Jump to content

Waruri intr-un alt VW

Kelton
 Share

VW Wars  

400 members have voted

1. 1. Doriti waruri intr-un virtualworld diferit?

• Da.
    • Nu.
    • Nu inteleg ce inseamna exact virtualworld diferit si nu ma pot decide.

Recommended Posts

Eu zic ca e inutil, nu cred ca mai trebuie sa votam noi asa ceva.

Se subintelege ca este cea mai buna idee si ca toata lumea trebuie sa fie de acord cu ea, pentru ca lagul si PD-ul sunt cei mai mari inamici la un war.

Vad ca foarte multi dintre voi imi apreciaza parerea. Ce pot spune, doar multumesc din suflet insa nu este doar meritul meu, e meritul scripetrului francez de la care m-am inspirat. Insa, cum spun si foarte multi membrii de aici si chiar si eu, ar fi mai bine daca elicopterele lor (sparrow si maverick) sa se spawneze si ele in lumea virtuala (bineinteles daca este posibil acest lucru). Inteleg, waruri pe pamant insa acesti jucatori au platit o suma de bani pentru a putea beneficia de un elicopter la war, fie furata din portofelul parintilor, fie stransa de catre ei. Ma scuzati ca am uitat sa precizez si asta in propunere. Oricum, decizia ramane a lui Kelton pe baza voturilor ce se vor strange aici. Multumesc tuturor pentru atentie, sa aveti o zi faina.

@@Kelton

Edited by S4F Edutuu

PRO. Este o idee buna. Ar fi frumos sa nu mai fie lag si politia sa nu mai intervina.

Doar ca faza cu maverick-ul nu-i prea buna.

Eu zic sa se adauge maverick-ul si cei care au elicoptere sa le poata transporta in acel vw.

Da, pro. O chestie ce trebuia implementata de mult timp.

Cei care ati dat contra pentru ca nu va puteti folosi Heli cumparat de pe Clienti, sunteti penibili.

Este o idee buna, dar vor exista mai multe buguri. De exemplu, daca esti in virtual world si te duci la intrarea unui business si dai enter te da in el. Cand dai exit te da in lumea normala.

Daca se va implementa aceasta chestie, ar mai fi RP? Nu cred.

Cu interventiile war ce se intampla? Politistii nu vor mai avea activitate.

Si plus de toate acestea, playerii ce si-au achizitionat Sparrow si Maverick, cu ce ii avantajeaza?

Ei si-au cumparat Maverick / Sparrow pentru a ajunge mai repede la war-uri, chiar daca nu am Maverick / Sparrow nu mi se pare corect.

Da, pro. O chestie ce trebuia implementata de mult timp.

Cei care ati dat contra pentru ca nu va puteti folosi Heli cumparat de pe Clienti, sunteti penibili.

Daca aveai si tu hely ce faceai coaie?? Si in primul rand nu mai e un servar RP daca bagati un astfel de update;)

Nu stiu la ce votati daca nu sunteti in mafie, vedeti-va de treaba voastra in factiunea voastra.

Ca dati acolo din gura un "PRO, foarte tare mama mama" si dupa cum s-ar putea spune dupa propunere:

"Cea mai de !@#!$!% propunere", asa ati fost mereu.

E vina mea ca aveti un cauclator prin lemne?

Voi nu ati fost in viata voastra intr-un gang si spuneti ceva, ce va trece voua prin cap.

Asa o sa se intample, asa a fost si atunci, asa o sa fie si acum..

Eu zic sa ramana asa cum este..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.