Jump to content

RPG.B-Zone.Ro Presentation

Kelton

Prezentare  

269 members have voted

1. 1. Care prezentare v-a plăcut mai mult?

Recommended Posts

Votez pentru 1. Chiar daca nu e filmata cu Cleo CAM Smooth(care e mai frumoasa din partea mea) ca si a doua si nu are atatea effecte ca si a 2a e mai reusita. Oamenii trebuie sa stie de ce vin aici, nu doar ce este aici. Parerea mea e ca prefera sa vada ceva bine facut decat ceva cu multe effecte din care nu prea se intelege mare lucru daca esti foarte nou. Nu imi luati ura, amandoua sunt frumoase dar votez pentru prima.

Prima prezentare : Stema peste ceas, arata urat, nici macar nu a acoperit tot ceasul. In loc de Perrenial scrie Perreniel, rezolutie lasa de dorit si claritatea e foarte proasta, tutul este alungit si este pixelat. In plus, nici un player nu sta 8 minute sa se uite la o prezentare.

A doua prezentare : Mult mai bine concentrata, claritate buna, desi putin intunecata, o prezentare care iti face pofta de joc si care este mult mai calitativa fata de prima prezentare.

In concluzie votez a doua prezentare.

Chiar daca multi au ales prezentare 1, eu sunt de parere ca a 2-a prezentare ar fi cea potrivita.

Un player ce vrea sa stie cum este pe marele server B-zone, 100% NU va sta 8 minute sa vizualizeze o prezentare. Vrea ceva scurt, si cat mai frumos realizat.

Cea de a 2-a prezentare este filmata cu stil, si multe efecte frumoase.

Prima prezentare ar putea fi intitulata ca fiind un film.

Chiar daca prima prezentare este mai muncita, a 2a este ce-a mai potrivita. Un Trailer pentru un server, trebuie sa fie "scurt si la obiect".

Oricum, felicitari amandurora pentru efortul depus, fie ca cel mai frumos sa castige!

In opinia mea, a doua prezentare este mai frumoasa.

Cum am fost invatat la scoala, trebuie sa prezint mai intai aspectele pozitive de la a doua lucrare, dar se intelege ca ce are a doua, n-are cealalta, deci voi spune ce nu mi-a placut la prima:

- cum a fost filmata;

- camera se misca greu;

- calitatea&claritatea filmului;

- capul B-Zone care acopera PARTIAL ceasul;

- clepsidrele care apar in anumite momente, cand, probabil, "actorii" isi opreau uTorrentul;

- un mafiot ameninta pe cineva cu "arma" fara sa aiba arma;

- la instructori ai zis ceva de genul "teach" -> ei doar dau licentele, ar fi bine sa te si invete;

- melodia de pe fundal nu se potriveste;

- lungimea: nimeni nu sta sa se uite la 9minute.

Acum parerea despre a doua:

- camera se misca cam greu;

- a folosit cam multe efecte...;

- DAR: a cuprins tot B-Zone in 2 minute - TOT = distractie ( eventul cu barcile, taximetristii care par ca fac curse, chiar daca nu trebuia sa iasa asa :)) )

Nu stiu...nu cred ca vreuna ar fi potrivita pentru prezentare, poate a doua cu mici modificari.

La primul prezentare nu-mi plac următoarele: Calitatea, text-ul (aproape tot este nepotrivit), filmarea cu camhack (mişcarea din mouse), faptul că se vede numele jucătorilor, partea cu forumul pe computer pentru că este prea mare poza, lungimea.

În rest, totul este bine..şcenariu, edit, etc..

Pentru a doua prezentare pot spune că este puţin cam întunecat (nu văd deloc area 51), text-ul pus din Youtube nu prea merge, iar video-ul nu menţionează în câte oraşe este extins serverul. Merge adăgat şi ce sunt acele nume de gang-uri (pentru necunoscători).

Muzica şi edit-ul sunt foarte bune.

Părerea mea este că al 2-lea este mai bun, dar merg câteva îmbunătăţiri.

O combinaqție între cele doua videouri și ar ieși prezentarea perfectă. Calitatea filmării din al 2-lea și faptul că e mai scurt îi da un mic avantaj.

Ideile din primul video sunt bune, dar dacă ar fi scurtate și dacă erau la o calitate mai buna, era super.

Prezentarea 1 e foarte bine facuta . Prezinta si o parte din activitatea fiecarei factiuni , ceea ce poate da un + celor care vor juca pe acest server .

Si a 2-a este frumoasa , dar e mai reusita prima .

Felicitari regizorilor !

Mi-a placut foarte mult a doua prezentare, felul cum a fost editata, efecte pe ritmul melodiei, filamarea si sunetele de foarte buna calitate si destul de compact. Dar, primul a fost mult mai bun decat al doilea deoarece este foarte complex, s-a muncit mult la el, si foarte multi membri in comunitate au ajutat la el. Imi pare rau ca a trebuit sa ies cand s-au facut filmarile la News Reporter si nu am putut pune si eu o caramida la zid. Eu am votat cu primul. Chiar daca e lung, nu te plictisesti uitanu-te la el deoarece are o actiune coerenta.

În opinia mea, prima prezentare este foarte bine făcută, dar mult prea lungă, nu cred că un jucător nou are chef să urmărească cele 8 minute, se plictisește. Cea de-a doua, deși nu are o luminozitate foarte bună, mi se pare mai interesantă și mai potrivită deoarece are doar 3 minute. Cred că a doua prezentare ar trebui refilmată când este lumina mai bună, nu la ora 22:00.

Votez ”Prezentarea 2”!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.