Jump to content

Waruri intr-un alt VW

Kelton
 Share

VW Wars  

400 members have voted

1. 1. Doriti waruri intr-un virtualworld diferit?

• Da.
    • Nu.
    • Nu inteleg ce inseamna exact virtualworld diferit si nu ma pot decide.

Recommended Posts

Pot spune ca e o tampenie aceasta votare .... ori e RP ori nu , asta ar inseamna sa nu mai exista interventii la war , ceea ce nu e prea corect...

E logic ca mafiotii vor spune da , dar ganditi de 10 ori inainte sa luati o decizie

Contra, cea mai urata propunere pe care am auzit`o, colegu a avut vre`o mafie sa vada cum sta treaba sa faca asa propunere urata ? Cum sunt acum sunt foarte bine creeate si sper sa ramana asa. bafta

Bai oameni buni. Aveti niste scuze foarte penibile pentru a nu accepta aceasta propunere. Astia din politie nu mai plangeti ca nu puteti interveni la war pentru ca nu vreti sa stiti cum e sa fi mafiot si din alea 30 de minute dintr-un war ,15 sa le stai la jail+ 2,3 minute cat alearga politia dupa tine, deci mai mult de jumatate din war noi suntem la jail. Sa nu mai spun ca ieri am stat de 2 ori la jail pentru w1 la 2 war-uri, deci a fost "formidabil". Iar astia cu heli-urile, hai sa fim seriosi ca de cele mai multe ori acele elicoptere fac diferenta. Nu mai bine diferenta sa se vada la cat de bine stiu membrii sa traga, nu la cat de repede ajung membrii pe o cladire mai inalta si nu poate nimeni sa-i mai dea de acolo jos?

Multe posturi inutile. Ati lasat un raspuns aici, gata incetati cu off-topic. O sa vada Kelton si Mastertrap21 cum o sa faca si cu vehiculele voastre, stati calmi. Oricum, maxim 10 din 100 sa spun au un calculator mai performant, restul nu si de asta doresc si ei o asemenea schimbare... poate ca si ei vor sa beneficieze de un war linistit, sa faca si ei un scor decent, sa nu mai stea cu buzunarele goale pentru ca au dat banii pe amenzi... E o simpla propunere care a fost trecuta in acest topic pentru a putea vedea rezultatul final, gata cu panica. Fiecare are dreptul sa-si expuna parerea aici, nu va mai luati de cei care nu au fost intr-un gang pana acum, au si ei timp sa incerce o astfel de factiune. B-Zone nu se inchide acum, mai au suficient timp de joc pana le trece si lor melancolia. Lasati-va parerea aici, doar atat. Nu va mai luati de cei ce au opinii diferite de ale voastre... e strict parerea lor si gata. Uneori stau si ma gandesc... mai multa prostie decat atat se poate produce? Si inca un lucru, daca vedeti ca unii dintre cei ce au maverick/sparrow apreciaza si ei aceasta propunere, urmatii si voi, ei si-au dat seama deja ca se va face ceva si cu banii pe care i-au dat.

*RP-ul de care vorbiti voi nu exista aici ca pe alte servere deoarece B-Zone este un server mai lejer si nu respecta toate normele de joc ale unui server RP!*

Contra.

"- excluderea elicopterului din noul virtualworld astfel încât warurile să fie ținute toate la sol, și nu pe clădiri.

- nu va mai interveni poliția la waruri.

- nu vor mai încurca civilii la waruri.

- nu vă vor mai omorî cei din H.A."

Aceste 4 idei nu sunt deloc roleplay.

Dacă mafioţii au elicoptere, de ce să nu le folosească?

Pentru poliţişti un war este un moment de distracţie.

Civilii au deja restricţie, dacă se întămplă să fie omorât nu e mare pagubă 6minute în jail.

Şi aşa e stres în H.A. când ţinta ştie că este urmărită, acum se va aştepta aiurea terminarea warului sau pentru leavehit.

Contra

Cu acest update e ca si cum ai fi inchis intr-o cusca,izolat fata de ceilalti.

In 2 ani de stat in mafii nu am avut probleme cu hitmen sau civili care sa ma deranjeze cu adevarat.

Faza cu elicopterele si interventia politistilor la war se poate implementa si fara VirtualWorld

Edited by Z E R O

E buna ideea, mai ales cea cu elicopterele, sa se omoare pe strada, acolo se vede care-i mai bun, nu ala care sta in varfu casei cu prastia.

Este foarte RP, eu n-am vazut "rromi" sa se omoare si sa aterizeze cu elicoptere pe blocuri. Doar cu sabii, furci si topoare.

Si faza cu PD sa nu mai intervina la war-uri e buna, la noi in Romania daca te bati cu unu pe strada vine politia in 3 zile dupa ce esti la 2 metrii sub pamant :))

In concluzie este o idee foarte buna, cred ca nervii vor disparea si va fi distractie mai mare.

Votul meu este DA.

Dar ar fi o idee, daca ar fi si heli acolo, DAR cu conditia ca atunci cand esti aproape de zona sa-ti apara un mesaj pe chat in care iti zice ca este timpul sa cobori pe pamant si sa lupti, adica sa-l folosim ca mijloc de transport pana pe zona.

Mno, legat de PD suntem 80% multumit ca nu vom mai avea dreptul sa ne bagam, dar 20% nu pentru ca in realiate unde este o altercatie destul de mare politia nu sta si priveste cum aia se omoara...

PRO

-Sa nu mai prinda toti care au net prin sarma desync

@Kelton,sper sa iti dai seama odata ca scoaterea testului prin TW a adus un - serverului.

De cand nu se mai face test TW sunt foarte multi codati pe server!

TW BACK!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.