Jump to content

Confiscarea permisului de conducere

Zipper cu punct

Confiscarea permisului.  

120 members have voted

1. 1. Atunci cand depasiti limita de viteza cu 50km+ preferati amenda mai mare sau confiscarea permisului pentru 3 ore (cum e acum) ?

• amenda mai mare
    • confiscare permisului pentru 3 ore (cum e acum)
  2. 2. Credeti ca /exam ar trebui schimbat ?

• DA.
    • Nu, e bine asa cum e, chiar daca e la fel mereu si iti ocupa timp degeaba.

Recommended Posts

@@AshimaPetrisor2014, Asta e parerea ta! Dar si tu o sa iesi odata din PD si o sa vezi ce nasol e , te grabesti la un event care incepe intr-un minut, pui limita 145-149, nu are nici un rost acest update! Si tu cand o sa iesi o sa urasti update-ul acesta.

am prins regula asta aproape o luna civil si nu am pierdut permisul..... cu bullet ce-i drept.

pentru restul: nu va baga nimeni pe gat infernus, cand le cumparati le luati cu tot cu riscuri. Cand te opreste politia pe A1 nu ii spui eu am masina de 100.000 euro e normal sa merg cu 220

am prins regula asta aproape o luna civil si nu am pierdut permisul..... cu bullet ce-i drept.

pentru restul: nu va baga nimeni pe gat infernus, cand le cumparati le luati cu tot cu riscuri. Cand te opreste politia pe A1 nu ii spui eu am masina de 100.000 euro e normal sa merg cu 220

Trebuie tinut cont insa ca este un joc. Jocurile sunt facute pentru distractie, pentru relaxare si asa mai departe. Cu permisul suspendat chiar nu mai ai ce face in jocul asta, intrucat aproape toate joburile cer permis de conducere. Practic, fara permis, trebuie sa stai afk in marea parte a timpului. Ori ar putea macar sa se scada suspendarea permisului la o ora daca esti prins conducand cu viteza. Nu e asa de periculos precum condusul neregulamentar.

Confiscarea permisului, totusi suntem pe un server RP, in viata reala daca mergi cu 200 pe langa un radar iti confisca permisul pe loc.

Examenul auto e bine asa cum e, nu l-as vedea altfel.

Confiscarea permisului, totusi suntem pe un server RP, in viata reala daca mergi cu 200 pe langa un radar iti confisca permisul pe loc.

Citeste si tu ce s-a scris inainte sa postezi, in viata reala pui vieti REALE in pericol, aici nu le pui in pericol nici macar pe alea virtuale ca daca ia masina foc poti oricand sa cobori.

Citeste si tu ce s-a scris inainte sa postezi, in viata reala pui vieti REALE in pericol, aici nu le pui in pericol nici macar pe alea virtuale ca daca ia masina foc poti oricand sa cobori.

Prietene, pe mine nu ma intereseaza ce s-a scris mai sus, eu doar ti-am spus parerea mea si ce am votat.

Prietene, ce numesti tu server rp nu e nici macar light-rp. E rpg, e o mare diferenta. Pe un server rp faci doar ca in viata reala si esti obligat sa iti exprimi actiunile folosind /me si /do. Si macar acolo sunt situatii interesante, aici doar joci in disperare pt. bani, waruri si level ca sa arati cat de mare esti tu pe internet.

Nu mai incepeti voi cu prosteala cu "server rp, viata reala", ca mancati ce mancati cu lingurita.

@@Nikos, Pentru numele Lui Dumnezeu! E un joc baiatu! Pur si simplu un joc, de ce sa fie limita de viteza?

Pai in primul rand nu e un server de stunt si in al doilea rand si cei de la roads au nevoie de raport, daca ar disparea aceasta regula ei cum ar mai face raport? Stand toata ziua si cautand jucatori care merg pe contra sens? Ar trebui sa stai 24/24 de ore asa pana sa faci un raport...

@, un jucător dacă rămâne prea mult civil pleacă din comunitate. Se pierd bani, trafic și interes general. Au suplimentat numărul de sloturi.

Nu poți pune rutiera doar după contrasens și faruri, pentru că raportul ar deveni imposibil de realizat și inaccesibil. Pe cale de consecință departamentele de poliție ar pierde potențiali membri, scade drastic numărul de sloturi ocupate și în continuare toți s-ar îngrămădi prin pașnice sau gang-uri. Sunt și acolo locuri stabilite.

Din nou, dacă rămân civili datorită unui raport imposibil de realizat, sunt șanse să părăsească această comunitate. Hai să gândim pentru binele comunității și a viitorului, nu pentru stima de sine că aveți voi mașini scumpe și doriți să le evaluați printr-un comportament ticălos.
Și eu am mașină scumpă iar permisul îmi este suspendat de 2 ori pe săptămână. Vitezoman. Conștientizez că departamentele și-au câștigat pâinea.

@, un jucător dacă rămâne prea mult civil pleacă din comunitate. Se pierd bani, trafic și interes general. Au suplimentat numărul de sloturi.

Nu poți pune rutiera doar după contrasens și faruri, pentru că raportul ar deveni imposibil de realizat și inaccesibil. Pe cale de consecință departamentele de poliție ar pierde potențiali membri, scade drastic numărul de sloturi ocupate și în continuare toți s-ar îngrămădi prin pașnice sau gang-uri. Sunt și acolo locuri stabilite.

Din nou, dacă rămân civili datorită unui raport imposibil de realizat, sunt șanse să părăsească această comunitate. Hai să gândim pentru binele comunității și a viitorului, nu pentru stima de sine că aveți voi mașini scumpe și doriți să le evaluați printr-un comportament ticălos.
Și eu am mașină scumpă iar permisul îmi este suspendat de 2 ori pe săptămână. Vitezoman. Conștientizez că departamentele și-au câștigat pâinea.

Ai mare dreptate.

Pai in primul rand nu e un server de stunt si in al doilea rand si cei de la roads au nevoie de raport, daca ar disparea aceasta regula ei cum ar mai face raport? Stand toata ziua si cautand jucatori care merg pe contra sens? Ar trebui sa stai 24/24 de ore asa pana sa faci un raport...

De cand s-a infiintat PD pana cand s-a pus faza cu /radar asa se faceau rapoartele. Asa le-am facut eu si gaseam indeajuns de multi playeri pe contra sens. De cand cu radarul doar /radar 24/24, din pacate cei care stau cu radarul sunt si foarte stupizi, daca trec cu Infernus pe langa ei si ma ia radaru ei vin cu HPV si ma urmaresc toata mapa, ei pe HPV eu cu infernus... In loc sa faca puncte ei alearga dupa 1 punct.

@@South John, "Jucătorii maturi și educați aprobă regula."

Asta inseamand cei din PD/Paramedics si cei "educati" care si-au schimbat layout-ul de pe EN pe RO sa vorbeasca cu diacritice sa para mai interesanti? La ce s-a ajuns...

Vad ca v-ati dus cu discutia cam departe. Nu am spus sa se scoata radarele. Eu am spus DOAR ca ar fi mai bine sa nu se mai ia carnetul din cauza vitezei si sa se dea doar amenda, restul sa fie la fel cum e acum la rutiera.

Raportul nu e imposibil de realizat, e chiar foarte posibil, iar liderii pot foarte usor sa scada numarul minim de puncte, nu sunteti asa dependenti de licentele care le luati odata cu amenda de viteza. V-ati invatat sa stati afk cu radarul in locatii unde viteza e cam necesara, apoi sa luati licentele cand playerii sunt afk in jail si gata raportul, ne revedem saptamana viitoare, you did it again Batman!

@@South John, logica ta e geniala, ce pot sa spun, mai zi ceva.

Ce paine si-au castigat departementele ca ti-au luat tie permisul ?

Raportul nu e imposibil de realizat, cand intri intr-un departament tre sa fi activ de la inceput si ai timp sa faci si raportul, vad ca ignori si partea de swat din departamente.

@@South John, Ai jucat prin 2013 , da chiar la inceput ? Atunci cine iesea din departament ca nu putea face un amarat de raport? Pana inainte fara regula asta , toata lumea isi facea raportul , iesea 1-2 odata la o luna , doua! Deci nu moare nimeni de foame! Omule ,intelege , e un joc, nu e REAL LIFE! Intelege-ti odata, e un joc!

Oricum ar evolua situația, acest topic este creat pentru mesaje suplimentare în cont. Nu văd o revoltă generală, așa cum sperați să existe.

@@BoomBaQ, interesanți sunt semidocții cu avatare Eminem.

@, comentați de logica altora, dar nu citiți tot ce s-a scris și judecați după ureche.

@@South John, Eu am citit toate posturile de la primul pana la ultimul, pana la urma eu am deschis topicul in caz ca nu ai vazut, special ca sa va citesc parerile. Nu ajuta cu nimic pe nimeni posturile in plus. Ori ca se face +1 la Bun Venit, ori aici tot aia e. Asta cu posturile in plus e doar o metoda de a spune "shh". A zis pur si simplu cineva "sa se scoata radarul de tot" sau ceva de genul si atunci ati deraiat de la discutia principala si ati venit altii comentant doar pe baza ultimelor postari.

Vad ca te crezi foarte destept folosind tot felul de cuvinte mai rar intalnite si folosind diacritice, daca esti atat de destept ar trebui sa poti comenta si sa aduci argumente BUNE pentru care regula sa ramana in picioare fara sa jignesti lumea.

EDIT: @@South John, argumente am scris destule in tot topicul.

Cam tot ce ai zis tu:

"Jucătorii maturi și educați aprobă regula. Vă influențează comportamentul. Nu este "stunt" iar activitatea voastră trebuie judecată la justa valoare." - Asta e doar o banala jignire, nu argument. Daca nu este "stunt'' nu inseamna ca trebuie sa fie hard rp.

"Nu poți pune rutiera doar după contrasens și faruri, pentru că raportul ar deveni imposibil de realizat și inaccesibil." - Aici demonstrezi ca nu ai citit primul post al topicului si ai postat doar uitandu-te la sfarsit, eu am spus sa nu se mai ia licenta pentu viteza si sa se dea doar amenda, nu am spus ca trebuie scos radarul de tot.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.