Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Fata aia sigur are ceva probleme cu bibilica :)) O fata normala nu avea reactia aia si MERSUL ala.

Dar nici un om normal nu ar fi facut o astfel de gluma, sincer acum. :) Ea ca ea, dar mai degraba i-as acuza pe ei.

Ma scuzati ca am intervenit...ma rog, stiu ca n-o s-o faceti.

Dar nici un om normal nu ar fi facut o astfel de gluma, sincer acum. :) Ea ca ea, dar mai degraba i-as acuza pe ei.

Ma scuzati ca am intervenit...ma rog, stiu ca n-o s-o faceti.

Nu stiu ce sa zic acum, nu mi se pare chiar asa deplasata gluma, se mai glumeste la scoala intre colegi. Asa facem si noi cand gasim un scaun rupt, dar nu reactionam asa :))

Edited by AiMEER

Ba ce ghinion pe mine ma... La Magnum i s-a stricat modemul, ca el trebuia sa lase geamul deschis si a plouat pe modem si i s-a busit. Acum, are acelasi IP ca mine si nu pot intra X( Azi nu cred ca iese, asa ca azi nu mai intra :))) :|

Ba ce ghinion pe mine ma... La Magnum i s-a stricat modemul, ca el trebuia sa lase geamul deschis si a plouat pe modem si i s-a busit. Acum, are acelasi IP ca mine si nu pot intra X( Azi nu cred ca iese, asa ca azi nu mai intra :))) :|

Noi faceam alte tampenii ...dar nu ne suparam intre noi,numai daca se exagera prea mult.

*In fine ..o sa postez pozele cu war-urile maine..nb.

Cam asa e peste tot :))