Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Fara Dobanda/Cu Dobanda

MaSe ViP

Va place regula?  

142 members have voted

1. 1. Va place regula de la bani?

Recommended Posts

Sau inchis propuneri, bun facem la discutii. Cu ce va deranjeaza ca cineva primeste dobanda daca avem 10.000.000$ sau ca avem bunuri in valoare de 5.000.000$?

"

• Jucătorii care au o sumă totală de bani pe cont care depăşeşte 10,000,000$ sau bunuri (maşini, casă, biz) în valoare totală de peste 5,000,000$ nu vor mai primi dobândă.

"

POLL - Va place regula ? Da/Nu, Rog cine voteaza sa posteze si un comentariu.

Se poate ca de acum inainte cand se face un asemnea update sa intrebe si playeri care joaca pe server, sa se vada ce prefera majoritatea.

TIN SE PRECIZEZ CA URASC LINGUSITOARE SAU NU ZICEAM ""PUPINCURISTI"". VOTATI CU SERIOZITATE FARA COMENTARI PROSTESTI.

Regula în sine este bună, dar limita este prea mică. Având 10 milioane cred că încă mai faci afaceri şi dobânda te ajută. La 50 de milioane orice ai face tot vei putea avea ce bunuri vrei.

Nu este deloc o regula ok, deoarece foarte multi playeri au facut bani din dobanda. Acest lucru dezavantajeaza playerii mai noi. De ce nu au voie sa faca bani ? Nu trage serverul cu nimic in jos si nu iese nimeni pe - . Chiar nu inteleg de ce a fost adaugata regula .

Ba taceti din gura, e imposbil asa ceva. Peste noapte apar jucatori de level 15+ cu peste 5 milioane. Eu joc din 2009 n.am dat nici.o teapa si nu am avut niciodata infernus si nu ma plang. E vara iesiti fratii mei la o piscina iesiti la o terasa cu prietena ( daca aveti asa ceva ). E foarte bine asa suntem toti egali. Nu sa veniti cu suferinte la noi astia care nu dau nici.un ban intr.un joc ca sa fie mai smecheri fata de altii. E frumos in loc sa va luati de imbracat sa bagati bani intr.un joc ? Pentru majoritatea, da zic majoritatea pentru ca mai mult de jumate din servarul asta au sub 16 ani, isi pierd banii si totodata copilaria pe un joc suferind ca au bani. Sunt total de acord cu aceasta regula si sper sa se mai bage si altele, pentru ca multi au uitat ca acest joc este pentru distractie si nu sa te injuri ca la usa cortului sau sa vii la mine cu arfe ca tu ai euro pe clienti si esti mare bisnitar. Sper ca prin acest post am deschis ochii catorva dintre voi, si sper sa luati invatatura de minte desii imi este greu sa cred asta.

Acest post este scris dupa telefon rog a se ierta greselile gramaticale.

Cand va vad "M-am chinuit sa fac x milioane".

Cum?? Sa va duceti pana la banca?? Hai sa fim seriosi...

Joc de 2 ani si ceva B-Zone, iar cand am apucat aveau doar 2 sau 3 jucatori bani de infernus, acum vad jucatori de level 10 cu Infernus sau Buller.

Eu sunt de acord cu noua regula.

Ba taceti din gura, e imposbil asa ceva. Peste noapte apar jucatori de level 15+ cu peste 5 milioane. Eu joc din 2009 n.am dat nici.o teapa si nu am avut niciodata infernus si nu ma plang. E vara iesiti fratii mei la o piscina iesiti la o terasa cu prietena ( daca aveti asa ceva ). E foarte bine asa suntem toti egali. Nu sa veniti cu suferinte la noi astia care nu dau nici.un ban intr.un joc ca sa fie mai smecheri fata de altii. E frumos in loc sa va luati de imbracat sa bagati bani intr.un joc ? Pentru majoritatea, da zic majoritatea pentru ca mai mult de jumate din servarul asta au sub 16 ani, isi pierd banii si totodata copilaria pe un joc suferind ca au bani. Sunt total de acord cu aceasta regula si sper sa se mai bage si altele, pentru ca multi au uitat ca acest joc este pentru distractie si nu sa te injuri ca la usa cortului sau sa vii la mine cu arfe ca tu ai euro pe clienti ai esti mare bisnitar. Sper ca prin aceat poat am deschis ochii catorva dintre voi, si sper sa luati invatatura de minte desii imi eate greu sa cred asta.

Acest poat este scria dupa telefon rog a se ierta greselile gramaticale.

Fiecare cu parerea lui, ai si tu dreptate. Multi acorda prea mult timp acestui joc. Dar ai zis ca prin adaugarea acestei reguli, toti suntem egali. Unu a facut 1 an bani din dobanda, altu nu mai poate sa faca... Nu cred ca e egalitate .

Nu prea am multi bani, dar mi se pare o chestia foarte proasta.

Ar trebuii sa fie un server ROLEPLAY(care imita viata reala)... ei bine dragi scripteri aflati ca in viata reala primesti dobanda de la banca :) oricati bani ai avea in banca. Sper ca pe viitor sa se revina la normal... Ati scos comisionu' sa bagati asta... urat ...

Degeaba incearca sa rezolve problema cu economia, aceasta s-a stricat cand s-a introdus posiblitatea de a dona pentru obtinerea vehiculelor personale, iar cand s-a stricat de tot a fost atunci cand s-a facut denominarea. Acum nu se mai poate redresa, iar stergerea posibilitatii de a primi dobanda nu e o rezolvare, deoarece server-ul e bazat la a face bani nu la a pierde bani. Singura metoda de redresare ar fi stergerea joburilor, dobandei si a paycheck-ului. In plus, marirea preturilor masinilor din dealership. Insa totusi sunt de parere ca orice schimbare majora ce afecteaza partea economica a serverului, va da peste cap totul. Iar un wipe nu cred ca se ia in calcul, deoarece multi playeri ar renunta la server daca s-ar da wipe, printre care si eu.

ROG pe cei care au postat odata sa numai posteze cu un REPLY la un comentariu oferit dupa el.

Da sunt de acord, sunt foarte multi copii care baga bani in prostie pe serverele de sa-mp [EX: Amigo], atat timp cat isi permite e treaba lui. Dupa cum spune numele serverului RPG, sa fie rpg nu HARD-RolePlay. Cum a spus RTS Mihai sa fie marita nu la 10 milioane gata numai primesti dobanda. Si eu joc de mult pe server si crede-ma ca B-Zone erea mult mai frumos inainte prin anul 2011-2012, nu exista post-huneri, se juca doar de distractie.

ROG pe cei care au postat odata sa numai posteze cu un REPLY la un comentariu oferit dupa el.

Nu prea am multi bani, dar mi se pare o chestia foarte proasta.

Ar trebuii sa fie un server ROLEPLAY(care imita viata reala)... ei bine dragi scripteri aflati ca in viata reala primesti dobanda de la banca :) oricati bani ai avea in banca. Sper ca pe viitor sa se revina la normal... Ati scos comisionu' sa bagati asta... urat ...

Ei bine drag jucator, in viata reala dobanda de care zici tu e dobanda anuala si se acorda, exact, anual, nicidecum la ora fixa.

Degeaba incearca sa rezolve problema cu economia, aceasta s-a stricat cand s-a introdus posiblitatea de a dona pentru obtinerea vehiculelor personale, iar cand s-a stricat de tot a fost atunci cand s-a facut denominarea. Acum nu se mai poate redresa, iar stergerea posibilitatii de a primi dobanda nu e o rezolvare, deoarece server-ul e bazat la a face bani nu la a pierde bani. Singura metoda de redresare ar fi stergerea joburilor, dobandei si a paycheck-ului. In plus, marirea preturilor masinilor din dealership. Insa totusi sunt de parere ca orice schimbare majora ce afecteaza partea economica a serverului, va da peste cap totul. Iar un wipe nu cred ca se ia in calcul, deoarece multi playeri ar renunta la server daca s-ar da wipe, printre care si eu.

Cum naiba a stricat denominarea economia, cand pur si simplu au fost inlaturate doua cifre...

Îmi place să îi văd pe Amigo și Americano plângând. Playeri apăruți peste noapte, lucrând la buzunarul lui mami și tati, necâștigând una de un leu și aprovizionând serverul cu bani din dobândă, stricând economia. Cea mai bună idee evăr.

Toți pubertarii au apărut peste noapte miliardari, și se izbesc pe stradă în tine, având Infernus și te numesc noob. Donând vă crește ego-ul? Aici mă refer la ălă din GSB de își ia haine din Zara și are cucu mic, dar e miliardar pe SAMP. Treziți-vă copilași. Furați bani de la părinți ca să vă luați un Maverick să aveți după bani de casă în LS. "Am muncit să am 20 de milioane", ei nu mai spune, ai muncit tu sau maică-ta? Vaaai, rămânem fără dobândă, pai..fără creier ați rămăs de mult. Salpa.

Comunitatea a pierdut din valoare datorită inflației majore. Din păcate, aproximativ 3 sferturi din jucători produc bani nefăcând nimic.

Pe cale de consecință, chiar și acel sistem de afiliere este construit foarte prost, nerespectând conceptul pentru care inițial a fost gândit, să aducă jucători. Nu aduce jucători deloc, ci este o sursă de venit. Jucătorii câștigă în scop personal, dar comunitatea nu crește, nu evoluează în trafic. Bani produși din nimic. Un cod unic care se învârte pe forum și în cazuri rare un jucător din exterior este chemat prin acest serviciu. Un jucător ajunge în comunitate iar prima dată tot ce face este să își înregistreze un cont. Acel cont devine stocat în baza de date degeaba, pentru că mai târziu află de serviciu, caută suport financiar și imediat își înregistrează un alt cont pe baza unui cod oferit de voi pe la semnături. Deci, voi câștigați, comunitatea se autodistruge. Jucătorii afiliați nu muncesc, consumă timp degeaba iar voi câștigați puncte RP și bani.

Ar fi grozav dacă s-ar întâmpla doar acest fenomen. Din păcate unii jucători au cont de afiliere împreună cu 1 cont Premium, în scop de autofinanțare.

Voi nu puteți să valorificați conturile, timpul pierdut, dacă prin egoism și lăcomie distrugeți comunitatea încet și sigur.

Să presupunem că un jucător cu potență financiară alimentează cu peste 100 EUR. Strânge câteva milioane și începe să cheltuie. Găsește o casă cu prețul pieței de luni sau ani stabilit la 300k în Jefferson. Are destui bani încât nu-i pese de valoare, așa că oferă 500k. Imediat acel cartier devine scump degeaba în viitorul apropiat și se distruge valoarea pentru care jucătorii au încercat să strângă din agoniseală, subit.

Scopul mai important a fost ca cei care își permit să alimenteze conturile, să nu mai distrugă economia. În viața reală, cea invocată de voi, există impozit pe avere. Dobânda nu ajunge oricum, este nevoie de timp, mai exact 1 an. Ar însemna probabil să vă ofere doar un procent echivalent o dată pe săptămână, 0.1 %. Jucătorii alimentează în continuare dacă doresc bogăție, dar în liniște, fără să genereze bani deranjanți pentru restul.

Toți pubertarii au apărut peste noapte miliardari, și se izbesc pe stradă în tine, având Infernus și te numesc noob. Donând vă crește ego-ul? Aici mă refer la ălă din GSB de își ia haine din Zara și are cucu mic, dar e miliardar pe SAMP. Treziți-vă copilași. Furați bani de la părinți ca să vă luați un Maverick să aveți după bani de casă în LS. "Am muncit să am 20 de milioane", ei nu mai spune, ai muncit tu sau maică-ta? Vaaai, rămânem fără dobândă, pai..fără creier ați rămăs de mult. Salpa.

Stai ca nu inteleg, eu am bagat maxim 10 euro pe server DOVADA clienti, si eu ma gandesc doar la cei care chiar au facut bani din afaceri. Iti garantez ca merita sa fie suma mai mare nu 10.000.000$ ca cei care doneaza sigur nu are doar 10m, are pe putin 30-40 de milioane. Si da stiu cum este acum inainte cine avea infernus se stia ori era lider ori admin.

Stai ca nu inteleg, eu am bagat maxim 10 euro pe server DOVADA clienti, si eu ma gandesc doar la cei care chiar au facut bani din afaceri. Iti garantez ca merita sa fie suma mai mare nu 10.000.000$ ca cei care doneaza sigur nu are doar 10m, are pe putin 30-40 de milioane. Si da stiu cum este acum inainte cine avea infernus se stia ori era lider ori admin.

Da nu ar fi bine să pună limită de la 100 mil în sus? Nu îți ajung 10 milioane? O casa bună în LS e 4-5 mil, îți iei un biz 24/7 și un Infernus și îți ajunge. Ce vrei? Să faci avere? Scutiți-mă cu logica voastră.

#Votul l-am dat la mișto, sunt total de acord cu regula.

@, de acord cu tine prietene.

Oricum nu ai ce sa faci daca ai bani, e doar un joc, nu te face cu nimica mai fericit daca esti bogat intr-un joc, asta nu te face fericit in viata reala, cel putin asa ar trebui.

iar daca te face fericit inseamna ca ai ceva cu capu ...

Cea mai buna idee de pana acum, tot vad playeri noi pe server de level 5-10-15 si deja au Cont Premium + Infernus + NRG + 10kk(+) in banca si au deja viitorul asigurat, unii jucam din 2009 si am strans/pierdut o gramada de bani munciti cinstit, nu ca toti playerii de acum, au donat cateva milioane din real (alocatii etc) si au viitorul asigurat din dobanda.... de aia nu mai suntem 1000/1000 pe server, pentru ca au ramas doar donatorii care si-au donat juma' de ficat si acu' traiesc pe /sleep pentru a face dobanda in banca,, de aia multi s-au lasat, altii nu au pupat infernus si sultan etc in 3-4 ani si astia de 1 saptamana au tot ce vrea *cucu* lor.. sa fim seriosi, numai piscoturile astea de 10-12 ani nu ar fi de acord cu acest update, pt ca si-au donat ficatu degeaba, nu mai au dobanda = morti, va place sa aveti totul in palma (la dobanda ma refer) nu ati munci si voi putin sa faceti acei *10-15-20-30kk* pe care ii aveti in banca din donatii (bani in real), sa-i faceti din joburi, afaceri cu masini, case, bizuri etc. (PS: Parca vad ca o sa-mi de Quote un piscot de 10-12 ani sa ma contrazica cu ceva)

(Pentru cei care or sa comenteze ca si eu am *Donator* este pentru ca am donat si eu, dar nu pentru a avea $$ in in game ca voi, am donat pt change nick, cont premium, clan, mici lucruri *estetice* nu *materiale* care sa ma faca sa devin bogat peste noapte).

Pentru mine e tot una. Nu am banii necesari sa ma afecteze cu ceva.

Am level 53 si am sub 4kk.

Eu la level 20 aveam cu putin peste 500k

Astia noi de sunt acum au la level 15 / 20 cate 30kk.. asta este.

Nu joc sa strang bani, joc sa-mi omor timpul ala cand nu am ce face.

Regula OK.

Da frate sunt de acord cu regula se inmultesc bani pe sv banii aia unde sa se duca?Trebuia sa gaseasca si o metoda pentru a ingreuna inmultinea banilor

Ba, cand va aud... Ce va pasa voua de aia cu level mic si cu multi bani? Voi uitati scopul jocului: avere ( bani, masini etc ), functie si prieteni ( asta daca esti sociabil si nu injuri ca la usa cortului ). Regula asta mi se pare o prostie. De ce? Unii dau bani ( adevarati ) pentru niste bani virtuali pe care sa-i inmulteasca. Asta inteleg ei, banii = putere. Zicea kelton ca astia care stau si fac dobanda strica economia. Pai ba, shop-ul strica economia. Shop-ul baga bani in joc din nimic. Eu cand aveam 5 milioane, faceam cadouri la prieteni NRG-uri, cash etc si nu ma plangeam ca aia de level mic au mai multi bani ca mine. Bravo lor, inseamna ca si-au gasit un scop. Ei platesc bani reali pentru avere si regula asta face ca ei sa bage si mai multi bani pentru avere. Chestie de marketing, nicidecum de economia server-ului.

Da sunt de acord, sunt foarte multi copii care baga bani in prostie pe serverele de sa-mp [EX: Amigo], atat timp cat isi permite e treaba lui. Dupa cum spune numele serverului RPG, sa fie rpg nu HARD-RolePlay. Cum a spus RTS Mihai sa fie marita nu la 10 milioane gata numai primesti dobanda. Si eu joc de mult pe server si crede-ma ca B-Zone erea mult mai frumos inainte prin anul 2011-2012, nu exista post-huneri, se juca doar de distractie.

Tu stii ma ce inseamna RP? Inseamna sa-ti exprimi actiunile cu /me si /do. Serveru asta e RPG, adica roleplay game, nici macar light rp si tu vorbesti de hard rp? Vorbesti si tu ca sa nu adormi...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.