Jump to content

Va salut pe toti !

StaeRRR
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: StaeRRRPrenume: RazvanVarsta: 14Locatia: SuceavaOcupatie: ElevJocul(rile) Preferat(e): Hmm...San Andreas Multiplayer (joc de 2 ani si 7 luni), Counter-Strike 1.6 (curand imi voi lua si Steam), WoW (The Wrath of The Lich King) => PC || Assassin's Creed 2, GTA 4 & GTA 4 Episodes from Liberty City, Tekken 6 => XBOX. Hobby-urile tale: Imi place sa joc basket (am si antrenamente in fiecare weekend), sa imi petrec cel putin 3 ore in mall cu familia, sa stau pe net si sa vorbesc cu prietenii mei pe Messenger, sa ascult muzica, si de asemenea sa ma uit la filme (5 dintre filmele mele preferate: Knowing, Angels and Demons, Batman The Dark Knight, Avatar, G.I.Joe : The rise of Cobra).Interese: School (Sport, English, Biology), sa incerc sa ajut comunitatea B-Zone si sa imi fac prieteni aici.O descriere despre tine: Brunet, 1.83 m inaltime, 60 kg, imi place sa imi ajut prietenii la nevoie, chiar daca unii m-au respins sau pur si simplu au uitat de mine intre timp. Mai multe veti afla pe parcurs :) .De unde ai aflat de B-Zone Community?: Am aflat de B-Zone de pe messenger, am primit un mass.Alte precizari?: Sper sa ma integrez in comunitate, si sa puteti avea incredere in mine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.