Kev1nster Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 12 AVATARS PACK Mai jos aveţi 12 avatare cu dimensiunea de 150x200 pe care le puteţi folosi fără să-mi cereţi voie (doar de-aia le-am postat aici). Am încercat să cuprind gusturi diferite (de la un apus de soare până la mâncare) încât să vă satisfac necesităţile tuturor. NU am să vă pun numele pe niciuna din creaţii (regulamentul îmi interzice) aşa că nu faceţi posturi pentru +1 cerând asta. Am scris b-zone.ro pe ele ca să nu le folosiţi pe alte comunităţi. Acestea fiind spuse, sper să vă placă. Link-ul cu toate: http://imgur.com/EQIT2ir,AJvf5IK,LSBPF3W,Sg8PSlQ,ygDNDWs,gJFwwwr,NgdJRPz,4d42q0Y,M3vbeJ8,SDir58b,g6qNnrs,IE0OnUk#11 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liqueur Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Îmi plac foarte mult, bravo pentru munca depusă, ți-am dat +. P.S. voi purta și eu una . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Cipri Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Si munca ta care este?Ai scrie "B-Zone Community" pe ele? Data viitoare incearca un font mai potrivit si un "B" mare . Link to comment Share on other sites More sharing options...
P r i C i Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 (edited) Interesante avatare . Felicitari si la mai multe ! Edited July 15, 2013 by P r i C i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cataa Official Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Foarte frumoase Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertCM Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Simple, dar in acelasi timp geniale. Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOMOCA Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Nu mi se pare corect, aceste avatare au fost facute de Rizi si MrYonutz, doar ca nu aveau text (pe tumblr). Ai facut-o cu acordul lor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew ROYAL Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 O inițiativă foarte drăguță din partea ta. Mulțumim pentru timpul petrecut pentru a realiza aceste lucrări. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 @, Cat de greu sa incadrezi acelasi text (ma refer la font) pe mai multe poze de pe google? Data viitoare cand postezi aici, munceste si tu mai mult de 15 minute la lucrare/lucrari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kev1nster Posted July 15, 2013 Author Share Posted July 15, 2013 Si munca ta care este?Ai scrie "B-Zone Community" pe ele? Data viitoare incearca un font mai potrivit si un "B" mare . Le-am optimizat ca si imagini in functie de nevoi (layer adjusments, filters, etc.) Nu mi se pare corect, aceste avatare au fost facute de Rizi si MrYonutz, doar ca nu aveau text (pe tumblr). Ai facut-o cu acordul lor? Nu-i adevarat, sunt pe tumblr, le poate lua oricine de acolo, ei doar au dat reblog de pe alte tumblr-uri. @, Cat de greu sa incadrezi acelasi text (ma refer la font) pe mai multe poze de pe google? Data viitoare cand postezi aici, munceste si tu mai mult de 15 minute la lucrare/lucrari. Foarte greu, mai ales ca nu sunt de pe google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenstein Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Cea cu ceasul pare cea mai interesanta / frumoasa dupa parerea mea. Imi place mult , o voi si purta, celelalte parca nu stiu...mergea si altceva pe ele, etc.. La cea cu paharul si Coca Cola nu mergea putin altcumva facut textu ala? Nu ma prea pricep eu la Photoshop dar noa, intreb si eu... #Felicitari pentru munca depusa. Unora le iese, altora nu, uneori e prea greu...dar si faptul ca ai incercat conteaza mult. Multumim pentru suveniruri, si mai incearca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kev1nster Posted July 15, 2013 Author Share Posted July 15, 2013 Am pus acelasi text peste tot pentru ca n-am vrut sa le diferentiez prin text. Fiecare sa se remarce prin fundal. Textul a fost pus, cum am spus si mai sus, doar ca sa nu fie purtate pe alte comunitati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krysty Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Nu mi se pare corect, aceste avatare au fost facute de Rizi si MrYonutz, doar ca nu aveau text (pe tumblr). Invata ce-i ala tumblr si apoi revino sa discutam. *Sunt frumoase avatarele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Frumoase avatarele! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Arata foarte tare . Felicitari, ai niste creatii excelente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4Ms Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Avatarele le-ai gasit foarte usor si la fel a fost introdus si textul din imagini.Cu toate ca ai muncit cam putin,tin sa te felicit pentru mucna depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
B1oS Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Felicitari, sunt foarte frumoasa, o sa port si eu una. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusnac Valoare Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Îmi plac foarte mult, bravo pentru munca depusă, ți-am dat +. voi purta și eu una. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pecos Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Mi se par reusite si consider ca ai muncit la ele. Felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovac Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Buna ideea ca sa nu poate sa le foloseasca si altundeva . Sunt frumoase . Bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Shadow Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Frumoase. nu stiu cu ce le faceti voi avatarele astea dar eu folosesc Paint ca e mai simplu Link to comment Share on other sites More sharing options...
M Reus Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Felicitări pentru munca depusă,am ales şi eu un avatar dintre ele ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MRS MaSa7u Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Foarte frumoase cratiile,voi purta si eu una Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeffrey Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Sunt foarte frumoase. Cel puțin o lună nu va mai trebui să fac cerere de avatar, sunt destule aici . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edy27 Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Foarte frumoase. Bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts