Jump to content

B-Olympics Spring 2014 - Sondaj de opinie | Survey

F4L Deidara
 Share

B-Olympics Spring 2014 - Sondaj de opinie | Survey  

238 members have voted

1. 1. Doriți organizarea unei Olimpiade de Primăvară? | Do you want to organize B-Olympics Spring 2014?

Recommended Posts

Nick: AshimaP

Am votat: Da

Pentru că: Se incurajeaza interactiune intre jucatori.

Alte precizări: Ar trebui facut ceva astfel incat sa participe si civilii de level 20+, iar restul sa fie lasati sa vizioneze si el probleme in anumite conditii de disciplina si organizare. De multe ori cand eram civil desi stateam pe /gro si ma uitam linistit primeam /kick pe motiv civil la event sau eram rugat sa plec, desi doar asistam linistit. Intradevar cei care deranjeaza ar trebui sanctionati si exclusi chiar drastic zic eu (ban 1-7 zile) tinand cont ca este o competitie oficial oarecum.

Nick: [sQ]splat

Am votat: Da.

Pentru că: Consider ca astfel de activitati sunt foarte bune, ne mai destindem si noi. Este o activitate ce a avut loc mereu, ba de catre empty iar acum de catre tine. Frumos.

Alte precizări: Bafta multa, astept nerabdator sa inceapa.

Nick: Edward_NisaN

Pentru că: Este o idee interesanta.

Alte precizări: Sa se organizeze in "saptamana altfel" pentru cei care au scoala sau in vacanta de pasti pentru a fii prezenti cati mai multi playeri ai factiunilor care vor fii implicate

Nick: CrazyFrog

Pentru că: In fiecare zi, intervine rutina astfel, cu un astfel de eveniment, ar disparea plictiseala si monotonia.

Alte precizări: Bafta la organizarea evenimentului!

Nick: [rTn]Dyablox

Am votat: Da.

Pentru că: E ceva interesant si distractiv, chiar si daca nu particip.

Alte precizări: Mai multe concursuri de acest gen.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.