Jump to content

Suveniruri Forum #2

ALexu
 Share

Recommended Posts

Mai puteai sa lucrezi la ele, acel glow nu trebuia pus acolo, culorile textului nu sunt tocmai potrivite, iar "simbolurile alea" sunt rau aranjate si redimensionate.

E bine că ai pus doar esențialul adică fără „B-Zone Community” cum mai văzusem pe undeva.

Oricum, sunt destul de simplu. Mai puteai lucra la ele.

Felicitări pentru muncă!

Imi place cat mai simple :)) Stiu ca mai puteam lucra la ele, dar eram obosit si nu mai avem niciun chef.. :)

Mai puteai sa lucrezi la ele, acel glow nu trebuia pus acolo, culorile textului nu sunt tocmai potrivite, iar "simbolurile alea" sunt rau aranjate si redimensionate.

Simbolurile.. mai mult sunt pentru ca am incercat eu ceva mai nou.. si voiam sa vad cum imi iasa :D.

Se putea mult mai bine, mie nu imi plac cele culori pe langa font in viitor sper sa faci alte creatii mult mai frumoasa.

Stiu k se puteam mai bn.. dar eram rupt de oboseala... nici nu mai vedeam tastatura :))

Nu-mi place stilul italic al textului, nici acele maine, ...

Succes pe viitor.

Am incercat si eu ceva mai frumos si simplitist, mersi pentru sfat.

Sunt destul de reusite dar se poate si mai bine ...

Felicitari si succes pe viitor.

Multumesc :P

Destul de frumoase , au fost cumva editate ? Se vad unele urme de la un scris anterior..oricum , felicitari!

Nu au fost editate, doar ca asa le'am facut.

Puteai sa ingrosezi putin acele semne.

Verdele de la '' Acceptat '' e prea strident.

Au iesit binisor, felicitari!

Stiu ca puteam, dar asa mi sa parut mai frumos si mai cool :D.

Multumesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.