Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Paterno, ramas bun!

Dragi prieteni/frati, de azi imi iau ramas bun de la fiecare! Sunteti niste oameni de nota 10. Imi pare nespus de bine ca am reusit sa va cunosc, nu voi uita niciodata clipele frumoase aici, in Paterno! Am ras cu lacrimi, de nebun aici in camera la mine! Ecs7azy / ZaNu, va iubesc! Va multumesc enorm pentru tot ajutorul, sprijinul pe care mi l-ati oferit! Fara voi, nu as fi ajuns unde sunt in moimentul de fata, fara voi nu as fi realizat ceea ce am realizat pana in momentul de fata! Jeremith, esti ca un frate pentru mine, stai aici si ai grija de tine si de Paterno, sa ajungi cat mai sus posibil! Yusuf, si tu... faci o treaba excelenta, te implici, apreciez foarte mult acest lucru! quintrixON, tu esti viitorul Paterno, las totul in seama ta! Noi doi suntem cei mai vechi :)) Adica, zanu e cel mai vechi:)), ai grija de tine! Paterno va multumesc frumos pentru tot. Aici drumul meu se incheie! O zi buna tuturor, ne vom revedea cat de curand!

Multa bafta,mi-ai fost ca un amic,defapt ca un frate.Ai grija de tine :*.

Also, when I say AFK, I mean on holiday if you could say that.

DH01 - Inactive 04/12/2011 - 14/12/2011

Bye Bye Paterno, see you in 10 days! xD

Succes in continuare Hank, ai fost un coleg excelent, de treaba, bun la deagle si sti sa te comporti cu oamenii! Iti urez succes in tot ceea ce faci.

Buna seara, am ajuns si eu acasa.

Buna seara Paterno , Bafta incontinuare Hank !

Salut la toata lumea,am venit de afara,mai cald decat ma asteptam.Totusi e bine pentru perioada asta ;))

Ma pun sa mananc ceva si ne vedem prin joc,bye.

Edited by NoWay25

Eu.

Ti-am dat PM, dar ai Inbox'ul full.

Bai empty,nu te-am mai vazut de ceva vreme,care mai ii viata ta?Am vazut ca te-ai inscris si tu la BZone sport Bet.iti plac pariurile,a :emo: ?

• NoWay sa imi moara pestii de ciuda..prea ''smechera'' aia cu Aici zace ... :)))

Sa-ti moara pestii din casa sinistrat :)) Ii tare,mersi de apreciere :X

V-am pupat Paterno,noapte buna. >:D<<'>