Jump to content

RPG3 Opening

Bobo
 Share

Recommended Posts

@Bobo

Este o idee geniala. Am o gramada de prieteni care cred ca vor veni pe acest server. Pentru cei vechi care au nivel mult mai mare decat al meu sunt foarte sigur ca sper la o functie, helper / admin / lider. Cei care sunt de level mic nu au aceasta dorinta pentru ca sunt siguri ca cei de nivel 50 + cor primi toate functiile. Eu sunt de acord cu aceasta idee, dar, cum a zis NokS. Toti zic ca cele 2 servere ( RPG 1 si 2 ) vor scadea in numarul de playeri. Am prieteni care au jucat pe RPG 1 iar cand s-a deschis RPG 2 au sperat la o functie ( din cauza ca au avut nivel mare pe RPG 1 ) dar nu au primit-o. Au sperat la aceea functie. Unul a ajuns rank 2 School Instructors iar dupa aceea a primit ban. Celalalt, mai joaca si azi pe RPG 2, se numeste CoPs sau [x]CoPs, ii respect foarte mult pentru ca m-au ajutat cu niste bani ( din buzunarul lor ) pentru a avansa. Atat de mult il respect si pe [b4L]Undoo. Care este refferal-ul meu actual. Cu toate aceste spuse, eu nu sper la o functie pe acest server. Abea astept sa se deschida. Imi doresc doar sa avansez in nivel si in popularitate. Imi doresc doar sa fiu membru al unei factiuni. Va urez o seara placuta! Kelton, sper sa te descurci cu toate aceste servere minunate. Comunitatea B-Zone eu o vad peste 2-3 ani cu RPG 1,2,3 full, iar un RPG 4 cu vreo 650 de playeri! Mult noroc in continuare B-Zone, Bobo, Kelton si celor noi care se vor apuca de aceste servere!

Edited by MrJerrY

E super tare, eu am jucat pe RPG 1 destul de mult timp, 2 ani jumatate dar acum vreau sa incep de la 0 pe RPG 3 si sa fac ceva frumos aici, ceva ce pe RPG 1 din cauza aglomeratiei nu am avut ocazia! Felicitari Bobo pentru deschiderea noului RPG.

Abea astept rpg 3 !! Voi incerca sa ma dedic cat mai mult acestui server cu totate ca voi juca si pe rpg 1 in paralel. Deza mi-am adus 4 prietenii mai fosti fani de b-zone pe acest server. Cand le-am spus ca se deschide rpg 3 au fost uluiti si m-au intrebat care-i IP-ul iar eu i-am linistit ca abea de 28 se deschide :)) . Vom popula acest server, insa nu ar fi chiar ok sa punem lvl de la factiuni mai mici, deoarece ar fi prea usor. Propun sa ramana lvl de pe rpg 2 sau pentru pasnice lvl 5, gang lvl 8, departament lvl 13.. Let's populate B-ZONE RPG 3 #RESPECTVOUATUTUROR, Wodoo va pupa.

Layz, avand in vedere ca toti vom avea lvl 1... iti dai seama ca va fi o oarecare scadere al lvl-ului. Vor fi 1000 de sloturi din cate am inteles, cat despre Sf, nu stiu ce sa iti zic, dar daca vine cu acelasi GM iti dai seama ca da, va fi deschis.

Ps: Cei care nu jucati pe rpg1 nu mai comentati aiurea, pentru ca in fiecare zi sunt 1000/1000, dar cei mai multi sunt seara. Iar sambata si duminica sunt constant 1000 de playeri. Nu am jucat pe rpg2, dar si acolo sunt destui.

O sa fie o incercare prntru toti acest rpg3. Sunt foarte multi care spera la unban pe rpg1 si nu primesc, asa ca au sansa sa inceapa de la 0, alaturi de multi playeri.

Succes.

Edited by Ryakk

Comunitatea B-Zone isi deschide o noua poarta. Bobo, creatorul comunitatii sustine ca va deschide un nou server pentru San Andreas Multiplayer, adica RPG 3. Ideea, asa cum multi zic, este un foarte buna. Jucatorii celorlalte 2 servere sustin ca ideea deschiderii acestui nou server ar fi o oportunitate pentru toti, pentru a arata ce poate fiecare. Sustin ideea acestui server, sustin din toata inima deschiderea lui. Abia astept sa vad daca ceva va fi schimbat. Pe aces server vreau sa devin ceva. Le urez tuturor spor, succes si niciodata sa nu se opreasca. Viata continua, indiferent. Voi parasi serverul RPG 2, pentru a ma alatura caestui minunat server. Sper ca cei care ne vom vedea acolo, la ora 20:00, sa fie uniti si sa ne ajutam. Le urez tuturor multa bafta. Un sfat, prima chestie care o faceti dupa ce va logati si da-ti driving license-ul: mergeti si faceti bani la trucker. ( :)) )

Al vostru Andy_i16.

Va fi mare îmbulzeală la deschidere, probabil vom face 1000/1000, dar peste o săptămână nici 80% nu vor supraviețui. Bani poți face doar din job-uri, iar dacă vrei mașină cumperi de la DS. Bănuiesc că toate proprietățiile vor fi la stat și va fi o mare concurență între playeri, sau vor fi organizate licitații, nu știu. Pentru cei care vor să se apuce de server doar pentru lider/helper/admin: nu mergeți pe ideea că toți avem level mic și toți avem șanse la funcții, sigur va oferi aceste funcții celor cu experiența necesară in RPG. Și nu veniți pe server cu gândul de a fi cel mai mare în level, sigur vor exista no-liferi care stau non stop sau /sleep-eri care nu și-au închis calculatorul de la ultima pană de curent/

Eu unul văd cu ochi buni deschiderea unui nou server, dar, aveți grijă, nu demisionați din facțiunile în care sunteți în prezent, că nu o să supraviețuiți prea mult și o să vreți să veniți înapoi.

PAREREA MEA:

Acest nou server de tip RPG are un rol important in procesul dezvoltarii acestei comunitati,

asa dar si prin urmare este un lucru categoric bun.

In viziunea mea acest nou server va popula si mai mult comunitatea, ne vom distra mai mult impreuna si ne vom bucura de noi experiente.

Aduceti-va toti prietenii aici pentru a putea sa ne dezvoltam si sa crestem impreuna cu totii, uniti vom fii mereu puternici, '' Let's play together !''.

Nu prea cred ca e o idee buna, rpg2 abea are 800 de playeri nici nu a atins 1000 si care e rostu sa fie 800 playeri constant pe rpg1 500 pe rpg2 si vreo 200-300 aici.. Mai bine asteptati sa se mai stranga jucatori.

O idee foarte proasta , nu este full nici RPG 2 si faceti 3-u ma?! O sa ramana fara jucatori RPG 2 , parerea mea . Plau asta era bun daca il faceati in vara , cand probabil facea rost de playeri RPG 2-u . O idee foarte proasta , dupa mine.

:)))

Very true. It's shame now only what matters is euros for Bobo and nothing else. B-Zone use to be amazing now it's just all about money, in-game or out of game, it's the same thing.

April 2015, RPG 4 coming soon!

U try and build ur own and make money ... why cry a river in this here forum? Good luck ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.