Jump to content

Care este jobul visurilor dumneavoastra?

Leventhe
 Share

Recommended Posts

Îmi place foarte mult meseria de Moderator de emisie/ Prezentator de emisiunii (e mai mult un hobby, da mă rog) de regulă la posturi de radio online. Îmi doresc să ajung într-un studio de radio adevărat.

Antreprenor, imi place sa creez locuri de munca, sa controlez eu totul deoarece nu prea am inceredere in alte persoane si sa fiu eu responsabil de greselile si succesele spre care se indreapta firma.

M-am saturat sa imi dea alti sfaturi despre ce trebuie sa fac si ce sa urmez, cel mai bun sef al tau esti tu, fie ca fac asta singur sau fie ca o fac cu asociati alesi cu foarte mare grija, aceasta meserie este si banoasa, si curata, fara efort fizic si nu te mai comanda nimenea.

Edited by ACDCEugen

Dacă nu o să decid în viitorul apropiat să-mi întemeiez o afacere, sunt două job-uri (la poluri opuse) pe care mi le-aș dori :

1. Să fiu directorul unei companii de advertising.

2. Să lucrez în cadrul SRI, ca agent acoperit - bine, asta e de dragul fanteziei.

Din totdeauna am visat sa devin fotbalist, am o sansa reala deoarece sunt legitimat la o echipa de la mine din Pitesti, dar totusi e greu deoarece suntem in liga a V-a si mnoh.. drum lung..

Daca nu o sa reusesc in fotbal, as vrea sa fiu Programator, ar fi ceva..

Job-ul meu ideal e cel din domeniul Turistic. Pentru ca imi place sa calatoresc si din asta faci si bani. Sa fim sinceri, cui nu i-ar placea sa faca excursii, desigur in calitate de ghid turistic si sa fii platit ?