Jump to content

Propuneri pentru Forumul RPG.B-Zone.Ro:7777

Kelton

Recommended Posts

Propun corectarea regulamentelor generale ale departamentelor şi a celor interne întrucât ele se contrazic în unele cazuri sau anumite lucruri nu sunt fie corecte, fie foarte clar precizate.

Nu ştiu sigur dacă este locul perfect pentru a propune acest lucru, însă sper să se ia în considerare ceea ce am scris pe viitor.

@@South Alexutz, propunerea ta nu ține de acest topic și nu prea cred că se poate realiza.

@, urmează să actualizăm regulamentele generale ale facțiunilor. Pe urmă liderii vor trebui să-și actualizeze regulamentele interne pe baza acestor regulamente.

Deci nu stiu daca e bine unde postez dar:

Propun sa se adauge o scurtatura de la Panel la Forum pentru fiecare categorie , rpg.b-zone.ro sa aiba scurtatura la sectiunea aceasta din forum.

Ar fi mult mai usor sa navighezi de la un site la altul , eu mereu intru pe panel si mi s-ar parea mai comod daca s-ar face o scurtatura in acel loc. Zic si eu.

Ar fi placut daca s-ar schimba si fundalul cel negru in ceva mai fancy , nu stiu , m-am plictisit de negru , ceva albastru , gen cum au Facebook si Twitter ar fi super.

+ Adaugarea unui chat cand intri pe pagina principala a forumului unde poti sa vorbesti cu diferite persoane care sunt pe forum. Am vazut la un forum tot de gaming si mi se parea o idee buna.

Ar fi frumos daca ati schimba si poza ( cea de sus , momentan este una Back to School) deoarece comunitatea nu are doar servere de SA:MP ci si de CS , Minecraft.

Pai fiecare ar putea sa-si dea cu parerea de exemplu la arms dealer eu as dorii sa numaii fie timp de astepare intre doua transporturi iar sunt multii jucatori care atunci cand fac un transport numai au cu ce sa se intoarca si isi da kill sau alearga pe jos dar o sa deschid un topic mersii

Pai fiecare ar putea sa-si dea cu parerea de exemplu la arms dealer eu as dorii sa numaii fie timp de astepare intre doua transporturi iar sunt multii jucatori care atunci cand fac un transport numai au cu ce sa se intoarca si isi da kill sau alearga pe jos dar o sa deschid un topic mersii

Prietenas, skill-ul il faci prin munca.Asa toti ar face in maxim 3 zile skill 5, pai ce ar fii atunci.Nu am auzit de tine niciodata, dar banuiesc ca nu stii sa citesti, pentru ca aici aunt propuneri forum, nici de cum server.Momentan nu prea poti sa schimbi ceva, deoarece subforumul de sugestii este inchis.

Propun sa se faca un topic cu toate casele de pe server. Gen "Case/Houses" si sa fie gen: Casa/House, Los Santos, Id 69, Interior: Mastertrap. Ma pot ocupa si eu :D daca e nevoie.

E foarte mult de muncă pentru un astfel de topic, muncă care nu ar ajuta cu mare lucru. Pentru a vedea ce interior are fiecare casă trebuie să poți intra în ea, iar tu nu ai să poți intra în toate casele de pe server. Ba mai mult unii au interioare custom cumpărate din shop.

Propun crearea, in cadrul sectiunii "B-Zone Clans & Clubs", a unui "colt" a jucatorilor de Ikariam. Astfel membrii comunitatii ce joaca Ikariam, vor putea tine legatura cu alti jucatori se pe serverul pe care acestia au conturile active.

Propun să se introducă şi secţiunea " Clans" la Economy. Văd că foarte mulţi se ocupă cu aşa ceva, ar ajuta.

@@Kelton, Salutare Razvane, vreau sa mentionez ca ma bucur ca mi-ai dat warn pentru Post Inutil.

Propunerea mea este: Sub "Topics" sau sub "Warn Points" cele de sub avatar sa scrie si ceva de gen "Time: 4d 1h 21m"

Sa avem un timp total. De cand ne inregistram prima oara pe forum sa ne arate cat timp petrecem noi pe forum OnLine. Eu cred ca deja am vreo 2 zile de cand tot stau online pe server. Cred ca sti la ce ma refer.

• Kelton locked, unlocked, locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.