Jump to content

[B-Zone TV] 69 Pier Mobs Presentation

DooMasteR
 Share

Recommended Posts

• Titlul clipului: 69 Pier Mobs Presentation
  • Gen: Prezentare.
  • Durata: 2:33.
  • Data lansarii: 12/08/2013
  • Scurta prezentare: Nu va legati de claritatea imaginii pentru ca nu mai am modurile vechi. La editat am cam scartait pentru ca nu mi-am alocat mai mult timp. Sper sa va placa :)
  • Link catre clip:

Vreau sa le multumesc tuturor celor din 69 Pier Mobs in frunte cu Explosive ( majoritatea ), fara ajutorul lor acest clip nu ar fi existat. Va salut si va pup.

Eee, daca-mi dadeai si mie un PM sa particip..Am stat pe MTA cam toata ziua.

Chiar imi place cum a iesit...Cum ai pus efecte sa nu stam sa vedem 20 de secunde cum merge cineva pe alt...Cred ca daca faceai tu prezentarea B-Zone iesea ceva mai bun...

Vand ca nu ai pus semnatura sa nu te prind ca o pui :)

Asa filmul este frumos regizat si frumos filmat dar frate cand am vazut ca e facut de tine nu ma asteptam la altceva decat la bine :D!

Ps:Imi dai si mie melodia?

Edited by Ionutz12345

Va multumesc tuturor pentru comentarii %20class=

name='Ionutz12345' timestamp='1376288161' post='2253665']

Vand ca nu ai pus semnatura sa nu te prind ca o pui :)

Asa filmul este frumos regizat si frumos filmat dar frate cand am vazut ca e facut de tine nu ma asteptam la altceva decat la bine :D!

Ps:Imi dai si mie melodia?

Ce semnatura? Nu fac publice pozele alea, dar daca vrei sa le revezi sunt la mine in PC :)). Melodia e Linkin Park - New Divide. [/b] Edited by DooMasteR

Dai edit si scoate aia :| dupa ce ca tu ai scris cu /fakechat :@

Da tu edit acum si scrie ceva frumos ca sa vada Blade ca suntem oameni serios ;)

Da, imi place prezentarea , dar nu-mi place ca nu ai pus actori :| care cu atata truda au reusit sa faca asta, bine, poate putin cu ajutorul tau, a da, inca ceva, imi place de mos-ul ala :>

Nu ii mai tin minte. Dar se stiu ei care au participat, tu ai fost actorul nambar oan, geniale rolurile cu mosul si drogatul :))) Meriti un oscar :)

E reuşit, felicitări dudă! Logoul de la sfârşit face toţi banii.

Apropo, eu nu am văzut acea fază când ne-ai pus pe toţi să intoarcem maşinile la HQ şi să plecăm mai departe.

E super..si cand stau sa ma gandesc cati nervi ati avut la filmari pentru ca va deranjau aia :)) e super totusi felicitari.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.