Jump to content

Waruri intr-un alt VW

Kelton
 Share

VW Wars  

400 members have voted

1. 1. Doriti waruri intr-un virtualworld diferit?

• Da.
    • Nu.
    • Nu inteleg ce inseamna exact virtualworld diferit si nu ma pot decide.

Recommended Posts

PRO,insa ar mai trebui lucrat la aceste 2 reguli:

- singurele vehicule din virtualworld vor fi cele ale gangurilor cu waruri active.

- excluderea elicopterului din noul virtualworld astfel încât warurile să fie ținute toate la sol, și nu pe clădiri.

1. Sa ne putem folosi si de vehiculele personale,ca totusi nu am dat bani degeaba pe ele zic eu nu ? Eu de ex am heli de pe clienti am scos ceva bani din buzunar sa-l cumpar,inafara de waruri nu-l folosesc ca nu prea am la ce,daca nici la waruri nu mai pot sa-l folosesc atunci ce fac cu el ?

2. De ce sa nu se tina warurile si pe cladiri ? E mai RP asa si pe cladiri,in rest sunt 100% PRO insa sa se scoata aceste 2 reguli care nu-si au rostul zic eu.

Cine e de acord cu mine,astept +,multumesc.

O idee foarte bună.

Sper să se pună și-n aplicare.

Mult spor cu Scriptul, o să aveți puțin de lucrat.

Pozitiv.

ce e asa greu sa faca un for (i=0; i<= MAX_PLAYERS; i++ ) if(faction = green... || faction = alta-mafie) SetPlayerVirtualWorld(playerid, 1); ??? restul ramane asa cum e acum, si masinile si tot trebuie mutate in genul asta

Ar fi o idee buna in privinta lagului dar, daca nu va mai intervenii departamentele e chiar naspa, adica nu mai e asa distractie.. plus ca in viata reala nu sunt mai multe virtual worlds.. oricum nu m-ar supara daca ati face acest update, chiar daca sunt contra

Ar Fi de folos Ca atunci cand intri pe Turfs intrun Alt Ww Sa fim toti egali adica sa ne Bage automat serverul arme la toti

1.Daca tot nu se tine pe cladiri ar fi mai ok ca toti sa fim egalii.

2.In cea ce priveste armele eu cred ca ar fi mai bine ca toti sa avem acelas set de arme.

3.Daca warurile nu se vor mai tine pe cladiri cei cu TEC9 Vor face ravagi..

Deci ar fi corect ca toti sa beneficiem odata cu acest update si de o satisfactie ca toti sa avem aceleasi Set de Arme.Cine e cu mine pentru aceasta parere Post Savi+1....

Gen Sunt 15runde intrun War la fiecare runda Sa fim cu alta arma Ar fi ceva nou si nu Sar plictisi cei din ganguri

Edited by MKE xSavi

O idee excelenta ! Fara hely se evita multe abuzuri ce mai apoi sunt urmate de posturi... Vesnicile posturi pentru db cu elicea. Plus ca este mult mai fairplay ca toti memberii gangurilor prezente la un war sa fie pe jos,nu o mafie care are 4/5 elicoptere sa aiba 20 de membrii pe cladiri,iar cealalta mafie sa aiba 2.

Cu toate ca am votat la pool "Nu", mi-am schimbat parerea.

Mafiotii nu ar mai fi deranjati de politisti si-si pot desfasura war-urile, esentiale de atlfel in cadrul factiunii, in liniste.

PRO!

Pro, dar sa fie cumva sa participam si noi, ca departamente, la war. Sa se adauge la Armoury (LSPD / LVPD / SFPD ) un " I " in care dam /entervw si intram si noi in acelasi virtualworld pentru a interveni la war...parerea mea !

Pentru ce sa se mai intervina la war uri? Gang urile trebuiesc lasate sa-si desfasoare activitatea in acel timp cat dureaza war ul, pana la urma despre asta este vorba, in rest departamentele au destula treaba. War ul sa fie war.

Genial!!! un mare pro.

Sunt total de acord cu această propunere, fiindcă se pliază foarte bine multe propuneri recente sau nu și astfel aduce multe avantaje precum reducerea lag-ului sau diferențirea față de cei ce donează. Spun acest lucru în calitate de simplu player care nu va mai călca vreodată în mafii.

Cred ca cei care au furat bani din portofelul mamei sau au sters la cur babe sa aiba un maverick isi sparg tastatura in cap acum. Si pe buna dreptate, va pune cineva sa dati 200 lei pe niste pixeli dintr-un joc de 10 ani? V-a obligat cineva?

Un mare DA. Vorba ta, scadea laggul, scapi de civilii care te încurcă şi aşa mai departe. În sfârşit o propunere bună, cu ocazia asta "cel mai bun" nu mai este acela care are PC bun, cel mai bun va fi cel care va şti să mănuiască respectiva armă.

PRO. it's a Good idea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.