Jump to content

Sugestie masini personale / 24-7 in Saf Fierro

csc

Recommended Posts

Salut. Am doua sugesti pentru serverul de samp b-zone.

1. Adaugarea unor masini personale pe b-zone.Este foarte frumos sa ai o masina numai a ta.

2. Adaugarea a doua 24-7 in San Fierro.

Nu am stiut unde sa fac sugestii si am facut aici,daca nu este bine facut topicul va rog dati delete.

Exista un topic pentru asa ceva 'Propuneri pentru server' daca topicul este inchis inseamna ca pentru moment lucrurile raman asa cum sunt , nu cred ca avea rost sa deschizi un alt topic.

Scuze ca ma bag Este buna ideea dar Puneao la sugesti pentru server Si eu am spus a 2 sugestie dar nimeni na luat-o in calcul Pro pune-o la suGestii pentru server ;)

Este inchis topicul acuma am vazut.

Propunerea 1 ar fi frumos daca ar pune-o in aplicare,multi playeri or sa fie incantati.Astept raspunsul lui bobo,sau unui scripter :).

Aia cu 24/7 este buna dar faza cu masini personale este dezastroasa, daca vine un codat si spawneaza masinile cine mai stie unde isi da lumea park la masina ar fi stupid stupid, si fffff mult lag.

Stati sa va explic idea cu masini personale.

1. Masinile personale sunt doar ale voastre.

2. Vi le puteti parca unde vreti.

3. In scriptul cu masini personale se poate adauga comanda "findcar" sau ce comanda vrea scripterul si va arata unde este masina.

4. Nu se face lag de la masinile personale.

5. Este foarte frumos sa ai o masina numai a ta,sa o pui la spawn sau la casa ta sau unde ai rent.

6. Sa se bage cateva masini nu pentru tot serverul.

Pai sa iti spun paprerea mea despre prima parere a ta:

Daca vrei sa ai o masina personala, iti cumperi casa si pui /setrentable 0 si este numai a ta.

NU este nevoie de atata agitatie, sau daca vrei masina cu key te duci la o casa si iei rent sau la un 24 /7

1. de ce sa copiem altye servere?

2. daca ar veni un civil nou , ce masina gaseste? toate personalizate

3.CONTRA. E bine asa cum e acum.

1. De ce spui ca copiem alte servere ? daca un server are "Factiunea X" tu nu ai voie sa o ai ? sau altceva ?

2. Daca ar veni cineva nou poate sa gaseasca masini pe server cum sunt si acuma.

3. Daca ar baga masinile ai sa iti schimbi parerea

:-J nu e buna deloc ideea contra ce ar mai face taximetristi ???? si cat despre 24/7 nu se poate adauga asta din C++ asta e din joc deci...

Te contrazic 24-7 poate sa se faca in SF. Face un pickup (I) si pune interiorul unui 24-7 cu comenzile(scripteri stiu mai bine decat mine).

Iar lag nu se face de la masinile personale,si in realitate majoritatea au masinile lor.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.