Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Rupem rupem.

Rough, daca mai faci double post vei fi sanctionat pe forum. D

Foloseste butonul EDIT..

Mai fac si eu nitele teme si ne auzim diseara.

New, vad ca te-ai acomodat. Esti o suferinta de nota 10. Poop.

Rupem rupem.

Rough, daca mai faci double post vei fi sanctionat pe forum. D

Foloseste butonul EDIT..

Mai fac si eu nitele teme si ne auzim diseara.

New, vad ca te-ai acomodat. Esti o suferinta de nota 10. Poop.

Eu sa nu ma acomodez ? am 2 ani jumate de mafii in spate :)),deja e ceva normal la mine.

PS: Imi place cum suna "suferinta de nota 10".

Hai salut!

Debia astept sa vina 20:00...rup la war.

Pana atunci merg afara,bafta!

Welcome NewLife am avut noi mici divergente...cu toatea astea sper sa ne intelegem foarte bine,inca o data Bun Venit!

Edited by biZon eXe

Bine marius, :)). Se mai intampla si din'trastea. Oricum bine ca este doar o zi.. :) Ne vedem maine seara la ora care ai luat ban :)). Salut!

Edited by IB Rough17

Cea mai penala zii de War, jur! Pe langa ca am avut Scor de tot rahatu.

Iar ne.a fost luat Aero LV si parerea mea e o pierdere de timp sa dam attack pe HQ RDT, atata timp cat noi mai avem alte turfuri in zona de luat.

Noapte Buna aLL!

P.S. Sper ca maine sa se vada ceva diferenta!

Mda... o zi pe tusa. Nu poate omu' sa se miste pe cladire ca trebuie sa fie atent sa nu cada de pe ea.

iMarius, cand faci un lucru iti asumi si raspunderea pentru fapta comisa. Ai gresit, esti sanctionat, e ceva normal dupa parerea mea.

Am iertar un membru din Pimps iar atunci am spus foarte clar, prima si ultima data cand am iertat.

Am discutat cu LuNg si Just in seara respectiva.. sa va aduca la cunostinta asta si cu siguranta a fost spus si pe /f, e problema voastra daca vreti sa intelegeti sau nu. Noua ne este foarte usor sa scriem o comanda, insa voi aveti de "suferit", o zi pe tusa.

Si un singur lucru va mai spun, bagati-va mintile-n cap. O zi buna tuturor.

Buna dimineata colegi, am plecat si eu la scoala, ne vedem diseara la waruri, poate luam LV-ul azi :D.

Edited by IB Rough17

Neata valorosilor! Nu plangeti ca nu castigam. Cand o sa va intre in cap sa ascultati si sa faceti ceea ce trebuie? Daca zic toti la heli, va urcati si ati si plecat. Ba oameni buni, cand zic GO Inseamna ca trebuie sa pleci. Faceti DB, nu mai asteptati heliu ca va dau fw.

Am de postat nitele amenzi, daca nu uit.

Vreau mobilizare din partea voastra.. cum.v-am mai spus, vreti sa va spun eu ce sa faceti la tot. Sa dati g, sa mergem colo, sa va dati arme etc. MI S-A LUAT sa va invat eu tot. Nu mai suport cand va vad. Va zic go in el, sta si se invarte in cerc sau nici nu va uitati pe mapa. Sa deadracu sa mai trageti in colegi sau sa-i lasati singuri vs 20 de rdt ca o incurcati. Mi s-a intamplat ieri de cel putin 2 ori sa raman singur pt ca voi fugiti ca niste femei.

Ne auzin in game. Salpa

Caprita nervoasa are dreptate.

Daca va zice LIDERUL sa faceti ceva, pai faceti...

Am sala azi la antrenament, ne facem fizicul fier. Deci o sa ajung mai repede...

Ba acum vad si eu nabu de senz a luat ban, pacat... ma intelegeam cu el.

Ba Senz, ti-am spus, trebuia sa iti iei evilseph.exe.

#LuNgda-iuninviteluiThink

Salut, de astazi sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine si sa nu mai sfaresc ca in ultimele doua dăți in care am fost aici. Pace.

Welcome nobs!

Acum ne ajuti pe noi?