Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu am mai trecut de o zi pe la discuti...astazi am dat teza la romana si mi-a picat exact ce nu vroiam, mai era si varianta de BAC.

Felicitari pentru turful castigat.

Multumim, azi continuam treaba si mai luam 1-2 turfs sper. Si cu teza...meriti bataie...invata domnule ca nu iti pica nimic din cer.

Multumim, azi continuam treaba si mai luam 1-2 turfs sper. Si cu teza...meriti bataie...invata domnule ca nu iti pica nimic din cer.

Am invatat primele 2 parti pe care le-am si facut, iar partea a 3 vroiam roman...dar mi-a picat basm...asasin e de vina, in clasa lui am dat teza. Ba vedeti ca v-am aruncat bradul ala pe geam =)) cand veniti din practica il cereti la aia care lucreaza jos :)

Am invatat primele 2 parti pe care le-am si facut, iar partea a 3 vroiam roman...dar mi-a picat basm...asasin e de vina, in clasa lui am dat teza. Ba vedeti ca v-am aruncat bradul ala pe geam =)) cand veniti din practica il cereti la aia care lucreaza jos :)

Adevarat, daca nu arunci brazi pe geam nu simti ca e sarbatoare, ma rog :)). Rekill hai in game putin ca am o afacere cu tine, sau intra pe skype.

Salutare, trec si eu putin pe aici, ce mai ziceti cum merge treaba? Mie nu mi-a mers netul nu stiu daca e de la mine sau de la "serverul" hostat foarte bine si daca intram nu stiu daca puteam ajuta cine stie ce la cat de bine joaca din nou Verdantul, cand au fost banati "jucatorii buni" nu mai erau in stare sa tina jumate de LS, stati linistiti cei din Verdant daca cititi aici nu ma oftic, ma supara doar ca eu vreau sa ma distrez si vin unii care se dau zmei ca eu joc bine etc, dar intr-un final au fost prinsi cu cod, dar culmea ca acum daca dai report si rogi faceti test etc nu te mai baga nimeni in seama + ca este adevarat, s-a ajut departe nu prea mai ai cum sa detectezi aim-ul, norecoilul, dar am inteles pe un server s-a facut un script in care sa blocheze fisierele .cs adica norecoil etc, dar din cate vad nu se mai streseaza nimeni pentru gang-uri... aia e eu incerc sa nu bag in seama toate "suferintele" jucatorii "buni" ca nu merita nervii pentru asemenea oameni. Ne auzim azi prin game. Ceaules.

Cocean cu k :)) lasa-l ca are treaba saptamana asta /:)..totusi nu merge la scoala! Noapte Bunnna! :bz

pai da el cand merge la scoala, ca tot acasa vad ca e tot timpu', recit din bvasasin : ''salutare, astazi nu am fost la scoala, ne vedem diseara la war'' . :))

Un video facut de dimineata cu Ionut si asasin, asasinu e ala care loveste =)) , back de afara am inghetat sa pun la beculete si instalatii..

P.S:Ionut asta este porcul de la kinnnder :))

https://www.facebook.com/photo.php?v=713153092030651&set=vb.708229002523060&type=2&theater

Edited by Rekill