Jump to content

Sistemul de war . | POLL |

F4L Levyy

Sistemul de war.  

66 members have voted

1. 1. Pe ce sistem de war vreti sa jucam ?

• Cel vechi + mici updateuri.
      42
    • Cel nou.
      24

Recommended Posts

Cel nou e interesant, s-au aplicat câteva dintre cerințele jucătorilor de la sugestii, cum ar fi: îți vezi colegii pe zonă, vezi cine te-a omorât și cu ce armă, îți vezi scorul.

S-a lucrat mult la el și e destul de greu să faci un astfel de lucru, deci n-ai tu speranțe să se revină la cel vechi. Mai mult, era nevoie de o schimbare, mulți ne-am plictisit de vechiul sistem.

Pe lângă asta, sistemul e în TESTE, nu e definitivat, se mai pot face schimbări. Dacă nu îți convine ceva, fă o sugestie. Se pot face mici modificări, în funcție de ce se decide.

Toate update-urile mari au fost criticate si pana la urma a fost mai bine cu ele.

Cand s-a bagat primul sistem de war toti au sarit cu gura ca nu e bun, ca nu e bun... acum il vreti tot pe ala pe care nu il vroiati atunci, care incuraja la coduri si abuzuri.

Eu zic ca e mai interesant asta nou + ca e beta, deci poate fi imbunatatit.

Acum parca mai revine distractia in ganguri, nu o sa mai alerge toti ca lesinatii dupa killuri. Acum nu o sa se mai planga nimeni ca x a iesit de pe turf, ca y s-a sinucis etc.

Nici nu a trecut o zi de la update si sariti cu propuneri negandite, asteptati sa vedeti cum e.

Edit: amintesc doar de sistemul de shooting, care pana la urma a fost facut de cei de la SA:MP. Daca B-Zone l-a facut cu 1 an si ceva inaintea lor, inseamana ca update-urile ce se fac aici sunt bune si bine gandite.

Majoritatea membrilor din gang-uri se duc la war-uri pentru "acțiune", nu pentru a se plictisi.

De la acest sistem aș păstra doar aceste mici detalii:

- Vizualizarea colegilor tăi pe hartă.

- Vizualizarea scorului personal.

Părerea mea personală.

Poate ca aveam nevoie de o schimbare, dar nu de asta. Mie unul nu-mi place .. am testat noile waruri asteara. Acum nu este important sa ai membrii BUNI , este important sa ii ai.. ! Nu mai simti nici o satisfactie atunci cand faci un frag .. inainte muream de drag sa vad ca fac 2,3 fraguri consecutive ... acum nu mai au nici o importanta, ramane doar o statistica personala inutila.

Ce o sa facem pe turf .. o sa jucam pitulatea ?

Nici faza cu atacul de pe RPG nu il inteleg ..hai sa ne mutam pe rpg cu totul. De ce sa mai stea un rank 4 3 luni intr-o mafie .. doar pentru un combat ?

O mafie nu va mai putea avea mai mult de 24 turfuri .. este imposibil sa iei turfuri in alt oras cu metoda asta. Este imposibil sa pierzi HQ-ul, deci nu vor mai fi mafii "de top".

Nu contest faptul ca s-a muncit la aceasta metoda si ca un script este FOARTE greu de facut .. dar trebuie sa ne placa si noua, nu doar celor care l-au facut. Iar codatii tot nu vor disparea, daca asta era defapt intentia .. Din potriva, nu vei mai avea nici un motiv sa dai /report suspectand pe cineva care te-a omorat ca este codat, pentru ca un death nu mai conteaza.

Si fara ~daca nu-ti place nu mai juca~..

Eu sunt de acord cu Anndi, si apropo, nu te vei plictisi la war, tot trebuie sa tragi in adeversari, daor ca acum conteaza cine sta pe zona nu cine e mai codat sau cine e mai aimer. Nu o sa mai fie waruri ca trimitem pe careva mai bun la war si il castiga, nu vor mai fi waruri duble, nu vor mai sta membri in HQ ca vezi doamne au -3 sau -2 sau stiu eu cat. In concluzie, sistemul cel nou e mai bun, doar ca mai trebuie imbunutatit.

P.S.: Atacul ar fi bine sa se dea ca inainte, nu de pe RPG.

Ba fratilor. Chiar daca nu mai conteaza kilurile, TOT trebuie sa va omorati adversarii pentru a sta mai mult ca ei pe zona!

# parerea.mea este ca noul update e mult mai misto, doar ca trebuie sa adauge kills si deaths, la fel fel.si best/worst

Majoritatea membriilor din gang-uri se duc la war-uri pentru "acțiune", nu pentru a se plictisi.

Iarta-mi impertinenta, dar acum ce faceti la war? Va uitati unii la altii?

Multi dintre voi probabil ca nu intelegeti romaneste sau nu intelegeti ideea din spatele updateului.

• Orele de war sunt ACELEASI, respectiv 20-22. Intre orele 00:00-18:00 liderii ALEG CE MEMBRII VOR PARTICIPA LA WARURILE DE LA 20-22.
  • Ca sa ai influenta intr-o runda trebuie sa stai cat mai mult pe turf. Ca sa stai cat mai mult pe turf trebuie sa faci cat mai multe killuri. Ca sa faci cat mai multe killuri trebuie sa TRAGI CU ARMA, nu sa "faci gratar".

Logica simpla.. zic eu.

@@Jodko, nu s-a revoltat nimeni când s-a băgat sistemul de war, încă la toţi le părea bine.

Ce pot să zic... trebuie unele modificări făcute la el, au băgat şi lucruri frumoase dar mai trebuie să se lucreze la sistemul în sine, părerea mea. Pe site-ul RPG e făcut frumos tot, felicitări.

@@F4L emptYmdY, ai dreptate mare, dar na, cum am zis, unele modificări.

Iarta-mi impertinenta, dar acum ce faceti la war? Va uitati unii la altii?

Multi dintre voi probabil ca nu intelegeti romaneste sau nu intelegeti ideea din spatele updateului.

• Orele de war sunt ACELEASI, respectiv 20-22. Intre orele 00:00-18:00 liderii ALEG CE MEMBRII VOR PARTICIPA LA WARURILE DE LA 20-22.
  • Ca sa ai influenta intr-o runda trebuie sa stai cat mai mult pe turf. Ca sa stai cat mai mult pe turf trebuie sa faci cat mai multe killuri. Ca sa faci cat mai multe killuri trebuie sa TRAGI CU ARMA, nu sa "faci gratar".

Logica simpla.. zic eu.

E cam greu să gândești când vezi ceva diferit de cum te-ai obișnuit până acum.

Asta e și ideea, câți mai mulți pe turf, după să își rupă capul ca să domine turful și gata. Trebuie să omori ca să domini turful, e exact același mod de war, doar că acele killuri nu mai contează.

Cel mai penibil update pe care l-am vazut eu..nu credeam ca o sa se ajunga la o asa banalitate a sistemului de war..ma gandesc cine o sa mai intre in casa la anumite ore doar ca sa stea ca prostu' in fata calculatorului si sa miste odata la 2-3 minute din mouse...

Cel mai penibil update pe care l-am vazut eu..nu credeam ca o sa se ajunga la o asa banalitate a sistemului de war..ma gandesc cine o sa mai intre in casa la anumite ore doar ca sa stea ca prostu' in fata calculatorului si sa miste odata la 2-3 minute din mouse...

Nici nu stii ce vorbesti, dupa ce ca mai esti si civil, mai dai si aiurea cu parerea.

Unii din voi vorbiti aiurea dinainte sa vedeti ce si cum.

Nici nu stii ce vorbesti, dupa ce ca mai esti si civil, mai dai si aiurea cu parerea.

Unii din voi vorbiti aiurea dinainte sa vedeti ce si cum.

Ba frate nu stiu ce vorbesc te asigur ca am destula experienta da nu vreau sa o dovedesc aici..daca tie iti place sa dai un glont de dgl la minut e problema ta..mai mult din jumatate de mafioti vor inapoi vechiul sistem..dar na,hai sa facem si noi +1 ca tare smecheri ne mai credem!

Astept sa te oftici si sa dai quoate cu "ba civil fraier"!

@,

Da-mi un argument pentru care, zici tu, e foarte tare .

Sunt convins in proportie de 101% ca toate parerile sunt puternic influentate de parerile conducerii.

Cel mai bun argument? Nu-ti mai trebuie codati, ci activi.

Si credeti ca pe acest sistem de war nu vor exista codati ? :)) ce gluma buna,stati calmi codatii tot codati raman ;) vor gasi ei alte metode.Cat despre sistem...unde mai e competitia? cine face mai multe killuri,cine face cel mai bun scot etc,tot ce a fost frumos s-a dus pe apa Sambetei,acum factiunea cu cei mai multi noliferi o sa fie la putere,unde e "RPG-u" in chestia asta,unde e viata de mafiot ?

Mie imi place ideea de gratar la war, cine aduce micii astazi?

Si credeti ca pe acest sistem de war nu vor exista codati ? :)) ce gluma buna,stati calmi codatii tot codati raman ;) vor gasi ei alte metode.Cat despre sistem...unde mai e competitia? cine face mai multe killuri,cine face cel mai bun scot etc,tot ce a fost frumos s-a dus pe apa Sambetei,acum factiunea cu cei mai multi noliferi o sa fie la putere,unde e "RPG-u" in chestia asta,unde e viata de mafiot ?

In bautul berii si in spartul semintelor pe zona :X

Foarte simplu de ce au ales acest sistem de war : Nu mai te ia la teste (killurile nu conteaza) si cu acest lucru se reduc din playeri banati si avem din ce in ce mai multi playeri , da chiar pare o prostie dar acum sincer alti nu ati facut niciun war si deja comentati aiurea pentru +1 asteptati un war si vedeti cum e (precizez ca nici eu nu am facut niciun war momentan , peste jumat de ora e war)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.