Jump to content

Propunere War'uri in fiecare zi

Kaine

Waruri  

478 members have voted

1. 1. Doriti ca Warurile intre ganguri sa se tinta zilnic?

Recommended Posts

Votez NU. Nu vreau sa fiu obligat sa vin de la scoala si sa intru la pc. Am viata sociala !

Atunci da-ti demisia si fa loc si la alti, si oricum esti inutil. E valabil pentru toti care au zis nu.

Votul meu este da deoarece este o idee foarte buna iar de la 20:00-22:00 nu imi poti da seama ce poti face maiales iarna.

Dar, ar fi ok sa se scoata regula cu minim rank 3 intr'o factiune pasnica, sa se mareasca sloturile si sa se scoata cea mai tampita regula de pe server adica cea cu maxim 10 rank 4 maxim nu stiu cati rank 3, este o prostie, daca jucatoru' e activ de ce sa nu primeasca rank?

Cand o sa fii la conducerea unui gang o sa intelegi ca nu e nevoie doar de waruri zi de zi, e nevoie si de timp pentru ati antrena membri, pentru a face o sedinta, un targ, o alta activitate decat warul. Hai sa nu ducem discutia in alta directie, ce treaba aveai sa ma bagi pe mine aici ca sunt contra? Mi-am exprimat parerea, nu am voie?

1.Nu te obliga nimeni sa tii lideru'.

2.Membrii vin la acele antrenamente doar din "obligatie" sa nu ia fw.

CUM BA SA CREASCA ACTIVITATEA DACA NICI ACUM NU E, TU GANDESTI? EU cel putin am liceu si ma axez pe el, daca tu nu vrei nu e de mirare de ce sunt asa multi someri in Romania.Sunt putine 6 ore pe saptamana? ASTA E UN JOC OMULE, NU VIATA REALA.

Te tine cineva legat de scaun?

Votul meu este da. Bineinteles ca nu o sa puteti intra in fiecare zi la war, dar fiecare lider, parerea mea, va alege un minim de zile pe saptamana, dupa cum a mai propus cineva aici, 3 zile din 5, sa intri la war, tu alegi care sa fie. Imi permit sa postez ca am detinut un rank superior in mafie, stiu cum este, plictiseala domina in zilele fara war.

Normal ca esti de acord cu ceilalti, doar faci parte dintr-un departament. Interveniti la war, dati wanted si v-ati facut raportul. Normal ca va convine acest lucru. Primiti zeci de puncte pe seama noastra. Cum sa nu va placa idea aceasta? War in fiecare zi?

Toti membrii departamentelor au votat pozitiv pentru ca le este sila sa munceasca pentru 70 de puncte. ( exemplu ) Vii frumos la war, dai 10 wanted-uri si ai facut 10 puncte dintr-un foc.

10 ore din 168, 168 ore are o saptamana, desigur 10 ore e enorm pentru voi.

Kelton ai pus acest pool si se baga si cei din factiuni pasnice care au raport si d-astea.

Ce sa faci intr-o mafie inafara de war / antrenament / targuri care din pacate au expirat. De aceea este un sistem de war.

Poti invata si in 2 ore tot ce ai nevoie la scoala stai lin, si am vazut ca spuneti ca cei care am votat Da suntem no-liferi.

Exact e un joc, asadar we don't give a f*ck about turfs.

Eu am votat da . Mi se pare o idee excelenta deoarece asa cei care sunt in mafii nu se mai plictisesc in asa zisele zile libere ( cand nu sunt waruri ) . De asemenea cred ca acet lucru va ajuta la cresterea comunitatii . Felicitari Kaine . Consider ca cei care spun : am teme , ma cearta mamica ca stau la PC ar trebuii sa lase SA:MP pana la urma pentru ce joci ??? .... Eu personal joc pentru distractie si din lipsa de ocupatie , voi care cica aveti real life pentru ce jucati ???? . In fine ...

nqCrv0s.png

kQj6AsZ.png

Un mare DA , activitatea mafiilor este extrem de scazuta, + ca vine iarna, nu v-om avea ce face .

Du-te bai baiete afara daca nu ai ce face.

Anyway, votul meu este NU. Unele persoane chiar nu au timp sa vina in fiecare zi la war.

Va ve-ti distra mai mult =))? Asta da raspuns. Eu zic ca o sa va cam plictisiti de aceeasi treaba. Adica ar fi ceva de genul, azi war, maine war, si tot asa pana vineri. Si zic ca se v-or cucerii teritoriile mult mai repede => mai multa bataie de cap. Eu sunt de acord cu actualul program!

Au mai foat war-uri zilnic si nu a fost bine:)). Puteti sa ma injurati cat vreti dar, crudul adevar este ca, marea problema de cateva luni bune sunt codatii. Degeaba incercati voi sa puneti war la 2 noaptea, la 5 dimineata sau cand mai vreti voi... In loc sa bagati comenzi pentru lideri sa vorbeasca intre ei, mai bine faceti un anti-cheat bun. Il luati pe "NU" sau "NU E ASA USOR" in brate in loc sa faceti ceva bun. Am vazut ca unii au devenit atat de obsedati de aceste turfs ca isi pun membrii sa joace cu coduri :)). Poate va deschid ochii desi chiar nu prea imi fac sperante. Succes!:)

P.S: Votez da pentru ca nu asta e esential.. iubirea parintilor e esentiala!

Du-te bai baiete afara daca nu ai ce face.

Anyway, votul meu este NU. Unele persoane chiar nu au timp sa vina in fiecare zi la war.

Va ve-ti distra mai mult =))? Asta da raspuns. Eu zic ca o sa va cam plictisiti de aceeasi treaba. Adica ar fi ceva de genul, azi war, maine war, si tot asa pana vineri. Si zic ca se v-or cucerii teritoriile mult mai repede => mai multa bataie de cap. Eu sunt de acord cu actualul program!

Esti o specie foarte rara, cine te obliga "bai" omule sa vi in fiecare zi ?

Am votat "Da", de ce? Din cate stiu comanda /attack are un timp, parca 12 ore sau 24 nu mai stiu exact. Daca voi aveti war in fiecare zi nu are cum sa apara monotonia ca nu aveti war in fiecare zi pe accelasi turf. Asa membrii mafiilor ar posta mai multe poze cu scorurile de la war-uri dandusi interesul pentru rank up.

@@F4L oTo, Tu spui ca esti ocupat cu targuri si cu alte cele, sa fim seriosi acuma un player ca sa intre in mafie se uita cate targ'uri faci tu pe saptamana? sau cate Turf-uri aveti voi? Am dat doar un exemplu.

Nu va obliga nimeni sa veniti la war-uri, in opinia mea viata reala este mai importanta fata de cea virtuala, dar sa nu aveti pretentii sa vreti rank-up cand voi nu veniti la war...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.