Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Acum 1 luna, cand aveam 24 / 24, spuneati: tinem teritoriile mult timp. Acum cand s-au resetat turf-urile, toti pleaca. Pun pariu, daca luam iar Ls / Lv, din nou se vor intoarce in Stracci. Era o vorba: La placinte inainte, la razboi inapoi ! Cei care am ramas in Stracci, haideti sa luptam de 2 ori mai mult, decat am facut-o pana acum, si sa incepem bine in lupta pentru turf-uri!

Salutare, salutare !

Mda, cati mai ramanem oare ? Toti pleaca ... Majoritatea merg in 69 si nu stiu cum are numele ... Numa de aia merg ca are "69" la nume ... :-J

Is curios ce facem waruri :)

Salutare, salutare !

Mda, cati mai ramanem oare ? Toti pleaca ... Majoritatea merg in 69 si nu stiu cum are numele ... Numa de aia merg ca are "69" la nume ... :-J

Is curios ce facem waruri :)

Se duc sa-l ajute pe Explosive + ca-i mafie in SF si vor sa incerce noile teritorii.

Nu va inteleg reactia...e dreptul lor sa plece daca nu se simt bine si vor sa incerce noi experiente.

Cum a spuns si remirez toti in hq sa recastigam ce am avut..daca ei au plecat treaba lor :)

Dar cand vom avea tot din nou sunt sigur ca vor dori sa revina..

Acum s-a vazut cine este de incredere si cine nu, treaba lor daca au pleca. Daca au plecat e treaba lor. Abia astept warurile cu noile teritorii. Sper sa pot intra, nus acaasa si am un net.......

Edited by NabStar RoberteL

Toata lumea vrea stai linistit. Mie mi se pare mai frumos ca va tine doar 30 minute un war!

De acord cu tine.

Un war = 30 minute este perfect, nu mai stai atata timp pe un teritoriu pierzand timpul...o sa fie totusi greu la war-uri cand vom ataca si vom fi atacati, 15 minute pe fiecare..2-3 runde de war vor decide soarta acestuia.

Baieti se pare ca asta e ultimul meu post aici...imi cer scuze ca nu am putut sa obtin rank 3 si sa ma tin de cuvant..dar asta e sper sa nu ma uitati din cauza accestui update sa spun asa totul sa schimbat nu e ca inainte.. + lagul acesta infernal la war ai numa nervi si esti stresat...Imi cer scuze inca o data daca vam dezamagit..pt certuri pt tot :) Va iubesc si nu o sa va uit

Baieti se pare ca asta e ultimul meu post aici...imi cer scuze ca nu am putut sa obtin rank 3 si sa ma tin de cuvant..dar asta e sper sa nu ma uitati din cauza accestui update sa spun asa totul sa schimbat nu e ca inainte.. + lagul acesta infernal la war ai numa nervi si esti stresat...Imi cer scuze inca o data daca vam dezamagit..pt certuri pt tot :) Va iubesc si nu o sa va uit

Chiar tu ai spus-o : Nu stii ce e in capul tau !

Asta e, bafta mai departe.

Plecand si tu, se destrama tot ... E alegerea ta, faci ce vrei, eu zic sa te gandesti de 2 ori inainte sa faci ceva.

*Mama, ce naspa e la waruri cu noul update ... Jumatate de ora, din care 15 minute, in care abia te poti "aseza". Iar zonele ... Sunt prea mici, abea incapem in ele :))

**Ma duc la culcare, ca am stat on, mult ... Ne auzim maine. Noapte buna !

Nu stiu cum sa va zic,sa va spun,dar aici a fost pintre cele mai frumoase momente de pe server

Aici m-am simti foarte bine,de cand a luat PauL. lider.De atunci s-a schimbat tot in stracci,Si datorita lui,acum am lider..

Va multumesc

BAFTA Baieti

Cu stima:eXtesY(Rambo) :*

Va pupa mama

Nu stiu cum sa va zic,sa va spun,dar aici a fost pintre cele mai frumoase momente de pe server

Aici m-am simti foarte bine,de cand a luat PauL. lider.De atunci s-a schimbat tot in stracci,Si datorita lui,acum am lider..

Va multumesc

BAFTA Baieti

Cu stima:eXtesY(Rambo) :*

Va pupa mama

Felicitari, am scapat de un worster \=)))), glumeam, ai fost un coleg pe cinste. Ai grija ci lideru' ala !

Felicitari baieti pentru war-uri,tinand cont de perioada grea prin care trecem dupa plecarea mai multor membri buni,eu zic ca ne-am descurcat destul de bine,am castigat cateva war-uri,cel mai important este sa nu va dati toti demisia pentru niste war-uri si sa ramanem uniti doar asa putem castiga,am aratat ca putem fi si cei mai buni,acum e randul altora sa arate...obiectivul nostru acum e sa ne mentinem pe primele locuri de asta vreau sa fiti cat mai activi si sa veniti la toate war-urile nu doar la primele 2-3 si dupa dati /q cum s-a intamplat si azi,asa nu putem face nimic.Multumesc pentru intelegere.

Felicitari baieti pentru war-uri,tinand cont de perioada grea prin care trecem dupa plecarea mai multor membri buni,eu zic ca ne-am descurcat destul de bine,am castigat cateva war-uri,cel mai important este sa nu va dati toti demisia pentru niste war-uri si sa ramanem uniti doar asa putem castiga,am aratat ca putem fi si cei mai buni,acum e randul altora sa arate...obiectivul nostru acum e sa ne mentinem pe primele locuri de asta vreau sa fiti cat mai activi si sa veniti la toate war-urile nu doar la primele 2-3 si dupa dati /q cum s-a intamplat si azi,asa nu putem face nimic.Multumesc pentru intelegere.

Asa este, foarte adevarat. Stam aici pana in 2020, STRACCI pana la moarte! Sau ma rog, GSB!

Plecati ..e treaba voastra , realizati mai tarziu cat de bine sau rau va fii.

Nu zic de ce-i care au luat lider sau sunt chemati de sub-lider ...asta e meritul lor , e ca un premiu care nu poate fii refuzat.

Cu eii nu am treaba.

Dar sunt putin necajit pe unii care pleaca...asa ca au fost ,,corupti,, de alti dar in fine ne descurcam.Hai sa ne axam sa luam Los Santos.

Momentan va spun noapte buna , vb maine.