Jump to content

Best Scripts on SA-MP

stefanless

Recommended Posts

Dupa cum spune si titlul ... aici este un filmulet, de pe un server ( sa nu fie considerata reclama ) unde sunt prezentate cele mai noi si bune script'uri .. nu insinuez sa se bage si pe b-zone .. etc doar ca sa stiti ce se poate face ONLINE.

Intradevar sunt foarte frumoase , am si eu scriptul acela pentru speedometer + Gym + recoil , dar inca nu sunt terminate :) mai au buguri , unul s'a vazut :)) acela la Gym cand i se intoarce capul ...

Guest micuny

Super tare filmuletul dar docamdata ne multumim si cu ce avem unele scripturi nu mi-au placut de oarece lasa de dorit se mai gasesc si cateva buguri la fiecare script.

@Excess- Daca te stradui putin reusesti fara munca nu obti nimic.

Ar fi super sa se bage si la noi faza cu myitems nu ca sa ma dcu la tine si sa scop m4 sau aka si sa iti sparg capu pur si simplu mi se pare mai rp

/myitem - Use

- Give to a player

-Delete

Super tare faza foarte interesant filmuletu stephan :X gg

Arata frumos,dar am intrat putin pe server si nu este nici un player,are o gramada de buguri si toate restaurantele/magazinele/HQ-urile sunt inchise.

Arata frumos,dar am intrat putin pe server si nu este nici un player,are o gramada de buguri si toate restaurantele/magazinele/HQ-urile sunt inchise.

Te referi la COS-RP ? E de mult video'ul s-au mutat pe LS:RP ei.

Chiar credeti ca ar baga RazR asa ceva pe B-Zone?

Totdeauna am stiut B-Zone ca un server la care partea tehnica e de milioane, iar la partea vizuala nu s-a pus accent.

Nu e nevoie de multe FS-uri care sa dea bine la ochi pentru un server bun.

Ce`a facut RAzR ca noi sa putem juca cu cat mai putine buguri e mult mai greu decat ce vedeti acolo.

In plus, n-o sa dea bine daca se incarca GameMod`ul cu tot felul de porcarii. (S-ar lasa lumea de bz)

Super . Eu ma gandeam la un script mai misto . Sa iti poti cupara/skimba hainele :D , adik te duci in magazin si iti cumperi .. ca in joc , palarii , pantofi , ceasuri :)

Guest Mr.SaW
Super . Eu ma gandeam la un script mai misto . Sa iti poti cupara/skimba hainele :D , adik te duci in magazin si iti cumperi .. ca in joc , palarii , pantofi , ceasuri :)

daca ma crezi,si eu m-am gandit la ideea aceasta cu schimbatul hainelor :D ar fi tare!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.