Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Amigo, nu trebuie sa scoata cleo, sa bage dracu la loc sa apara numele la ala care ti-a dat kill. Ca atunci stii care o fost. Asa degeaba filmezi ca nu scrie clar cine te-a omorat. Atunci sa ii vad pe codati.

Edited by AIM Magnum

Baaa ce tupeu pa Mihaita ala din VTB stie ca rupe renko si mai are si tupeu sa ceara unban baa prost o fi ala care io da unban sa moara mama daca ar raspunde adminii si ia-r verifica pe toti care dau report zic ca mai mult de o treime din VTB si-ar lua ban gen: Baxter, Giovanni.Falcone, [M]Arius astia merita banati permanent nu 30 de zile.Cati nervi mi-am facut eu cu codatii astia imi venea sa-mi smulg firele de par din cap

Baaa ce tupeu pa Mihaita ala din VTB stie ca rupe renko si mai are si tupeu sa ceara unban baa prost o fi ala care io da unban sa moara mama daca ar raspunde adminii si ia-r verifica pe toti care dau report zic ca mai mult de o treime din VTB si-ar lua ban gen: Baxter, Giovanni.Falcone, [M]Arius astia merita banati permanent nu 30 de zile.Cati nervi mi-am facut eu cu codatii astia imi venea sa-mi smulg firele de par din cap

Tu oricum esti un copil suferind. Absolut fiecare post al tau in topicul asta e pli de ura. Nu te inteleg. Iesi tata la soare ceva... cu ce te ajuta ca suferi in halu asta ca din cate vad nu prea te ascutla astia. Macar noi nu avem la discutii enspemii de comentarii si acuzatii. COPII CA TINE STRICA FATA GSB-ULUI. Sunt oameni atata de treaba in gangu asta incat nimeni nu stie de unde tocmai ai picat tu. Habar n-am cum ai ajuns la rank 4. Daca temperamentu asta il ai si cu colegii... eu te-as fi dat afara oricand indiferent cat de bun la arme esti sau nu. Ca ziceai ca ne tii hq da la ultimele waruri numa scor 2-8. Si eu pot sa fac acuzatii si posturi dar ma abtin. E doar un joc frate da-l in masa de joc.

P.S. Astept 10000000000 reporturi

@@yaphets01 Ce ma te oftici ca nu ai avut rank 4 in viata ta?Care e problema ta nu te-am bagat pe tine in seama si nu te-am mentionat pe nicaier eu am ceva cu toata mafia voastra de codati grija mare cine mai urmeaza pe banlist stai linistit cu colegii ma inteleg foarte bine.Cum sa fac scoruri la war cand eu intru pe zona cu full hp si imi iau kill intr-o secunda cu un hit ce scor sa mai fac?In conditiile astea?Stai calm n-o sa aveti nici o data VALOAREAA noastra o sa se termine si cu codatii astia cat o sa mai tina azi mihaita ala poimaine altu si altu si tot asa vi se infunda si cu codatii astia si tot va luati bataie ca nu aveti VALOAREA noastra noi avem level + experienta si va dam clasaa baa

Azi la war-ul cu RDT am avut 7-6 sii m-am convins RDT e mic copil pe langa VTB (in coduri), in VTB vezi codati la tot pasul

Uite baa ce clasa le-am dat la astia asa se face cand esti 1 contra 5:

Trebuie sa ai VALOAREEE

COMBAT POWERRRR

Edited by AIM K0rS

Nu e ma picat serveru.

Baaa sa moara mama daca nu te fac adminii astia de boala copiilor: http://rpg.b-zone.ro/players/report/697

Cum sa nu-i dai lu asta ban cand e evident ca are norecoil 100%.Asta e ori nu vad adminii ori ii acopera

Edited by AIM K0rS

Ba ratatule ce pula mea sa mai bati cand mergi in 10 insi la war best Vipera level 12 clar.Codat baaaaa

BA mai lasatii pe astia din VTB si VDT, UITATIVA LA VOI nu vedeti ca nu sunteti in stare sa faceti un kill?

Un kill din bulan tot il faci dar voi nu sunteti in stare, ma dau jos din heli cu inca 3 si nu fac nici macar un kill ei dar fac eu 4, GG ma, in ritmul asta o sa ajungem pe hq, si chiar imi doresc asta in felul asta o sa se faca niste ordine in factiune si vom cauta membrii activi pana atunci PAKA

Daca ati fii asa activi si in joc cum sunteti la discutii poate facem si noi ceva la war

Edited by qMenthoL

Uite cum se da clear By K0rS si ce inseamna sa ai VALOOARRREEE:

Ma si filmez cand va dau dauna ca ii auzeam pe unii ca: "Ia mai da-l in aia a mea si pe K0rS ala codatu ala"

Uite aici maneaua mea preferata:

este singura manea care imi dau voie s-o ascult asta alaturi de Jan de la Craiova - Cainii Rosii

Chiar daca am luat bataie si azi nu va plangeti codatii astia n-or sa aiba nici o data VALOAREAA noastra.Chiar daca ajungem sa pierdem si HQ stiu ca am luat bataie cu onoare nu am jucat nici o data cu coduri ca sa castig niste amarate de turfs eu joc doar sa ma distrez.Sunt unul dintre cei mai onesti oameni de pe server la mine onoarea e pe primul plan

Edited by AIM K0rS

Salutare baieti,acesta e ultimul meu post in acesta factiunea.Este singura factiunea in care m-am simtit cel mai bine de cand joc pe B-zone.Dookid iti multumesc pentru sansa acodrata.Va pup pe toti ne vedem peste o luna,pana atunci vreau Ls-ul verde.

Edited by S Q a L e X

Extraterestrule explica si mie cum pula mea Vipera ala de level 12 sau cat are ia mereu best ca si acuma adica nu ia best de la voi liderul si atatia tecari si ia ala unu de rank 1 si level 12?Rupetii codurile cred si eu ca, cu coduri domini tot.Aveti multi magicieni dinastia de level 10 care da mai ceva ca oricare

Edited by AIM K0rS

@TB Extraterestru Ce dominati ba voi?Ca va strangeti toti codatii de level 10?Si sunteti smecheri ca ne bateti cu coduri?Halal mafie ce sunteti,Pimps va da la ... noroc cu codurile voastre ca sunteti 70% din mafie codati.Cand era interzis .cleo nu aveati 1 turf si acum sunteti mari talente.Pacat ca sunteti niste codati care nu stiu sa tina o arma in mana si dupa mai suferiti.

Cand o sa ne bateti fara coduri atunci sa suferiti.Pana atunci,ne pisam pe toti codatii(se simt ei)