Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

DOAMNEEEE CAT MA OFTIC CA NUS ACASA SI NAM NET BUN x(X( X( X((((((((((((((((((((

N-are nicio treaba netul :).

Cine-a avut norocul sa prinda drum prin desync sa-si cumpere casa a avut, cine nu nici macar nu s-a putut conecta (asa cum mi s-a intamplat mie).

E plin de bug-uri nu merge nici o comanda /stats /f /report aveam 50kk la mine,acum apare 0 :-J waisamar

TRUE ! "Dar e important ca au prins ei case =))) si bizuri" !

Sincer sa fiu imi place mai mult noul interior...skinurile sunt mult mai frumoase decat cele vechi.

Singura problema este cu masinile, preferam Premier in loc de Admiral dar totusi fiecare avantaj aduce si-un dezavantaj.

Asta se intampla daca-ti trebuie rob in prima zi de la update: http://imgur.com/KugmnO5,EacxPR3,4q5VlUY

Somn usor GSB (Green Street Bloodz)

Sincer sa fiu imi place mai mult noul interior...skinurile sunt mult mai frumoase decat cele vechi.

Singura problema este cu masinile, preferam Premier in loc de Admiral dar totusi fiecare avantaj aduce si-un dezavantaj.

Asta se intampla daca-ti trebuie rob in prima zi de la update: http://imgur.com/KugmnO5,EacxPR3,4q5VlUY

Somn usor GSB (Green Street Bloodz)

Cum sa zici ca e mai fain noul interior ca cel vechi?! :| Asta e interior de GunShop nu de mafie.

Mie imi placeau mai mult numele la mafii/rank-urile la mafii de inainte. Skinurile sunt mai faine astea.

Pacat ca nu s-a bagat Gun Shop SF :|

Vor fi cateva zile agitate, preturi bombe, afaceri etc, dar dupa ce se vor licita pentru toate biz-urile si se vor alege lideri la factiunile noi sper sa revina totul la normal, si incet cu incet sa ne obisnuim cu modificarile, ca momentan sunt confuz.

*Noapte buna!

Neatza Stracci sau ami bine zic Green Street Blood,imi plac skinurile noastre,dar trebuia sa lase skinurile de lider in pace.

De exemplu in Corleone(The Tsar nu stiu cum) toti se plimba cu skinul de lider Cuneo,Stracci si cu cel de rank 5 Stracci.In TTG,skillz are skin de frizer

Dar e e bine :)) Ne obisnuim noi