Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Din spusele lor, tot noi suntem aia codati. Pacat ca de la noi nimeni nu ia ban.

Ofofof si tot ei comenteaza si se vede "talentu"

v0VFxyu.png?1

/edit: By Vietnames Boys, talent la arme.

Edited by Spikezor

Petros pledeaza ca el este curat :)) si pune poze cu wallhack la ei la discutii , GG ba. http://forum.b-zone.ro/topic/8064-vietnamese-boys-discutiile-membrilor/page-2431#entry3376411

In ultima poza a ta ai wall hack , o sa o las aici sa vada toti dupa ce o sa dai edit la post , ms ms : http://i.imgur.com/mlU5DJ3.jpg

Big fail:))))))))))))).

Bravo beyond pentru sesizare.

O am si eu in pc, in caz ca se intampla ceva, mai rad si eu :)))))).

La urma urmei tot scapi de ei, ca ies ca ciupercile dupa ploaie, problema e ca mereu apar specimene ca acestia.

Magnum stai linistit ca pana la urma isi vor lua toti coatii din VTB ban si cu coduri ii batem dar fara codati ii rupem noi avem level si experienta isi vor lua bataie, pana la urma LS va fi verde asa cum trebuie sa fie stai ca vineri vin de la mare sa vezi ce le dau cu noile mele arme

La urma urmei tot scapi de ei, ca ies ca ciupercile dupa ploaie, problema e ca mereu apar specimene ca acestia.

Magnum stai linistit ca pana la urma isi vor lua toti coatii din VTB ban si cu coduri ii batem dar fara codati ii rupem noi avem level si experienta isi vor lua bataie, pana la urma LS va fi verde asa cum trebuie sa fie stai ca vineri vin de la mare sa vezi ce le dau cu noile mele arme

Ce tupeiti astia din VTB tot ei au coduri si tot ei sunt aia tari in gura stai sa vin eu de la mare sa vezi ce le dau

@@Amigo, uite.

kqJT84G.jpg

cel care tine arma in mana, este petros, jos este djcezar si dupa zid, unde am incercuit cu rosu, este alexandrion, care se poate vedea doar cu wallu.

Fac o precizare:

Uitati-va la minimap, se vede sageata, care este petros, si langa el se vede un patrat gri si un triunghi gri,

Daca era cum zicea, ca alexandrion sa fie langa djcezar, pe minimap apareau 2 patrate, dar nu, apare un patrat si un triunghi.

Patratu- membru de apropiere

Triunghi- membru de departare.

Sper ca te-am lamurit Amigo.

@, de ce ma? =))) ce bug ai mai intampinat? :O

Niciun bug fratele meleu:)), pur si simplu netu e prin sarma si mi-a dat server restartin intruna si dupa cand vreau sa intru imi zice:

You are banned from this server