Jump to content

12 Avatars Pack

Kev1nster
 Share

Recommended Posts

12 AVATARS PACK

Mai jos aveţi 12 avatare cu dimensiunea de 150x200 pe care le puteţi folosi fără să-mi cereţi voie (doar de-aia le-am postat aici). Am încercat să cuprind gusturi diferite (de la un apus de soare până la mâncare) încât să vă satisfac necesităţile tuturor. NU am să vă pun numele pe niciuna din creaţii (regulamentul îmi interzice) aşa că nu faceţi posturi pentru +1 cerând asta. Am scris b-zone.ro pe ele ca să nu le folosiţi pe alte comunităţi. Acestea fiind spuse, sper să vă placă.

EQIT2ir.pngAJvf5IK.pngLSBPF3W.pngSg8PSlQ.pngygDNDWs.pnggJFwwwr.pngNgdJRPz.png4d42q0Y.pngM3vbeJ8.pngSDir58b.pngg6qNnrs.pngIE0OnUk.png

@,

Cat de greu sa incadrezi acelasi text (ma refer la font) pe mai multe poze de pe google?

Data viitoare cand postezi aici, munceste si tu mai mult de 15 minute la lucrare/lucrari.

Si munca ta care este?Ai scrie "B-Zone Community" pe ele?

Data viitoare incearca un font mai potrivit si un "B" mare :) .

Le-am optimizat ca si imagini in functie de nevoi (layer adjusments, filters, etc.)

Nu mi se pare corect, aceste avatare au fost facute de Rizi si MrYonutz, doar ca nu aveau text (pe tumblr). Ai facut-o cu acordul lor?

Nu-i adevarat, sunt pe tumblr, le poate lua oricine de acolo, ei doar au dat reblog de pe alte tumblr-uri.

@,

Cat de greu sa incadrezi acelasi text (ma refer la font) pe mai multe poze de pe google?

Data viitoare cand postezi aici, munceste si tu mai mult de 15 minute la lucrare/lucrari.

Foarte greu, mai ales ca nu sunt de pe google.

Cea cu ceasul pare cea mai interesanta / frumoasa dupa parerea mea. Imi place mult :D, o voi si purta, celelalte parca nu stiu...mergea si altceva pe ele, etc..

La cea cu paharul si Coca Cola nu mergea putin altcumva facut textu ala? Nu ma prea pricep eu la Photoshop dar noa, intreb si eu...

#Felicitari pentru munca depusa. Unora le iese, altora nu, uneori e prea greu...dar si faptul ca ai incercat conteaza mult. Multumim pentru suveniruri, si mai incearca. :D

Nu mi se pare corect, aceste avatare au fost facute de Rizi si MrYonutz, doar ca nu aveau text (pe tumblr).

926.gif

Invata ce-i ala tumblr si apoi revino sa discutam.

*Sunt frumoase avatarele.

Avatarele le-ai gasit foarte usor si la fel a fost introdus si textul din imagini.Cu toate ca ai muncit cam putin,tin sa te felicit pentru mucna depusa!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.