Jump to content

Interviu #4 - Regenesis - Ex RPG2 Administrator

Blade
 Share

Recommended Posts

Astăzi vă prezint interviul alături de Regenesis, fostul administrator al serverului de SA:MP RPG2.

Î: Salut, pentru început, spune-ne numele tău, oraşul în care locuieşti şi cu ce te ocupi.

R: Salut, numele meu este George, sunt din Botosani si sunt proaspat absolvent al ciclului preuniversitar.

Î: Cum arată o zi din viaţa ta?

R: O zi din viata mea arata cam asa: Trezirea urmata de o cafea, imediat dupa incep sa verific presa, sa fiu la curent cu toate noutatile. Dupa asta urmeaza invatatul, deoarece dupa cum bine stim, BAC-ul nu se ia singur, trebuie sa muncesti pentru asta. Seara mi-o dedic prietenilor sau comunitatii, depinde de vremea de afara.

Î: Cum şi când ai ajuns pe comunitate?

R: Am ajuns pe aceasta comunitate in primavara anului 2009, in aprilie mai exact, pe data de 29. Din pricina varului meu, care nu inceta sa imi explice cat de frumos este acest joc numit San Andreas Multi Player. Nu cred ca are rost sa mentionez numele varului meu, deoarece acesta nu a avut niciodata un nume pe care sa si-l mentina.

Î: Care a fost parcursul tău pe RPG1?

R: Cariera mea pe RPG1 a inceput in factiunea Taxi Company, cu Gabb04 lider. Dupa aceea a urmat o mica ascensiune in factiunea Yakuza, pana la rank 4. Punctul culminant a fost atins in toamna lui 2009, cand membri FBI fiind, am obtinut rank 5, sub conducerea liderului Loloz. Un asa zis lider, numit ShuRuBeL, lider Hitmen la acea vreme, m-a atras cu ofertele lui in agentia sa. Acolo pot spune ca am petrecut cel mai mult timp in toata cariera mea pe B-Zone, avand la ora actuala peste 2 ani vechime in Hitmen Agency, fiind membru al fiecarui lider de atunci pana acum, cu exceptia lui Radu, cu el am fost doar coleg. Au urmat si perioade frumoase in LSPD, avand-ul ca lider pe IonuC, FlameS si [F4L]Teylo, insa munca de politist este o munca grea.

Î: Când s-a deschis serverul RPG2, ai început să joci din prima zi?

R: Nu am inceput din prima zi, fiindca nu eram in localitate, am inceput din a doua zi.

Î: După ce ai primit serverul în administrare, care au fost primele decizii luate?

R: Primele decizii luate au fost acelea de a da cat mai repede drumului serverului alegand lideri la toate factiunile si incercand sa il populez cat mai rapid prin mass-uri si cu ajutorul adminilor care erau deja in functie.

Î: Ce proiecte ai aplicat pe parcursul perioadei cât ai fost administrator?

R: Proiectele au fost multe la numar, staff-ul cu care am lucrat poate confirma acest lucru. De la scaderea preturilor caselor, pentru ca toata lumea sa se bucure de un acoperis deasupra capului, pana la event-uri avand ca premii masini scumpe. Am incercat pe tot acest parcurs, sa fac jocul placut tuturor prin event-uri trivia amuzante, in fiecare seara. Proiectul cel mai dragut, a fost atunci cand am oferit ca premiu cate 5.000.000$ fiecarui jucator, daca vom reusi sa depasim 200 de playeri, si am reusit, am atins la acea vreme 235 de playeri. Am mai implementat un proiect, acela de a oferi atat playerului care aduce un coleg/prieten pe server, cat si playerului respectiv, suma de 1.000.000$. Nu pot spune ca acest proiect a fost un succes sau un insucces, practic numarul playerilor a stagnat, nicidecum scazut sau urcat. Am incercat atunci sa reducem preturile masinilor, aproape la jumatate. Dupa rugaminti multe, Mastertrap a facut posibil acest lucru, preturile au fost reduse atunci cu 40%.

Î: Au fost proiecte nefinalizate sau neîncepute?

R: Aveam in minte multe proiecte la acea vreme, insa nu erau decat niste ganduri. Cautam mereu lucruri care i-ar atrage pe jucatori, insa pentru unii nici nu a contat asta.

Î: Unde aveai în plan să ajungi cu RPG2?

R: Planul meu era sa depasesc 250 de playeri, pana la apropierea Pastelui. Insa, odata cu scoaterea mea din functie, acest lucru nu a mai tinut de puterile mele.

Î: Ce relaţie aveai cu Kelton?

R: De ce sa vorbim la trecut? Relatiile mele cu Kelton, au fost si sunt bune. Kelton m-a ajutat de multe ori cu sfaturi, fiind incepator in acest lucru. I-am multumit de fiecare data pentru ajutorul acordat in incercarea mea de a ridica serverul.

Î: Ai încercat sa imiti stilul RPG1?

R: Nu, nu am incercat niciodata sa imit stilul RPG1, am incercat doar sa aduc sanctiunile pe acelasi nivel ca pe RPG1, deoarece pe RPG2, sactiunile erau prea blande cu jucatorii. Va pot confirma toti, am cautat tot timpul sa fie o diferenta intre RPG1 si RPG2, pentru ca nu avea nici un farmec sa avem 2 servere la fel. Cautam mereu ceva unic, cautam sa fie ceva special la noi, pentru a-i atrage pe jucatori. Va dati seama ca majoritatea ar alege dintre un server cu 150 de playeri si unul cu 700, pe cel cu 700, mai ales ca au acelasi mod.

Î: Cum ai selectat adminii, tinând cont că nu trecuse prea mult timp de la deschidere?

R: Prima data am selectat admini dintre playerii vechi ai comunitatii care se dovedeau a-mi fi si prieteni. Dupa ce am obtinut un staff, am inceput sa alegem admini pe diferite criterii, atunci eram in cautare de admini, si nu stiam pe cine sa aleg. Aveam de ales intre playeri incepatori fara experienta si playeri vechi, cu care ma intelegeam, si care au experienta.

Î: Ca administrator, îţi făcea plîcere să joci pe RPG2 sau jucai tot pe RPG1?

R: Din cand in cand mai intram si pe RPG1, deoarece la acea vreme eram in LSPD, si nu voiam sa ies, aveam rank 2 si tinteam spre rank 3, dar incetul cu incetul am renuntat la RPG1 si m-am concentrat pe activitatea serverului RPG2.

Î: Ce relaţie aveai cu Jack, actual admin 5?

R: Bine spus "aveam", deoarece dupa toate cele intamplate Jack si-a dat arama pe fata, aratandu-mi de fapt cu cine am lucrat eu in acest timp. Mai mult nu zic.

Î: Care a fost motivul demiterii tale?

R: Motivul demiterii mele a fost inactivitatea, data de perioada simularilor. Nu puteam sa renunt la a mai invata pentru simulari si pentru BAC, in detrimentul serverului.

Î: Ţi-ai dorit acest lucru sau doreai să continui?

R: Imi doream sa continui acest lucru, nu am vrut niciodata sa renunt la munca pe care o faceam pentru serverul RPG2. Visul meu a fost sa vad cum se ridica un server pe spinarea mea si a staff-ului.

Î: Te mai conectezi să vezi cum mergea treaba pe RPG2?

R: Nu, din pacate nu ma mai conectez, am renuntat sa mai intru pe RPG2, din ziua in care mi-a fost scoasa functia. Insa, zilnic verific noutatile de pe server cu ajutorul forumului.

Î: Ce părere ai despre Sawyer, cum continuă munca lasată de tine?

R: La inceput nu aveam o parere buna, stim noi de ce, insa activitatea serverului nici nu s-a imbunatatit dar nici nu a scazut. Bine, aici nu tine de Administratorul serverului, aici tine mai mult de playeri si de gamemode.

Î: Dacă trebuia să alegi tu următorul administrator, care ar fi fost acela?

R: Cu mana pe inima spun ca TheEmperor merita acea functie.

Î: Cât de dezvoltat crezi că o să ajungă RPG2, peste un an?

R: As dori sa vad RPG2 cu cel putin 250 de playeri ziua si minim 180 seara, insa acest lucru este realizabil doar daca se va face o diferentiere intre cele doua servere existente.

Î: Am văzut că ai continuat să joci pe RPG1, ai planuri pentru viitorul apropiat?

R: Nu pot spune ca sunt niste planuri, eu doar vreau sa continui sa ma joc SA:MP, momentan nu tintesc spre un obiectiv anume. Insa, nu stii niciodata ce iti poate rezerva viitorul.

Î: Îţi multumesc pentru interviu, ce ai să le transmit celor de pe RPG2?

R: Multa grija cu acel server, stiti cata munca a fost depusa pentru a ridica acel server, continuati sa gasiti modalitati de a ridica serverul cat mai sus posibil.

Acesta a fost interviul alături de Regenesis. Urmează probabil unul alături de Spawn, fost admin 5 pe RPG1.

Felicitări pentru interviu Blade, citindu-l, am aflat răspunsurile la unele întrebări.

Felicitări şi lui Regenesis pentru munca depusă pe RPG2.

Mai mult ca sigur nu sunt în măsură să-mi dau cu părerea despre astfel de lucruri, însă eram destul de activ pe RPG2 atunci când erai administrator şi pot spune că nu păreai a fi inactiv.

Edited by maK

Pe Regenesis, nu prea am apucat sa-l cunosc foarte bine, dar din cate am observat la el este un baiat de nota 10, felicitari F4L Blade, pentru aceste interviuri.

Edited by HC Pawn

Frumos interviu,asta datorită lui Blade pentru întrebările puse și bineînțeles și ție Regenesis pentru răspunsurile sincere date.

Ai fost un administrator bun, Regenesis,mult succes în continuare și multă baftă la BAC,vorba ta,cariera din viața reală pe primul loc.

Aștept cu sufletul la gură următorul interviu,Blade.

Î: Ce relaţie aveai cu Jack, actual admin 5?

R: Bine spus "aveam", deoarece dupa toate cele intamplate Jack si-a dat arama pe fata, aratandu-mi de fapt cu cine am lucrat eu in acest timp. Mai mult nu zic.

"Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti."

Mai mergeau niște întrebări pe acolo legate de niște lucruri mai vechi.

În rest e ok :)

Am vrut ca discuţia să fie legată doar despre RPG2.

Vă mulţumesc pentru păreri. Joi urmează interviul alături de Rizi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.