Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Un ip se poate ''falsifica'' foarte usor indiferent de locatie / port / firma cu care ai contract (rds / clicknet etc), deci nu cred ca o sa te ajute prea mult ca si dovada asta.

+ ca serverul care stocheaza informatiile cu IP nu o face cum trebuie, eu fiind din brasov uneori ma gasesc in log ca si fiind localizat in craiova / bucuresti, de exemplu.

Edited by SQ MIonut

NicolaS. nu te mai vaicari atat, oricum dupa ce o sa decida Kelton ,si eu stiu ce o sa decida ai sa vezi. Probabil o sa primesti unban cu INTERDICTIE in GANGURi si cam atat. O sa se faca dreptate ca ti-a fost spart contul dar o sa ai interdictie in GANGURi,...

Am iesit...chiar nu am ce face in game, mai bine ma bag la Tv. Noapte buna, Nicolas poate data viitoare bagi si tu o parola mai complexa este imposibil ca cineva sa iti ghiceasca parola...iti dau 1000 de sanse si daca gasesti parola mea pastrezi tu contul..sau poate ai luat keylogger. Data viitoare poate vei fi mai atent in ceea ce faci.

Eu tot nu cred ca ala a aflat parola. Mai mult ca sigur i-a dat el parola sau tot el este soundkiller. Tin minte ca asta fusese acceptat pentru teste ca e un prieten deal lui nicolas si nuj ce. Iar nicolas intrase pe contu ala ca sa dea testele.

Nu sunt singuru care stie asta , si evolution stie. Ca,chiar el a dat testu daca nu ma insel.

Nu mai folositi coduri, oameni buni.

Edited by XeNoN324

Eu tot nu cred ca ala a aflat parola. Mai mult ca sigur i-a dat el parola sau tot el este soundkiller. Tin minte ca asta fusese acceptat pentru teste ca e un prieten deal lui nicolas si nuj ce. Iar nicolas intrase pe contu ala ca sa dea testele. Nu sunt singuru care stie asta , si evolution stie. Ca,chiar el a dat testu daca nu ma insel. Nu mai folositi coduri, oameni buni.

+1 oricum stiam asta de la inceput dar am lasat-o ca pe el poate ii da unbann Kelton dar s-a dovedit contrarul.Eu sunt singur acasa stau pe forum, facebook muzica-i la maxim e bine.

+1 oricum stiam asta de la inceput dar am lasat-o ca pe el poate ii da unbann Kelton dar s-a dovedit contrarul.Eu sunt singur acasa stau pe forum, facebook muzica-i la maxim e bine.

Asta se intampla doar cand nu sunt parintii acasa.

Evo tu nu trebuie sa fi lasat singur acasa. Naibi poate te sperie vreo umbra si faci infart :)).

Asta se intampla doar cand nu sunt parintii acasa. Evo tu nu trebuie sa fi lasat singur acasa. Naibi poate te sperie vreo umbra si faci infart .
Esti mai nab ca nabii, infarct nabule nu infart ... Ce sa-ti faci soarta acum...

Am ramas de buna voie acasa ...

Esti mai nab ca nabii, infarct nabule nu infart ... Ce sa-ti faci soarta acum...

Am ramas de buna voie acasa ...

A dat limba romana in tine ma?:)).

Hai noapte buna. Maine trebuie sa iau si eu salariu sa dau buylevel.

@, is buni si aia 4k pe criza asta :)).

Vedeti cum nu mai faceti spam pe aici cu posturi genul: "Neata, acum m-am trezit." sau "Plec in frigider sa ma dau cu sania, salut."

Aici se posteaza strict ce e legat de factiune!

Sper ca luni sa mai luam cateva zone. Nu uitati, 1Absenta nemotivata=FW

Noapte buna.

Neata GBS!

Se pare ca...tot nu sa lamurit cu ip-urile,stiu ca nu sunt membru GSB dar nu ma pot abtine,3 luni petrecute aici a fost foarte frumos pacat ca sa sfarsit aici...de ce chiar mie mi s-a intamplat asta?Infine,tot ce vreau sa va spun este sa ascultati de Dookid si o sa luati LS-ul!

O sa enumar niste prieteni foarte buni:

Dookid: baiat de nota 10

Ted: Mai lasa capsu la war

Evolution: Baiatul cu /attack-ul

YoshiJiro: Nu prea te cunosc

UGD: besturile de tine

[sQ]Rekill: sa dus sansa sa facem toti 4 ce ne-am promis..

[sQ]BvAssAsin: la fel

[sQ]M.ionut: la fel

[mR]doc97: vecinul meu :))

ferles: `De cand am modurile lui tratec ,lumea zice ca-s tratec` =))

Newlife: afk in timplu warurilor

.Silviu.: la fel

meghy: ATTACK BAAA

TraTecyy: `codat esti ,codat ramai` :))

Evolution: Baiatul cu /attack-ul
Numai atat? Lasa ca te tin eu minte, cate am facut ptr tine ... lasa lasa . :)) Glumesc, soarta oricum multumim de ajutor cat ai stat in GreenStreetBloods. Salut.

Neatza GSB, ce mai faceti? Sunteti bine? Sa fac si io evidenta aia la war azi sa scap de ea.

Numai atat? Lasa ca te tin eu minte, cate am facut ptr tine ... lasa lasa . :)) Glumesc, soarta oricum multumim de ajutor cat ai stat in GreenStreetBloods. Salut.

Neatza GSB, ce mai faceti? Sunteti bine? Sa fac si io evidenta aia la war azi sa scap de ea.

Pai hai fao mai repede. Nu mai scrie atat aici, fa evidenta:)).

Ba UGD ce ai facut ma ai sters poza depe site-ul care ai uploadato? , ca nu o mai am la semnatura.

Edited by XeNoN324