Jump to content

RPG.B-Zone.Ro Presentation

Kelton

Prezentare  

269 members have voted

1. 1. Care prezentare v-a plăcut mai mult?

Recommended Posts

Salut,

Împreună cu doi dintre jucătorii serverului am realizat două videouri pentru a ne prezenta serverul. Ambii jucători au fost recompensați așadar dorim să auzim părerea voastră sinceră despre aceste prezentări.

Care vă place mai mult, de ce, ce lipsește, ce e în plus, și așa mai departe.

Click pe spoiler pentru prezentările vechi

Prezentarea 1

Prezentarea 2

Încercați să faceți comentariile voastre cât mai benefice, nu doar de dragul de a face un post în plus. Așteptăm opiniile voastre.

A iesit foarte frumos,muzica a fost potrivita pentru fiecare factiune in parte iar efectele de tranzitie se potriveau perfect pentru acele scene.Tot ce pot sa spun este ca a iesit foarte frumos,totusi a fost o mica greseala cand s-a vazut la un player clepsidra (cea ca este afk) in rest totul a fost regizat foarte frumos,editat la fel.De la mine +1.

Varianta 1, deoarece e frumos conţinutul şi cuprinde cam tot ceea ce e de ştiut.

Videoclipurile sunt frumoase!Mie imi place cel mai mult Videoclipul numarul 1 .

De Ce? Pentru ca este specificat tot, masinile pentru tutorial, factiunile in actiune si cat de unite sunt ele!

Tutoriale si tot! Frumos!

Despre videoclipul 2 ce sa zic este frumos cat de cat.. Bravo Voua!

Prima prezentare este intr-adevar muncita, si mult mai reusit decat a doua prezentare, dar, jucatorilor le plac prezentarile scurte, sa nu se plictiseasca.De aceea, aleg a doua prezentare.

Am votat prezentarea nr 1. Sunt frumoase si bine facute amandoua, sa vede ca v-ati implicat foarte mult. Felicitari! Am ales Prezentarea 1 deoarece a fost mult mai bine facuta adica...erau detalii complexe, tot de ce avea nevoie un incepator. Felicitari inca o data pentru munca si implicarea voastra.

Varianta 2. Pentru ca este mai scurt si direct la subiect. Parerea mea: cine cauta un server pe youtube, nu sta 8 minute la un video. Majoritatea prezentarilor pe youtube n-au 4 minute. Nici asta n-ar trebui sa aiba.

Fata de se urca in taxi in video #2 sunt eu. Pitica mi se spune.

votez prima parte pentru ca o sa ajute orice incepator, sa vada cum e pe server, sa-si faca si ei o parere buna despre serverul B-zone.

Si osa stie ce masina sa primeasca de la level 1 pana la 7

Am votat prezentarea a doua deoarece este scurt, clar și cuprinzător. În prima prezentare este totul mai detaliat dar nu cred că cineva va sta 8 minute să vizioneze acel video și mai sunt niște fail-uri în prima prezentare precum clepsidra de la AFK și Fuel & Speed în dreapta sus.

Prima prezentare este mai bine realizată şi se vede că s-a lucrat la ea.

Dar un jucător nou nu vrea să stea 8 minute la o prezentare , şi desigur nu vrea să ştie fiecare amănunt , aşa că prima mi se pare extrem de plictisitoare.

Un jucător nou este atras de o prezentare relativ scurtă , bine făcută în care să dai DOAR detaliile si amănuntele atrăgatoare şi interesante.

Sunt sigur că sunteţi deacord cu mine...

Sincer eu încă consider că vechea prezentare e mai bună decât aceste două...

Votul meu este pentru prima prezentare. Aceasta este mult mai bine legata, mult mai complexa, oferind detalii despre Tutorial, factiuni si atmosfera ce se creeaza pe server. De asemenea, consider ca este un ajutor pentru nou venitii pe aceasta comunitate, acestia putand invata din prima prezentare cum se desfasoara activitatea pe server.

Felicitari tuturor care au contribuit la realizarea celor doua prezentari.

Prezentarea 1

Este mai frumoasa decat prezentarea numarul 2 dar totusi se vede cam pixelat. Este o greseala la video "Perenniel" in rest e ok. Si acel logo de la B-Zone care acopera ceasul nu prea merge. Dar prima este mult mai complexa.

Prezentarea 2

Unele efecte nu isi au rostul. Pe final s-a filmat acolo pe vapor si nu se intelege foarte bine deoarece ai bagat efecte. Acel negru nu prea merge, totusi e frumos.

Multumim tuturor pentru munca depusa.

Votez prezentarea numarul 1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.