Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mie mi-a dat Ionicaa_Walker cei 15k castigati la event. A fost baiat finut.

ANUNT: Astazi la 22:00 sa fiti ON. Pentru precautii la 21:40-50. Se vor da bani si RP. Nu 1-2 ci mai multe

Mai terminati ma fratilor. Ce tot plangeti atat. Zici ca ati pierdut bani din viata reala :-q.

Intr-adevar stiu ca ati muncit fiecare pentru $ si ore dar totusi ... !

Eu doar ce am venit de pe plaja si ma intind in pat ca sunt obosit tare. Hau-bau!

De ce doresti sa pleci din Southern Pimps?: http://i.imgur.com/z4a2a5z.png - Nu stau sa ii explic unui copil ca asta care nu stie sa traga cu deagle. Pe langa el mai sunt 2-3 care cauta sa ma dea afara din gang si daca se poate si ban (permanent). Cu asa oameni nu pot sa fac echipa. Eu am venit aici sa ajut si ei cauta sa ma dea afara. Frumos

Ehee. Stai asa. REzolvam noi.

• Se pare ca a venit timpul sa ma retrag din acest joc. Acest gang reprezinta o parte mica din mine si va avea un loc special in inima. Multi dintre voi ma cunoasteti si stiti ce fel de tip sunt. Pot spune ca mi-a facut foarte mare placere sa fac parte din acest gang. Nu stiti cu totii cum de am ajuns in acest gang, dar o sa va spun. Am aplicat in H.A si am picat testele si am zis sa incerc un gang. Tocmai ce luase shooter lider, nu-l cunosteam foarte bine. Ne imprietenisem pe vremea cand era sublider GSB si cauta [/accept lawyere]. Iata ca a venit momentul sa fac aplicatia, doar ca pana sa fiu acceptat, am retras-o de vreo 5 ori. Ei bine, nu am inceput cu dreptul in gang doarece am luat 2 worsturi cu un - infernal dupa cum ziceau unii, doar ca eu aveam scor 20-25 ( -5 ) dar aparea worstu de -25 si 15-24 ( -9 ) , worst de -24. Worsturile mele au aparut doar pe HQ cand eram tinuti in spanw de Red Dragon Triad, warul fiind deja pierdut, ieseam din hq si incercam sa omor si eu ce prind, dar greu, pentru ca erau numai codati pe acolo pana s-a facut dreptate.
  • Uite asa, am avansat in rank si in astea, odata cu Padr3 si altii tipi care-mi sunt prieteni sau nu. Un moment neprielnic factiunii a fost atunci cand subliderul, Cranky, a luat ban pentru coduri. Atunci mi s-a deschis o portita, doar ca, aveam rank 3. Shooter ma tot punea sa fac evidenta war/sedinta ca si rank 3 si nu stiam de ce. In factiune era un prieten foarte bun de-al lui Shooter, Imperioli care mi-a spus ca voi lua sublider. Nu l-am crezut pana in ziua in care am fost promovat, doar ca promovarea mea, a durat putin. Shooter mi-a intins o capcana si aceea de a-l chema pe Jimby in HQ sa-i dea rank 4.Vazand asta pe f, deja ma intristasem, am crezut ca-i da sublider , doar ca nu a fost asa. Acesta factiune era una moarta pana cand Shooter a venit ca lider. Acesta a reusit sa cucereasca LV-ul si tin sa-l felicit. Iata ca a sosit momentul sa preiau aceasta factiune. Subliderul meu a fost AnDeD, doar ca istoria s-a repetat si a luat ban ( fara sa foloseasca vreodata ). Cu el am reusit sa ridicam factiunea de la 12-13 turfuri la 22. Tin sa-i multumesc pentru asta. Sfatuindu-ma cu el, am decis sa-i acord rank 6 lui JustThink chiar daca era mascariciul factiunii si era tot timpul pus pe glume. Mi-am indeplinit visul si am cucerit LV-ul, doar ca pana acolo, am avut foarte mult de munca. Ajunsesem in 20 de membrii si 4 turfuri, dar usor usor am ridicat din nou factiunea. Apogeul meu a fost in perioada in care am facut parte din aceasta factiune, am ajuns si helper. Ca v-am povestit povestea mea in aceasta factiune, a venit momentul sa va spun si cum m-am simtit. M-am simtit extraordinar, nu pot sa descriu in cuvinte cum m-am simtit. Imi aduc aminte cu drag cand tineam in HQ cele 2 ganguri adverse dar si certurile cu Pasnicii Serverului. Eram cei mai tari si sper sa fiti si de acum in continuare si sa cuceriti LV-ul. Sa nu uitam momentul in care Ciccio mi-a cerut 3 turfuri ca sa ne lase sa dam attack pe ultimul turf al celor din RDT ca sa cucerim LV-ul, evident, nu am acceptat. Era un milog tipu, la 24 de ani pe samp, vai si amar.
  • Sa trec mai departe, ce nu stiti si nici marele Owner al acestui server, Cotet zis Kelton Magnatul, nu stie, este ca UOegzsi.jpg.Da, am jucat cu coduri si nu-mi pasa. Am fost un BOSS si nu va mai exista unul ca mine.
  • Acum, ar trebui sa va spun si de ce ma las. Ma las pentru ca imi ajunge 3 ani. Jocul nu mai este cum era acum 2 ani, totul merge pe pile si pentru asta tin sa-l felicit pe COTET. Daca nu pupati, nu ajungeti nicaieri pentru ca veti fi lasati pe locul 2, dar cei ce vor pupa vor avea mereu de castigat, dar si donatorii , sa nu uitam de ei.Nu e posibil sa ajungi admin in mai putin de 1 an cu o factiune in spate. E prea pe fata, sau sa joci samp la 24 de ani sau 35, RESPECT [uS]YENOH din NG. Tipu are si copii si joaca samp. Acum, pe unde te uiti, dai de pupincuristi, fraieri, ratati ca ciccio si posthunteri. Sa nu credeti ca am pupat, nu, am ajuns lider prin munca. Daca va uitati in loguri, o sa vedeti. Asa, sa continui. Trebuie sa fructificati orice moment din viata ca nu-l veti mai trai niciodata. Asta ar fi un alt motiv.

Ca mic cadou.

VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU CLIPELE FRUMOASE PETRECUTE IMPREUNA! MULTUMESC TUTUROR MEMBRIILOR CARE M-AU AJUTAT LA CUCERIREA ORASULUI Las Venturas! REPECT !

A da, sa nu uit, sper sa-mi dati plus, ca de nu, va sparg.

Noapte buna, am iesit si eu. Ne auzim maine!

@, asta a fost generatia adevarata, frate. Toti liderii au folosit coduri, majoritatea adminilor si helperilor au facut la fel. Tu ii vedeai pe aia cu wall si ii chemai pe zona, rambo, nebunii. Asta inseamna sa te distrezi intr-un joc, nu sa fii un ratat, sa nu scoti un cuvant pe chatul factiunii si sa-ti faci raportul in speranta ca vei fi promovat. Fac o paranteza, chiar daca n-are legatura, poate vezi mesajul asta, CarL. Ti-am fost prieten, insa te-ai distantat de tot ceea ce inseamna jurul tau si te-ai implicat in jocul asta la maxim, radeam de tine ca faceai eventuri intr-una. Cu ce crezi ca erai mai presus daca ajutati toti tantalaii de level mic? O sa realizezi cand o sa te lasi de samp ce greseala ai facut, iar daca mai tinem legatura vreodata, o sa-mi dai dreptate.

LuNg, esti prietenul meu in viata reala, fratele meu, majoritatea femeilor le-am futut impreuna si multumesc ca ai spus ca am primit banul pe nedrept, adica wallul a fost bagat in calculator atunci cand un prieten m-a ajutat sa-mi modez jocul, fiindca eu nu ma pricep la moduri, coduri, smecherii.

Daca se va trezi un copil sa ii faca post pentru wall, dovada a expirat demult. Va spun din surse sigure ca toti liderii au folosit coduri si multi mi-au recunoscut , cei care s-au retras. De exemplu, Explosive l-a rupt in GSB si in 69, foarte smecher tipu. Trebuie sa vezi ceva prea frumos in jocul asta care sa te mai atraga si sa fii cinstit. Niciodata n-o sa-ti afisezi caracterul tau din viata reala in jocul asta de 2 lei. Cu totii stiti cat de criticati sunt Raul si Redbull, insa nu va ganditi ca aia sunt tineri, isi traiesc viata, se distreaza pe jocul asta.

Si cat o sa-l criticati pe LuNg ca vai, a cucerit orasul cu coduri, el a avut doar wallul sa-i vada pe astia, spre deosebire de mizeriile astea care nu au curaj sa bage un amarat de cod.

Deschideti-va ochii! Viata e mult prea frumoasa ca sa fie traita intr-un joc, oricat de mare ar fi hobby si oricat de mult esti pasionat de gaming, insa o faci pe un single player , un joc adevarat, nu pe GTA din 2004 sau cand a aparut. Staff incompetent. Singurul care merita de acolo este KillerFish, singurul tip care a ajutat cu adevarat comunitatea, inca o ajuta si e un prieten de nadejde, si mai am cativa prieteni pe acolo, insa prefer sa nu le zic nimic, fiindca li se urca la cap.

Chelton, ti-as sugera sa scoti bodybuilding de la interest, fiindca si-a batut demult natura joc de tine. In afara faptului ca porti niste pepeni in spate si te duci sa-i vinzi in piata, nu faci nimic. A, iesi cu chipesul de Teylo, cel mai mare smecher din LSPD care a luat best de 1021 puncte din pricina faptului ca nu se implica prea mult in joc.

Padr3, legat de tine, esti un copil ok, bucura-te cat mai ai varsta asta si nu-ti pierde prea mult adolescenta pe aici. Succes tuturor !

@@SiSu cu S, iti doresc si tie sa realizezi ceva, macar sa-ti rasplatesti propria munca, fiindca nimeni n-o sa te aprecieze asa cum o faci tu.

@TheEmperor, nici pe tine nu te-am uitat! Ai fost baietas cu mine in Tattaglia si respect pentru ce ai facut pe RPG2, sunt multi admini si prieteni, ma rog, virtuali, va stiti voi si pentru mine insemnati destul.

@ Uitati-va, curiosilor! :))

Edited by AnDeD

@, Felicitari pentru tot ce ai reusit sa realizezi aici, ai un plus de la mine. Sper sa luam si noi LV din nou.

Lung, nu am petrecut mult timp cu voi in pimps dar putinul timp petrecut a fost foarte frumos, esti un lider foarte bun si foarte intelegator pe langa asta ai depus mult efort sa aduci pimps unde e si incercam sa nu te dezamagim. Respect pentru toti ce au muncit din greu la acest gang. Chiar daca nu am apucat sa stau mult alaturi de voi pe vremea cand erai lider pot sa spun ca pe atunci nu credeam ca exista lider asa de treaba. Bafta !

Bafta baieti http://i.imgur.com/Co8OaL2.png . Unii ati fost de nota 10+, chiar nu ma asteptam din partea voastra. Ma voi duce inapoi in Red Dragon Triad, daca aici nu am fost bine primit. Ne vedem luni la war :). AllenMinyo ai grija, te tin minte.

V-am pupat :*

Edited by Sylvyu Google

Bafta baieti http://i.imgur.com/Co8OaL2.png . Unii ati fost chiar de nota 10+, chiar nu ma asteptam din partea voastra. Ma voi duce inapoi in Red Dragon Triad, daca aici nu am fost bine primit. Ne vedem luni la war :). AllenMinyo ai grija, te tin minte.

V-am pupat :*

Se pare ca nu toti avem capacitatea de a intelege ca nu toti oamenii ne sunt prieteni sau ca nu ne putem intelege bine cu toata lumea. Sylvyu, dupa cum stii mentalitatea Allenminyo nu este a unei persoane care trebuie sa stea intr-o mafie, deoarece se enerveaza prea mult, injura cand il supara cineva cu cel mai mic lucru, chiar si atunci cand il omori(ceea ce este un lucru minor). Eu mi-am dat seama de la primul war, cand a inceput sa injure ca ultimul om ca nu ma voi intelege cu el si am inceput sa il ignor, insa prin ceea ce ti-a spus tie de no-recoil inseamna ca tu chiar te-ai simtit ofensat, si probabil iti era frica sa mai stai in factiune, ceea ce nu trebuia sa-ti fie daca intr-adevar nu folosesti nici un fel de cod.

@, Nu este singurul din acest gang care face video si fuge pe forum sau direct la Kelton. Am trecut cu vederea de cateva ori dar deja ne intrecem cu gluma. Nu-mi place sa fiu luat in bataie de joc. Adica eu vin sa ajut si ma lucreaza pe la spate, gen ? Eu ban oricum nu voi lua. Joc cu alt cont in Red Dragon Triad si cand expira interdictia intru din nou cu Sylvyu_Google. Mi-am pus demisia deoarece nu am fost bine primit de cativa membrii Southern Pimps. Daca nu ma simt bine nu sunt obligat sa raman, asa mi se pare normal si firesc.

Chiar SiSu mi-a propus daca doresc sa vin si am zis sa incerc .... Poate confirma asta.

Edited by Sylvyu Google

@, Nu este singurul din acest gang care face video si fuge pe forum sau direct la Kelton. Am trecut cu vederea de cateva ori dar deja ne intrecem cu gluma. Nu-mi place sa fiu luat in bataie de joc. Adica eu vin sa ajut si ma lucreaza pe la spate, gen ? Eu ban oricum nu voi lua. Joc cu alt cont in Red Dragon Triad si cand expira interdictia intru din nou cu Sylvyu_Google. Mi-am pus demisia deoarece nu am fost bine primit de cativa membrii Southern Pimps. Daca nu ma simt bine nu sunt obligat sa raman, asa mi se pare normal si firesc.

Chiar SiSu mi-a propus daca doresc sa vin si am zis sa incerc .... Poate confirma asta.

Nu te-am obligat sa raman si nici nu ti-am zis sa pleci, numai ca ti-am explicat cum sta situatia cu acest personaj, insa poate daca ti s-a mai intamplat inseamna ca asta ti-a pus capac si chiar ai vrut sa iesi, nu stiu cu cine ai mai avut conflicte si nici nu as vrea sa stiu, insa banuiesc cateva persoane cu care e greu de discutat si chiar si eu le ignor. Succes in tot ce ti-ai propus in continuare!