Jump to content

B-Zone RPG1/2 faction logos

Giuliano
 Share

Recommended Posts

Sunt destul de urate, singura care imi place este ultima si doar pentru ca, contine textul "Hitmen Agency".

Frumoase, "+" pentru cadet, ai avansat in grad.

Eram sigur că o să zici asta. Nu, chiar mi se rupe de pupincurişti, mai bine să vină 5 oameni care au experienţă şi să-mi comenteze lucrarea corect decât 20 de noobi care dau numai pupici, "Gg tot asa", "+1 cand pot", "foarte reusite, cele mai tari". Dar asta o ştiai şi tu şi văd că-ţi place.

Nu-l pupa nimeni in c*r . Lucrarile lui dau bine la ochi,si se pare ca le plac mai multor useri.(Sunt unii care se si pricep in ps)

Si,cine ma rog,te crezi tu sa fii in stare sa comentezi la creatiile cuiva,care sunt cu mult peste ale tale? Plus ca,nici nu cred ca ai vreun topic cu creatii pe comunitatea asta,deci esti egal cu zero(ca username-ul tau),cand te contrazici cu cineva intr-un domeniu pe care nu-l stapanesti.

Cand o sa faci si tu niste creatii de care sa fii mandru,sa te aprecieze lumea,atunci sa comentezi. Pana atunci dispari,hatere.

Edited by greenlessgfx

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.