterizare: Salut! Ma numesc Theo si locuiesc in frumosul oras GALATI. Sunt un tip de treaba care invata bine si caruia nu ii place deloc glumele proaste. Imi place sa ies cu prietenii, sa merg la bunici si sa joc fotbal, sa cant la chitara si bineinteles sa joc SAMP. Am incercat multe servere de SAMP, dar niciunul nu m-a fascinat cum a facut-o si cum o face B-ZONE. Pe scurt am o viata minunata.

• Nickname: FunK.
• Nickname-uri anterioare: -
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Fix 1 an cu pauze ( 29.03.2013 - 29.03.2014 ).
• Level: 21.
• Vârsta reală: 17 ani.
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da... Pentru cheats.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):
Las Venturas Taxi Company ( Rank 1 - LV Trainee ), El Loco Cartel ( Rank 1 - Recluta ), Red Dragon Triad ( Rank 2 - 49er ).
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: El Loco Cartel ( 09.08.2013 ) - Am fost demis pentru ca m-am descarcat printr-un mod urat... Red Dragon Triad ( 14.09.2013 ) - Am facut cerere demisie pentru ca am luat ban pentru cheats.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Red Dragon Triad -
http://forum.b-zone.ro/topic/8018-red-dragon-triad-demisiiresignations/page-77
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Bineinteles.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da.
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Normal.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Imi doresc sa intru in
Las Venturas Police Departament pentru a ajuta la bunastarea circulatiei serverului, pentru a-mi face prieteni, pentru a ramane cat mai mult aici si pentru a incerca un departament.
http://i.imgur.com/QGae6gA.png
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 2-3 ore in timpul saptamanii, in weekend intre 5-8 ore.
Buna ziua! Ma numesc Claudiu, am 17 ani si sunt din judetul Iasi. Sunt un baiat destept, cu simt de raspundere, prietenos si o persoana in care poti avea incredere. Imi place sa ma distrez cu prietenii si sa ies cu fetele in oras, sunt genul care nu invita o fata in oras pentru a fi cu ea, ci pentru a o cunoaste mai bine.

Edited by Clau Claudiu

• Nickname: Dragos07
• Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an.
• Level: 20+
• Vârsta reală: 15 ani.
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3, pentru limbaj, a fost la lvl mic, nu cunosteam jocul.
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, am fost banat cand aveam lvl 7, pentru ca am dat anunt cu rob.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): LS Taxi Company, rank 1.
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am fost demis..
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): -----
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am facut parte din departament.
• Sunteți activi pe forum?: Da, stau mereu pe forum..
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Bineinteles.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Vreau sa fac parte din acest departament, pentru ca il cred serios. Membri sunt activi din cate am observat si stiu sa lucreze in echipa. Nu am fost in departament si as vrea sa incerc. Imi place ca este respectat, si mi-ar placea sa fac parte din el, sa demonstrez de ce sunt capabil si sa il ajut cum pot!
http://imgur.com/0WnLcze
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6+
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu..
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Nu sunt, in caz ca sunt, sunt de acord.
• O scurtă autocaracterizare: Salut, ma numesc Radu Dragos-Ionut, am 15 ani, sunt in clasa a 8-a si practic sport de 4 ani.Locuiesc in orasul Slatina, jud.Olt.Imi place sa ma distrez, sa ies in oras, sa ascult muzica, sa joc cs si SAMP.Sunt serios, capabil de a respecta regulile si de incredere.Respect persoanele, indiferent de statut si astept respect reciproc.

•Nickname: Mihaittzza

• Nickname-uri anterioare:--

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De un an cu o mica pauza.
• Level: 43

• Vârsta reală: 14 ani
• Sexul (real): Masculin
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 . DM aiurea... level 7... eram si eu nab..
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce? Nu am fost banat.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine) El Loco Cartel (2) | Taxi LV (1) | Green Street Bloods (2) | Red Dragon Triad (1) | Taxi LS (1) | Taxi LV (3) | National Guard (2)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit? :-Taxi LV - Am parasit aceasta factiune pedata de 12.01.2014 deoarece imi doream sa intru in National Guard.

National Guard - Am parasit aceasta factiune pe data de 23.02.2014 deoarece am avut PC-ul stricat si timp de 1 luna nu am mai jucat SA:MP si nu am vrut sa tin locul ocupat degeaba.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există) Taxi LV - http://forum.b-zone.ro/topic/8121-las-venturas-taxi-demisii-resignations/page-78 National Guard - http://forum.b-zone.ro/topic/8016-national-guard-cereri-demisii-resignations/page-62#entry2785322
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit? Da . Am mai fost in National Guard si dupa cum am specificat mai sus am parasit acest departament deoarece am avut probleme grave cu PC-ul.
• Sunteți activi pe forum?: Consider ca da.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da si chiar consider ca sunt si bun in lucrul in echipa.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece este un departament bine organizat cu un lider de nota 10 si membrii activi si seriosi si de treaba.
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/o7yyxu4tl/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 4-5 ore in timpul saptamanii , 5+ in weekend.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Sigur
• O scurtă autocaracterizare: Salutare! Numele meu este Mihai sunt un baiat de 14 ani , elev in clasa a VIII-a la scoala generala nr.1 Buzau , oras in care locuiesc. Imi plac foarte mult jocurile pe PC , dar imi plac si jocurile in aer liber . Am practicat fotbal la un club din oras timp de 1 an dar din cauza scolii m-am lasat. Sunt o persoana sociabila ,cu simtul umorului si capabil de orice . Imi place sa spun mereu lucrurilor pe nume fara a ma gandi la consecinte. Cam atat despre mine ,de obicei imi rog prietenii din jur sa ma caracterizeze

Edited by M I H A I T T Z Z A

2CRjadT.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

DH01[sEF] DH01.png
ToleaToleaa ToleaToleaa.png
Kejo Kejo.png
SergiuYo1998 SergiuYo1998.png
Caps Caps.png
AmitHadad AmitHadad.png
Bybu bybu.png
Mihaittzza Mihaittzza.png

- Nota: Daca toti 8 veti trece testele de intrare, cei 4 cu cele mai slabe rezultate vor face duel urmand ca doar 2 castigori sa ramana in LVPD.

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • MIKE...
  • NATE
  • PVP.
  • CHICOO

• Daca în decurs de 2 zile (48 de ore) nu va gasim ONLINE pentru a putea da testul veti fi respinsi.
• In momentul in care va prezentati pentru test sa aveti jobul de detectiv.
• Nu aveti voie sa contactati alti membrii LVPD in vederea sustinerii testului decat evaluatorii precizati mai sus.
• Cand doriti sa sustineti testul puteti contacta evaluatorii prin comanda /sms.

RESPINSI:

Rough17 - Insuficienta experienta in alte factiuni.
birdiii - Nu te-ai remarcat in factiunile precedente, nu imi inspiri incredere.
AndyXd - Insuficienta experienta in alte factiuni.
USPolo3 - Insuficienta experienta in alte factiuni.
Roaldo - Nu te-ai remarcat in factiunile precedente, nu imi inspiri incredere.
[iB]BunnY - Insuficienta experienta in alte factiuni.
DonDelir - Insuficienta experienta in alte factiuni.
pamatuf - Nu te-ai remarcat in factiunile precedente, nu imi inspiri incredere.
Biancaaaa - Insuficienta experienta in alte factiuni.
mafff - Insuficienta experienta in alte factiuni.
LALAROCK - Insuficienta experienta in alte factiuni.
FunK. - Nu te-ai remarcat in factiunile precedente, nu imi inspiri incredere.
Dragos07 - Insuficienta experienta in alte factiuni.
Edited by Inferno27

2CRjadT.png

LV Police Department recruteaza 5-6 jucatori level 15+ !

Modelul de aplicatie il gasiti pe prima pagina a acestui topic.

LV Police Department is recruiting 5-6 players level 15 + !

Application model can be found on the first page of this topic.

osted Yesterday, 14:58

Nickname: Hossu

• Nickname-uri anterioare / Conturi anterioare: Nu am avut alte nickname-uri
•
Level: 24+
•
Vârsta reală: 16 ani
•
Sexul (real): Masculin
•
Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3
•
Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu, nu am fost banat pana acum.
•
Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Las Venturas Taxi rank 1 (16 zile)
•
De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am demisionat pentru dorinta de a intra intr-un department si anume SFPD.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):http://forum.b-zone....nations/page-82

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Din nefericire , nu.
•
Sunteți activi pe forum?: Bine inteles.
•
Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da .
•
Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da .
•
Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți si sancționați pentru încălcarea acestora?: Da .
•
De ce doriți să intrați în Police Department?: Iubesc dreptatea si departmentele .Am avut ocazia sa folosesc serviciile voastre si am ramas impresionat de corectitudinea, seriozitatea si rapiditatea membrilor. Acest fapt mi-a dat de inteles ca au un lider capabil. Pe langa asta, sunt pasionat de departmente si vreau sa ajut cum pot eu mai bine.
http://imgur.com/X6BYg80

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 6-7 ore in timpul scolii , in vacante/weekend 9 ore +
•
Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu .
•
Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Daca este cazul , da .
•
O scurtă autocaracterizare: Salut ! Ma numesc Sergiu , sunt o persoana serioasa , calma , imi place sa interactionez cu oamenii , imi place sa ajut pe cei care merita. Respect regulile impuse , dar imi place sa fiu respectat la randul meu . Incerc de fiecare data sa imi fac treaba cat mai bine pentru a multi pe cei din jurul meu si pentru a ma multumi pe mine . Sunt o fire sociabila , serioasa si intotdeauna gata sa ajut , ori de cate ori imi este cerut. Imi place sa respect regulile si ordinele atata timp cat nu sunt date in bataie de joc si cu lipsa de respect . Pe oriunde merg caut sa las o impresie cat mai buna . Sunt gata sa invat mereu cate ceva , oriunde , de la oricine.

Nickname: [AIM]Extreme.

• Nickname-uri anterioare / Conturi anterioare: Nu am avut alte nickname-uri

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an
• Level: 26
• Vârsta reală: 18 ani
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 din cauza unui /ad
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu, nu am fost banat pana acum.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Southern Pimps rank 1 , LV Taxi rank 1, Avispa Rifa rank 1
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am demisionat pentru dorinta de a intra intr-un department!

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există: http://forum.b-zone.ro/topic/122573-avispa-rifa-demisii-resignations/page-23

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da,dar pe RPG 2
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da .
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da .
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți si sancționați pentru încălcarea acestora?: Da .
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece aici m-am simtit cel mai bine in cariera mea de SA:MP!

http://postimg.org/image/ua3dwtdkv/

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 10-11 ore fara AFK
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu .
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Daca este cazul , da .
• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Moise Gabriel,am 18 ani,sunt din Bucuresti,sunt o fire calma,intelegatoare. Imi place sa invat lucruri noi si sa pun suflet in ceea ce fac,imi place sa ma joc SA:MP si sa ma relaxez iesind cu prietenii mei afara,mai multe veti afla daca voi fi acceptat!

Va multumesc pentru timpul acordat!

Edited by AIM Evil32

• Nickname: Roby98
• Nickname-uri anterioare: -

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Joc sa-mp pe B-Zone de aproximativ 7-8 luni.
• Level: 21
• Vârsta reală: 15
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: Am primit 1 warn deoarece am dat call 112 la un event (decizie luata la nervi).
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu am fost banat .
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):Taxi LV- rank 1, School Instructors-rank 1.
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Taxi LV- deoarece m-am certat cu un coleg, School Instructors (demisie)
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):Taxi LV-Nu exista, School Instructors -
http://forum.b-zone.ro/topic/8164-school-instructors-demisii-resignations/page-49
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Din pacate, nu.
• Sunteți activi pe forum?: Aici vroiam sa ajung, am avut un cont Roby98 care eram mai activ cu el dar mi-am uitat parola, YM meu a fost spart si nu-mi pot recupera parola, de aceea am facut un alt cont care sper eu sa fiu mai activ.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Desigur.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Nu numai capacitatea pe care o am si ca imi place sa lucrez in echipa.
• De ce doriți să intrați în Police Department?:Doresc sa intru in Police Departament deoarece este un departament respectat, are membri cu bun simt. Are un lider cunoscut, de treaba. Si nu in ultimul rand, imi place sa lucrez in echipa.
http://imgur.com/U0Qgn9s
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:5-7 ore.
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: -
• O scurtă autocaracterizare: Salut ! Ma numesc Robert. Locuiesc in municipiul Braila. Sunt o persoana calma, sociabila, prietenoasa, ma intregrez foarte repede intr-un grup. Sunt pasionat de fotbal,handbal si tenis. Pe moment practic tenis[nu-mi strica activitatea pe sa-mp tenisul]. Imi place sa ies in oras, nu sunt pasionat de "bautura" si cam atat.

Multumesc pentru atentia acordata acestei cereri!

• Nickname: birdiii
• Nickname-uri anterioare: fosndac / pasarik
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De cand iti cumparai /key de la 24/7. De ~ 3 ani.
• Level: 36+
• Vârsta reală: 18 ani.
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 2/3. /ad interzis si duele pe bani, insa au fost facute la level mic.
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Pentru tentativa de scamming. ( o joaca intre vecini si nimic mai mult ) si recent pentru /carplate
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Vietnamese Boys r1
Verdant Family r1
Tow Truck Company r1
Red Dragon Triad r1
Southern Pimps r1
Southern Pimps r2 - pasariK
Southern Pimps r1
Green Street Bloods r1
The Tsar Bratva r1

Los Santos Police Department
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Din penultima am iesit pentru ca am avut o problema si nu am mai putut juca. Din LSPD am fost dat a afara pentru ca am facut 2 greseli minore la inceput, dar cand am invatat tot ce trebuie si era sa termin raportul, am fost demis pentru acele 2 greseli.
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Din LSPD am fost dat a afara pentru ca am facut 2 greseli minore la inceput, dar cand am invatat tot ce trebuie si era sa termin raportul, am fost demis pentru acele 2 greseli.
• Sunteți activi pe forum?: Da, cat se poate de activ.
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Asta mi-a placut cel mai mult in Police Department si asta este ceea ce caut.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Imi doresc mult sa intru in acest departament fiindca vreau sa termin ce am inceput in Police Department. Aici m-am simtit cel mai bine in decurs de 3 ani de cand joc. Pot spune ca aici ma regasesc mult timp de acum incolo.
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://imgur.com/KCogjCn
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: In jur de 10 ore pe zi, in week-end si mai mult.
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu ma aflu pe BlackList.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: In caz ca as fi pe BlackList cu siguranta as plati.
• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Vlad si locuiesc in Bucuresti. Am 18 ani, momentan sunt la scoala de soferi si astept sa iau permisul. Sunt un tip care gandeste rece in orice moment, imi place sa incep ceea ce termin indiferent in ce consta. Practic bodybuilding si sunt pasionat de sporturile de contact, nu imi place sa ma laud, sunt o fire foarte calda si un mare defect al meu este atunci cand sunt atacat ca ripostez foarte dur dupa. Nu toloerez caracaterele infantile si nu suport persoanele care se cred ceva ce nu sunt, dar vor sa para. Cam atat despre mine, ma veti cunoaste pe parcurs in caz ca sunt acceptat. O zi buna !

• Nickname:Gaby2208
• Nickname-uri anterioare:-

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:7 luni
• Level:26
• Vârsta reală:16
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:1/3 pentru /call 112 la event,eram nou si nu stiam
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):The Tsar Bratva Rank 2
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Am fost scos pentru inactivitate , am avut nistre probleme in familie si nu am putut anunta
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: -
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?:Da
• De ce doriți să intrați în Police Department?:Doresc sa intru in aceasta factiune deoarece vreau sa continui cariera pe acest server intr-un departament deoarece imi place foarte mult cu ce se ocupa si pentru a sanctiona nelegiuitii.Pe langa asta, am admirat aceasta factiune.
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):http://imgur.com/VkVznV1
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 4-5 ore
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da,dar nu e cazul
Ma numesc Gabriel , am 16 ani ,sunt dintr-un oras frumos numit Deva .Sunt o fire calma, prietenoasa si intelegatoare. Imi place sa ies cu prietenii sa ma distrez, sa incerc lucruri noi , imi plac foarte mult sporturile de lupte (MMA,Box) deoarece asceste sporturi necesita mult antrenament . Majoritatea timpului mi-l ocupa scoala , dar in rest ies cu prietenii pe afara si prin oras la un suc sau ma joc diferite jocuri (Shooter,Race ... ) .

Nickname: Biancaaaa
• Nickname-uri anterioare: Bianca1234

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Joc SA:MP pe B-Zone din Octombrie 2013,insa pe acest cont din Februarie 2014.
• Level:16
• Vârsta reală:12
• Sexul (real): Feminin
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Los Santos Taxi-Rank 1
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am fost demisa din Los Santos Taxi deoarece am scris cu caps lock pe /f
• Sunteți activi pe forum?: Da
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in Las Venturas Police Department deoarece e un departament de nota 10+ , cu membri activi si seriosi,liderul de asemenea .
http://imgur.com/aQFMRHl
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 4-5 ore in timpul scolii,in weekend stau toata ziua .
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Daca va fi cazul,da
• O scurtă autocaracterizare: Salut,numele meu este Bianca,locuiesc in orasul Iasi si am varsta de 12 ani.Sunt o persoana sincera,cu simtul umorului dezvoltat (In limita bunului simt) .Timpul imi place sa il petrec iesind cu prietenii sau stand in fata calculatorului.Sunt o fire calma , insa uneori ma enervez repede pentru ca nu am rabdarea necesara pentru a socializa cu anumite persoane.Am ca hobby-uri calaria si pianul | Nu stiu daca trebuie sa faca parte din caracterizare,dar tin sa mentionez ca m-am schimbat de cand nu mai joc pe vechiul cont , Bianca1234.

• Nickname: edy_silver
• Nickname-uri anterioare: edy122

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De aproximativ 3 luni
• Level: 24
• Vârsta reală: 16
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 ,/call 112 la event , eram nou si nu stiam .
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da , tentativa de afaceri ilegale.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): LVPD rank 1 , El Loco Cartel rank 1 ,
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: El Loco Cartel , am avut mana in ghips si nu imi accepta liderul cererea de inactivitate, lider neserios.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): LVPD :
http://forum.b-zone.ro/topic/122576-lv-police-department-demisii-resignations/page-18 . La El Loco Cartel nu mai gasesc.
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, LVPD ,In aceea saptamana nu imi mai puteam continua raportul si eu venit si examenele la liceu!
• Sunteți activi pe forum?: Desigur.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da , mi-a placut foarte mult data trecuta cand am fost .
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Desigur.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Normal.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Vreau foarte mult in LVPD sa intru deoarece mi-a placut foarte mult data trecuta si mai vreau sa repet aceasta experienta, sper ca ai fost mandru de mine Inferno27.
http://postimg.org/image/5fi0llt1l/ .
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: Aproximativ 7 ore pe zi.
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur.
• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Edy , am 16 ani stau in Bucuresti , un oras foarte frumos . Am ochii caprui , par saten si o fire foarte increzatoare.

2CRjadT.png

• Nickname: Ragner
• Nickname-uri anterioare: Nu am avut nickname-uri anterioare.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Joc de vreo 4 luni, cu 2 luni pauza.
• Level: 15
• Vârsta reală: Am 14 ani jumatate.
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu am primit ban niciodata.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): News Reporters - Rank 2 | Tow Truck Company - Rank 2.
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: News Reporters: M-am lasat de sa-mp perioada aceea si am fost demis pentru inactivitate | Tow Truck Company: Mi-am dat demisia deoarece am vrut sa intru intr-un departament.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):
http://forum.b-zone.ro/topic/87209-demisii-resignations/page-32
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu, nu am mai facut parte din niciun departament.
• Sunteți activi pe forum?: Foarte activ.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da, este o calitate de a mea.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in Police Departament ca sa sanctionez playerii care conduc neregulamentar, care conduc cu viteza peste limita, si pentru a merge dupa wanted.
http://i.imgur.com/E5h7Cm6.png
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: [Luni - Vineri = 4-5 ore] [Week-end = 6 ore+]
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu, nu ma aflu pe BlackList-ul niciunei factiuni.
• O scurtă autocaracterizare: Buna, numele meu este Tiberiu, sunt in clasa a 8-a la Scoala Gimnaziala Valeni-Stanisoara, am varsta de 14 ani, iar pe data de 28.09.2014 voi implini 15 ani. Sunt o fire glumeaza, cu simtul umorului dezvoltat, prietenos si ma implic cu totul in ceea ce fac. Imi place sa imi petrec timpul cu prietenii mei, sa ne distram.

• Nickname: PuFfY171

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut nickname-uri anterioare.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Joc de vreo 4 luni

• Level: 16

• Vârsta reală: Am 14

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu am primit ban niciodata.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Ttb 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: - Nu am postat in topicul mechanic + ca eram si dupa-amiaza la scoala dar am invatat din greselii

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu, nu am mai facut parte din niciun departament.

• Sunteți activi pe forum?: Foarte activ.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da, este o calitate de a mea.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in Police Departament ca sa sanctionez playerii care conduc neregulamentar, care conduc cu viteza peste limita, si pentru a merge dupa wanted.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://imgur.com/lENxVCU Intre timp am aproape SKILL 3

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: [Luni - Vineri = 6-7 ore] [Week-end = 15 ore+]

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu, nu ma aflu pe BlackList-ul niciunei factiuni.

• O scurtă autocaracterizare: Buna, numele meu este Dimi, sunt in clasa a 7-a la Scoala Gimnaziala Garabet Ibraileanu , am varsta de 14 ani, . Sunt o fire glumeaza, cu simtul umorului dezvoltat, prietenos si ma implic cu totul in ceea ce fac. Imi place sa imi petrec timpul cu prietenii mei, sa ne distram.

Edited by PuFY171

• Nickname: StrikeR
• Nickname-uri anterioare: Striker[xD]
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 Ani.
• Level: 55.
• Vârsta reala: 15
• Numarul de warn-uri din joc ?i motivul pentru care le-ai primit: 0/3
• A?i fost bana?i vreodata? Daca da, de ce?: Nu.
• Factiunile anterioare si rank-ul în acestea (în ordine):

School Instructor -05.06.2012 17:11 - 1 -20.06.2012 16:10 - Weber
The Cuneo Family - 01.07.2012 00:10- Picciotto(1) - (WIPE) [F4L]BesTiaL
Fire & Medic department - 16.07.2012 14:44 -1 01.08.2012 20:16 - ALLEN
The Barzini Family - 03.10.2012 15:49 Picciotto (1) - 08.10.2012 17:52 - Kobra
The Paterno Family 25.06.2012 14:17- Piccioto (1) 29.06.2012 19:34 - (WIPE) - Lollipop
The Paterno Family-09.02.2013 18:58 Soldato (2) - 04.03.2013 10:36 [bTD]Rizea
The Stracci Family - 25.12.2012 19:39 - Soldato (2) - 10.01.2013 19:17 - PauL. Assassin Team
Taxi LV- 10.03.2013 15:19 (1) - 13.03.2013 16:45 - Freddy.
loXTS.png

Faction: Join: Rank: Out: Leader:
===================================================
El Loco Cartel - 4/04/2013 Cholo(2) - 22.04.2013 22:24 - eXtesY Tester
San Fierro Police Department - 26.04.2013 13:22 - Sergeant(3) - 15.07.2013 13:38 - Seba97
Green Street Bloods -17.07.2013 20:07 -Supplier(2) -11.08.2013- [OC]aLexBz

Avispa Rifa - 20.08.2013 19:57 - Minion(2) 01.10.2013 13:19 - Letzgo

Red Dragon Triad - 19.10.2013 13:32 - (2) 09.11.2013 14:35 - Shopps

Taxi LV - 10.11.2013 21:53 - (2) 25.11.2013 21:41 - Zokee.

Verdant Family - 28.01.2014 20:13 - (3) - Asqwe. Assasin Team.

• De ce ati parasit ultimele doua factiuni si data în care ati iesit?: Demisie, am avut unele probleme si nu am putut activa un timp pe server.
• Link-uri catre demisiile ultimelor doua factiuni (daca exista):Doar verdant:http://forum.b-zone.ro/topic/8017-verdant-family-demisii-resignations/page-81#entry2848697
• Ati mai facut parte dintr-un departament? Daca da, de ce l-a?i parasit?: Da, SFPD , am avut rank 3, am plecat deoarece voiam ceva nou.
• Sunteti activi pe forum?: Da.
• Întelegi ca Police Department este un departament serios ?i trebuie sa ai un limbaj ?i comportament exemplar?: Da
• Întelegi ca daca nu stai cel pu?in doua saptamâni în Police Department vei ie?i cu 60 Faction Punish?: Da
• Ati citit Regulamentul Police Department împreuna cu celelalte topicuri importante ?i sunte?i de acord ca ve?i fi sanc?iona?i pentru încalcarea acestora?: Da
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Desigur.
• De ce dori?i sa intra?i în Police Department?: Doresc sa intru in Police Departament deoarece aici am niste prieteni buni, condiser ca este un departament serios, cu o echipa excelenta din care as vrea sa fac parte.
• Poza cu /stats, detective skill si /time (obligatoriu):http://s16.postimg.org/flzujo9w5/sa_mp_009.png
• Numarul de ore petrecute în joc zilnic fara AFK: 4-5 ore
• Te afli pe BlackList-ul unei factiuni? (specifica factiunea): Nu.
• Daca da, esti de acord sa platesti pentru a fi scos de pe acesta?: Daca este nevoie, da
• O scurta autocaracterizare: Salut! Numele meu este Tarkan, sunt din Bucuresti si am 15 ani. Imi place foarte mult sa ma joc pe calculator, sa ies cu prietenii si informatica. Momentan sunt in clasa a 9-a la liceu, profil Mate-Info. Cam atat despre mine momentan, mai multe pe parcurs.

Edited by StrikeR

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 📑 AplicaÈ›ii | Applications 📑
  • Kwebbel unpinned this topic
  • Battlelord pinned this topic
  • Edward unpinned and pinned this topic
  • Edward unlocked, locked and pinned this topic
  • Edward unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.