Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sedinta va fi vineri. Pe saptamana asta nu am de ce sa fac, pentru ca nu a fost activitate.

Aici postati doar ce apartine de GAME!. Sa nu mai vad posturi ,, back de la scoala / back de la WC " etc.. Si daca le spuneti, mai spuneti ceva de game, sa nu se considere +1.

Numai ce spunea de posturi aiurea...

Salut Robby, saptamana viitoare v-a fi sedinta deoarece saptamana aceasta nu a mers serverul, ce sa ne spuna, nu prea are ce ...

! Asassini: Sedinta, respectiv antrenamentul au fost anulate pe saptamana viitoare din cauza ca serverul nu a fost ieri ON.Pentru mai multe detalii, check topic.

Salut !

Nu înţeleg , ce-i aşa greu să nu postezi chestii de genu' asta ?

Încercaţi să postaţi lucruri interesante / legate de joc / forum ..

Atentie !

Pentru posturile de +1 sau aiurea... O sa fiti avertisati la prima abatere + o amenda de 200.000$. La a 2-a abatere FactionWarn.

Aveti voie sa postati doar posturi legate de GAME, sa povestiti de antrenamente, de cum a fost war-ul... Puteti povesti si de Real Life, dar pe langa ,, back am venit de la scoala " mai puneti ceva legat de game.

Neatza stracci , intru mai tarziu deoarece mi-am rr windowsul si instalez toate porcariile....apropo , imi iau sony vegas ( mi-am bagat win xp sp3 si imi merge ) facem azi o prezentare la stracci?

care aveti fraps full?:| ca nu il mai am :|:|

Edited by SeSe

Bună dimineaţa Stracci . Voi vorbi cu Simon_Dragos să organizeze un event " Deagle " cu premii de rank-up şi altele..

Intru şi eu imediat in-game.

Buna idee aLLx dar nu neaparat deagle putem face ceva in genul cum a organizat emptY_mdY si Robotiquis, de cultura generala, iti dai seama daca vine unu bun sau unu ce are lag mare la event ca el castiga.Si de exemplu daca castiga un civil si nu are level 10+ sau are deja level 10+ cand vrea sa intre in Stracci family sa aiba o sansa, iar noi membrii daca castigam sa primim o suma de bani sau na nu stiu, si rank up dar nu e neaparat.Oricum buna idee !