Skyntei Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Frumos Ionut, felicitări pentru muncă, rupe și tu ce poți. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted March 8, 2014 Author Share Posted March 8, 2014 (edited) Frumos Ionut, felicitări pentru muncă, rupe și tu ce poți. Multumesc, poftim, am facut ceva si pentru tine : Acestea stiu ca nu au legatura cu serverul, sunt niste logo-uri ce le-am facut astazi pentru o companie de transport VIP (limousine), am zis daca tot le-am facut sa le postez sa le vedeti si voi ( am facut mai multe modele ): Edited March 9, 2014 by SQ MIonut 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CR3ATIVe Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 frumos, dar cu siguranta poti mai mult. Imi plac logourile pentru "topic closed" daca sunt facute de la 0... singurul repors pentru ele ar fi culoarea fontului... nu prinde bine pe acest forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted March 9, 2014 Author Share Posted March 9, 2014 Astea sunt niste tricouri ce le-am facut la un Contest, tema...brasil (le-am scos 120$ din buzunar pentru idee) : Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoshiJiro Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Felicitari pentru munca, sper sa progresezi din ce in ce mai mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted March 10, 2014 Author Share Posted March 10, 2014 Multumesc yoshijiro. Aici e semnatura care ai vrut sa ti-o fac, lafel si avatarul cerut de lucenzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM RBV Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Foarte frumoase creatile, tine-o tot asa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted March 11, 2014 Author Share Posted March 11, 2014 (edited) Am facut si avatarele cerute de ezio in privat, niste ceasuri pulsar, personalizate (b-zone member, ezio etc) link full size: http://postimg.org/image/8gk83eko3/ si http://postimg.org/image/nf78bkp43/ direct link avatar size : Edited March 11, 2014 by SQ MIonut 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN MurrDock Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Frumoase lucrarile . Imi place stilul in care lucrezi . Bafta in continuare la si mai bine ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQ S o b Y Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 (edited) Foarte frumoase lucrarile tale . Esti din ce in ce mai bun! Felicitari pentru munca depusa ! Edited March 15, 2014 by SobY Link to comment Share on other sites More sharing options...
LCS SO Ezio Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Felicitati, pentru munca depusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
H i T M A N 07 Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Sunt frumoase, si unele dintre ele chiar foarte reusite, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TonYySss Ferentari Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Încearcă să faci și niște avatare/semnături. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F Luna Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Felicitari pentru munca depusa, ai lucrari frumoase. Tine-o tot asa!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted March 18, 2014 Author Share Posted March 18, 2014 (edited) Va multumesc pentru aprecieri, am avut ceva probleme cu PC dar le-am rezolvat...drept urmare am reinceput activitatea, am facut niste avatare, unul si pentru cei din clanul rege: revin cu edit cu celelalte cand le termin Edited March 18, 2014 by MIonut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Îmi place cum lucrezi și că îți dai interesul, tot așa, bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J o n n Y Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Aproape toate creatiile arata bine, in special cea cu Southern Felicitari, tineo tot asa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted March 19, 2014 Author Share Posted March 19, 2014 Va multumesc. Aceasta este ultima mea lucrare, anume un Logo facut pentru o firma...un provider de servere ( astept pareri ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Felicitari pentru munca depusa. Arata bine, dar mereu e loc de si mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bElzek Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Stii ca ti-am admirat lucrarile de cand ai inceput sa faci prima creatie in photoshop. Ce pot sa spun, esti dedicat muncii tale, se vede, tine-o tot asa Ionut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Smara Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Felicitari sunt foarte frumoasa mai ales aceea cu Southern Pimps! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted March 20, 2014 Author Share Posted March 20, 2014 (edited) Va multumesc, astazi am lucrat la un wallpaper B-zone + o canita in caz ca va place logo-ul, sa beti ceaiul din ea dimineata ! Este lucrat in totalitate de mine, pana la cel mai mic detaliu, astept pareri ! Edited March 20, 2014 by MIonut Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD E ZEW Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Vei ajunge cel mai bun ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW SemK Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 @, asta-i doar Photoshop fara cinema 4D sau alte programe de modelare 3D? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted March 21, 2014 Author Share Posted March 21, 2014 (edited) ZEW SemK este doar photoshop, nu am folosit cinema 4d pana acum si nu o sa trec prea curand la acel program pana nu o sa simt ca stapanesc photoshop-ul la un nivel inalt. Cum porecla mea este UTZ, astazi mi-am facut un LOGO , dupa atata efort zic ca merit sa imi fac si eu propriul logo, cu care pot sa ma lansez pe piata, deoarece zic eu...am ajuns la...NEXT LEVEL. si Pentru cei care sunt nelamuriti, am folosit doar PHOTOSHOP CS6 EXTENDED. Astept pareri Edited March 21, 2014 by MIonut 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts