Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Interviu #3 - DaniSteptu - Global Moderator


Blade
 Share

Recommended Posts

Salutări tuturor. Invitatul meu de astăzi este DaniSteptu, Global Moderator si cel mai titrat caştigător al concursului COTM. Înainte de a începe vreau să vă prezint cea mai cunoscută producţie a acestuia, prezentarea serverelor de SAMP, realizată în anul 2011, dar în continuare rămas principalul clip de prezentare.



Salut Dani, îţi multumesc că ai acceptat invitaţia mea.


Î: In primul rand vreau sa te intreb ce iti mai amintesti de la productia acestui clip care...si acum a ramas imaginea serverelor de Samp?
R:Pentru mine acest film a insemnat destul de mult. Am depus umpic de efort insa nu ma asteptam sa fie unul dintre cele mai "lucide" clipuri.
Totul a fost spontan si ideile au venit pe loc. Unele au fost geniale, altele nu, au fost si altele dar care nu le-am mai adaugat. Sincer, nu ma asteptam sa fie pe prima pagina a B-Zone-ului. Totusi, in viitorul apropiat as dori sa mai fac unul mult mai bun care sa evidentieze calitatile si functile serverelor RPG.


Î: Iti mai amintesti cu cine ai lucrat la acest clip?
R: Nu mai tine exact minte, stiu ca a fost TwiX, un fost mare jucator, Edi_Stepe (Eduarth) , Alexander. La fiecare film aveam alti actori deci imi e cam imposibil sa-mi readuc de-aminte fiecare persoana.

Î: Din pacate acesta nu se gaseste pe Youtube din cauza stergerii fostului tau canal, ce s-a intamplat.cu acesta?
R: Canalul a fost sters de YouTube din cauza unor plangeri ai celor de la OkapiSound pentru ca am folosit continutul lor audio fara acord. In mod normal, orice piesa de la ei o poti uploada si tu, ca nu prea ii deranjeaza, doar ca eu, dorind sa "fac reclama" comunitatii in alt fel, un nou mod, am decis ca trebuie sa fim noi "cautati" de oameni, nu noi sa ne prezentam. Cum puteam face asta mai bine? Parodierea/Remake-ul unor hit-uri muzicale de vara. Acestea la acea vreme fiind GuessWho-Manifest / Tot Mai sus. Dupa ce videoclipurile au fost lansate, cand incercai sa cauti piesa GuessWho Tot Mai Sus pe youtube, cateodata primul rezultat era videoclipul meu, urmat pe locul doi de cel original si oficial de la OkapiSound. Pentru acest mic "furt" de imagine, cei de la Okapi mi-au facut plangere si uite asa contul s-a inchis fara vreun drept sa-l mai recapat vreodata.

Î: Ai realizat niste clipuri foarte bune, pierdute in urma acestei stergeri, de ce nu le reuploadezi?
R: Nu le mai am. Planuisem sa le salvez, dar doar planuisem. Nu credeam vreodata ca acel cont mi-l vor inchide.

Î: m vazut ca in ultima vreme ai renuntat la regizare, care este motivul acestei pauze?
R: Nici eu nu stiu, probabil ca lenea.

Î: Sa trecem de subictul care te-a consacrat. Numele real il ghicim cu totii, spune-ne unde locuiesti si cu ce te ocupi.
R: Dani.Cluj.Elev.

Î: Cum arata o zi din viata ta?
R: Ca oricare alta, dimineata scoala, umpic de forum, umpic de LiveSupport, pe afara.

Î: Cand si cum ai ajuns pe comunitate ?
R: Septembrie/Octombrie 2008 cred. Luasem "server closed the connection." de la un server RP din Romania, nu stiam de ce, credeam ca am fost banat, asa ca in cautarea mea disperata dupa alt server cam tot la fel am gasit B-Zone.Ro cu 10-15 playeri on. Dupa 1 an mi-am dat seama ca nu am primit ban pe celalat server ci s-a implementat o noua versiune sa:mp, si anume 0.2x, dandu-mi mie eroare la conectare.

Î: Ce consideri ca te-a facut sa ramai atata timp?
R: Nici eu nu stiu exact ce m-a facut sa raman. Cred ca relatia de prietenie cu EdiStepe si momentele frumoase ce le puteai avea in fiecare seara la cate un event sau nunta pe SA:MP.
Nu vreau sa par absurd sau nolifer, nu ca n-as fi, dar fara B-Zone nu stiu cum as mai vedea lucrurile. Pentru multi, B-Zone.ro este un refugiu fata de viata reala, de toate responsabilitatile si poverile care le au atunci cand sunt departe de calculator. Intr-un fel mi s-a instalat in sange ceva anume, un drag de aceasta comunitate. Din 2008 si pana in 2013, totusi e ceva.


Î: Au existat momente de pauza?
R: Prin 2009 vara, 2-3 luni in total pe tot anul.

Î: Cei vechi stiu ca ai fost admin pe serverul de samp, cand s-a intamplat asta si cum a fost acea perioada? De ce ai renuntat?
R: Nu am renuntat, am luat sut de la Alexander, pe motiv de inactivitate fiind plecat in Spania.

Î: Dupa wipe, cum a evoluat cariera ta in samp?
R: Wipe? Pentru mine wipe-ul nu conta nimic, conta sa ma distrez. Ma simteam si vinovat ca de ce ma joc toata ziua SA:MP, asa ca incercam sa ma impac cu ideea ca o fac pentru distractie nu pentru o a fi bogatan.

Î: Acum esti retras, planuiesti sa te reapuci?
R: De SA:MP nu prea, strict B-Zone Movie doar.
Consider ca am parcurs toate etapele, am trait toate momentele, am fost admin/lider la toate factiunile. Daca ar fi sa ma re-apuc, as face-o doar ca sa pierd timpul.



Care a fost primul film facut de tine?
R: Nu mai cunosc exact titlul. A fost facut cu un actor numit Laur si cu Costytzu. O actiune filmata amator cu masina.

Î: Ce te-a ajutat sa cresti in materie de video.edit?
R: Rasplata. Cum simt unii cand sunt drogati, asa simt eu cand apas REC sau EDIT in programul de editare, si momentan sunt in rehab.

Î: Cu exceptia filmelor, cu ce te mai ocupai in cadrul forumului in perioada de dinaintea primirii functiui de Global Mod.
R: Din pacate doar pierdeam vremea, doar caterinca. Nu stiu cum de m-a mai suportat pamantul (Bobo).

Î: Ce te-a recomandat pentru functia de Global Moderator?
R: Cu siguranta NU seriozitatea, spiritul de munca sau capabilitatea de a ma adapta unei situatii in conditii de presiune.

Î: Cand ai primit aceasta functie?
R: Cred ca a fost 9 octombrie 2011.

Î: Iti mai amintesti prima persoana sanctionata pe forum?

R: Sharap.

Î: Tin sa iti spun ca ai primit cele mai multe intrebari din partea membriilor, multi au intrebat care sunt criteriile pentru alegerea moderatorilor, ne poti spune?
R: -Nu mai mult de 3 puncte warn.
-O vechime pe forum de minim 3 luni.
-Activitate pe forum masurata in posturi cu calitate, nu cantitate.


Î: Ce trebuie sa faca cineva care isi doreate aceasta functie?
R: Cu siguranta sa nu trimita PM "Ce trebuie sa fac pentru a lua moderator?" Raspunsul mereu va fi: Nimic, pentru ca asta va si primi.
Sa isi aleaga o anumita sectiune, sa posteze in ea, sa fie atent la orice tine de acea sectiune, sa faca ce-i place si daca este nevoie, cu siguranta va fi cautat.


Î: Cu ce te ocupi in acest moment in cadrul forumului?
R: Moderarea, organizarea moderatorilor, trimit la teme pe cei care vorbesc urat.

Î: Cat timp iti ocupa forumul?
R: Nu mult, nu putin. Destul.

Î: Fiind operator al serviciului Live Support, ne poti spune care sunt intrebarile primite cel mai des?
R: "Cand primesc produsul?" ; "Cum fac un transfer bancar?"

Î: Despre organizarea moderatorilor, ce ne poti spune?
R: Fiecare sectiune are nevoie de un anumit numar de moderatori. Deaceea o sectiune are 1 moderator si alta 5. Fiecare sectiune, de regula are un mic lider care conduce subtil de sub umbra.

Î: In ultimele luni te-ai ocupat de concursul.COTM. Dupa parerea ta, care este cel mai priceput regizor al momentului si de ce?
R: Unul dintre cei mai buni regizori a fost Kanye (BTD Capone), dar in care totusi ramaneau urme mari de indoiala despre cine filma/modifica acele filme.

Î: Multe lume a intrebat ce s-a intamplat cu “magazinul” tau. De ce a fost inchis?
R: Din pacate am dat faliment.

Î: Ai avut momente cand ai vrut sa renunti la functia de Moderator?
R: Niciodata. Iubesc functia aceasta si pana cand nu va aparea "404 B-Zone Not Found." nu am sa ma las.

Î: Ce proiecte intentionezi sa demarezi in urmatoarea perioada?
R: Am avut idei sa combin realitatea cu San Andreas-ul in filmele mele cum de altfel am si facut, insa , elev independent + camera profi de vreo 20 milioane nu dau raspunsul corect momentan.


Î: Iti multumesc pentru timpul acordat acestui.interviu, pentru final ce doresti sa le transmiti tuturor membriilor?
R: Le doresc sanatate si putere sa joace pe serverele lui Bobo si sa tina minte ca cineva acolo sus, in staff, ii iubeste.


Acesta a fost interviul alături de DaniSteptu. Aşteptăm părerile voastre.

Edited by sRn
Tags has been removed
Link to comment
Share on other sites

Felicitări, interviul a fost unul reușit ca deobicei.

Felicitări lui DaniSteptu pentru răspunsurile date.

Felicitări F4L Blade pentru interviurile care le face.

 

Acel videoclip semnifică și va semnifica ceva pentru mine oricând.

Edited by LL DavisoN
Link to comment
Share on other sites

În primul rând mulţumesc Blade pentru ocazia de a-i cunoaşte pe aceşti oameni şi totodată o parte din viaţa lor. Trebuie să recunosc că acest interviu a fost cel pe care-l aşteptam cel mai mult. De ce ? Pur şi simplu nu găsesc răspunsul.

Nu are rost să reproduc ceea ce au zis şi oamenii de mai sus, Dani mi se pare un om .... un om. Cred că cu asta, spun tot.

Link to comment
Share on other sites

Interesanta ideea cu interviurile. Asa mai aflam si noi ce au de gand membrii staff-ului, si ce vor sa faca cu comunitatea.

 

Felicitari @, ti-am dat un "+" .

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.