Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@,

Esti tu nab...cand esti pe sandboxie dupa fiecare f8 apasat iti da o eraore pe ecran iar tu trebuie sa dai recover de fiecare data ca sa se salveze. Daca ignori eraorea si dai in continuare f8 nu se salveaza niciuna.

@@DooKid,

Nu am vazut rank 5+ sa zica avem war? unde e turfs? mai dam attack(dupa primul war), esti nab? arme pe f...pe mine unul ma deranjaza si nu pot sa ma abtin sa nu scriu cateodata cu caps..nu cred ca uni sunt atat de nabi sa nu poata da turfs sa vada unde e war sau sa dea wartime. Sunt doar cateva exeple...sunt unele care nu au nici macar o treaba cu war-ul.

Nu am vazut rank 5+ sa zica avem war? unde e turfs? mai dam attack(dupa primul war), esti nab? arme pe f...pe mine unul ma deranjaza si nu pot sa ma abtin sa nu scriu cateodata cu caps..nu cred ca uni sunt atat de nabi sa nu poata da turfs sa vada unde e war sau sa dea wartime. Sunt doar cateva exeple...sunt unele care nu au nici macar o treaba cu war-ul.

Doamne fereasca-ma, ieri mi-am facut o groaza de nervi, la ultimul war noi aveam cu VTB si stelian se duceam pe PigPen si ii zic haide ba la war, si cik: nu stiu unde este warul, fratilor ascultati aici:

1.cand aveti nelamuriri legate de war tastati /WARTIME

2.In caz ca va apare acolo ca aveti war cu cineva dati /turfs ,care trebuie sa-l aveti de la ora 20:00 pana la ora 22:00 obligatoriu pentru a vedea teritoriile, va duceti pe esc > map > mariti harta > va uitati unde "sclipaceste" turful( patratelul ala verde cu inca o culoare trebuie sa fie) > puneti checkpoint cu click dreapta > apoi va duceti pe turf, in caz ca nu stiti lasati pe altcineva mai descurcaret sa se bage sa conduca.

Oricum va felicit pentru activitatea voastra atat de numeroasa si va admir ca intr-adevar vreti sa faceti ceva in GreenStreetBloods.

Salut si ne vedem la waruri.

Edited by TB GSB Evolution

@,

Vad ca nu sunt singurul care ma deranjaza...si eu am avut level 10, si eu am avut un inceput dar ce nu stiam cautam pe forum nu faceam spam pe /f cu toate prostiile. Sunt doar 2 ore de war...intr-o zi ai timp sa citeste regulamentul ala si ce mai scrie pe acolo. In fine ne descurcam la war si asta este tot ce conteaza, pe fiecare war 34-35+ on.

@TB GSB Evolution, Vad ca nu sunt singurul care ma deranjaza...si eu am avut level 10, si eu am avut un inceput dar ce nu stiam cautam pe forum nu faceam spam pe /f cu toate prostiile. Sunt doar 2 ore de war...intr-o zi ai timp sa citeste regulamentul ala si ce mai scrie pe acolo. In fine ne descurcam la war si asta este tot ce conteaza, pe fiecare war 34-35+ on.

Asta ziceam si eu , totul merge bine si doar datorita membrilor, o mafie nu este reprezentata doar de lider ci de intreaga mafie, liderul fiind cel care ne invatza, coordoneaza si cel care ne reprezinta.

ROGER ! DooKid iti inchid topicu' daca mai scri despre posturile noastre ( + ca ai deviat de la subiect, data viitoare scrie ceva legat de GSB nu de ce scriem noi ). Aaa. si vreau si eu o semnatura dinasta urata ca a ta, vad ca da bine la public, esti mai bagat in seama :)).

@,

Am spus ce mi se intampla mie cand jucam si pe rpg2.

@,

Dai edit si scrie Win Los Santos wit:Green Street Bloods(---)

Nu dau edit sa sterg ce am facut cu cuneo...doar complectez lista :) nimic de ce a fost important nu se uita. se pare ca iarasi avem parte de cosmarul hostului cioplit in lemn si asta seara. Intrebarea mea este...PANA CAND?

Noapte buna, verzisorilor, sunt beat, daca v-am gresit cu ceva, imi dati PM si imi spuneti pe care buca vreti sa va pup( pana mea, imi mai alung si eu tristetea din suflet, departe de prieteni, departe de iubita, departe de familie, departe de toti, o seara buna GSB !

Edited by it is daniell

@,

Sa imi ceri bani ca poate uit cumva...

Vezi sa nu te omoare zapada.

@,

Si tu la fel sa imi ceri bani.

Am iesit Noapte Buna maine mai merg la scoala trec si la romana si apoi nu mai dau pe acolo.

Noapte Buna ! Good Night! See you tommorow. We have wars tommorow?

it's not something we can know, on FB they said they will close the servers to fix the lag, but the server wasn't closed and lag still is, so...