Jump to content

Masina preferata

Jodko

Recommended Posts

>Nick: Edward_NisaN

>Level: 46

>Masina preferata: Infernus

>Motiv: Este foarte rapida, controlul este foarte bun( cei care va plangeti de control nu stiti sa conduceti calumea nu ca nu e masina buna) si pentru ca am un mod bestial pe ea -> http://imgur.com/wK1Wp4f

>Nick: King_Andrei

>Level: 25

>Masina preferata: Sultan

>Motiv: Imi place aceasta masina de tip sultan, deoarece are 4 locuri si poti sa o tunezi frumos. Eu chiar am sultan, si imi place foarte mult cum arata.

>Nick:xVRT.

>Level:15

>Masina preferata:Elegy si Sultan

>Motiv: Sunt 2 masini super , se tuneaza frumos , sunt puternice si arata bine . Pretul este pe masura .

>Nick: Sylvyu_Google

>Level: 39

>Masina preferata: Huntley

>Motiv: Multi nu o plac ca prinde doar 158 km/h. Dar, rezista cel mai mult la DM, are cea mai buna stabilitate si + de asta masina are 4 locuri numai buna pentru ROB :D si de fitze, sa zic asa :)))!

>Nick: Dezeu

>Level: 28

>Motiv: Este o masina stabila in curbe, arata bine cu sau fara tuning, dar si faptul ca este in 4 usi o face masina mea preferata.

>Nick: AlexX[DOUD]

>Level: 28

>Motiv: Este o masina stabila, Handling-ul fiind foarte bun, si arata si bine. Se poate tuna frumos in multe metode, accelereaza foarte rapid, cu NOS zici ca e Bullet! :)) Pe langa Huntley, Sultan este perfect pentru rob, avand si 4 locuri. Singurul inconvenient este ca atinge 169km/h, era PERFECT daca atinge putin mai mult. In viata reala, Sultan este Subaru Impreza WRX (STI) , modelul din 1992.

>Nick: HaoS.

>Level: 65

>Masina preferata: Sandking / Infernus

>Motiv:

-> Sandking - urca orice deal, aproape vertical, merge bine cu pana pe toate rotile si are viteza mai mare decat un jaf de premier.

-> Infernus - bun la orice, mai ales cand te duci urgent dupa un robber

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.